Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izkušnje? znaki nosečnosti, pa vseeno pride m... 12.2.2008 21:54:16
|
|
|
|
anča banča
|
sem čisto frišna na tem forumu zato upam, da se ne ponavljam. imam eno vprašanje, na katerega sploh ne dobim odgovora. in sicer me zanima: ali je možno, da se pojavijo vsi znaki osečnosti (grozne blečine bradavičk, rahla slabost, ...) potem pa vseeno pride- teden prekmalu? sem že upala, da bo , ampak očitno ne bo nič...zanimivo mi je pa to, da sploh ni bila podobna ... test bom naredila jutri, čeprav se mi po drugi strani zdi neumno- vrgla bom stran denar. ok, vprašanje je, če je katera imela podobno izkušnjo in bila noseča?
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.2.2008 7:58:08 >
|
|
|
|
RE: izkušnje? 12.2.2008 21:58:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Imela si krvavitev, ki po tvojem ni bila prava M, pa še vse znake si imela. Lahko je prišlo do ss še predno se je dodobra jajčece vgnezdilo, lahko je pač psiha, vnetje, prehlad, stres,... botrovalo drugačni M in vsem znakom. Sicer pa o krvavitvi med nosečnostjo piše tudi na tej temi, ki je bila nedolgo nazaj. Za vsak slučaj pa le naredi test, če en drugega boš vsaj pomirjena. Pa želim, da čimprej postaneš nosečka!
|
|
|
|
RE: izkušnje? 12.2.2008 22:17:41
|
|
|
|
*Mišika*
|
Ravno zadnjič sem brala, da ima ženska lahko vse znake nosečnosti in ravno okrog časa se pojavi krvavitev, ki pa ni menstruacija ampak vgnezditvena krvavitev. Sploh pa je drugačna od M, kar pa si tudi sama opazila. Tako da kmalu naredi test pa boš videla, ampak meni se skoraj zdi da si in da maš vgnezditveno krvavitev. To krvavitev nimajo vse ženske lahko pa se pojavi. upam da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.