beba76
|
Istega G imam že 13 let in dobro je speljal moji dve nosečnosti, danes pa me je razočaral!! Že ko sem stopila v ordinacijo, sem ugotovila, da ima slab dan. Pogleda moje izvide od krvi (delali so mi neke preiskave za jetra, jer mam žolčne kamne) in jih brez komentarja da v karton, meni pa reče, naj grem na tisto mizico. Vprašala sem, kakšni so izvidi, pa je hladno odgovoril, da je dobro. Pa me pregleda (btw. noseča sem 30 2/7, pa še vedno šari po meni s tistim :hudicek: železom:(() in brez komentarja pošlje, naj se grem oblečt. Pridem nazaj in on kar piše... Pa mu povem, da me žolč neprestano boli in kaj mi je rekel?!? "Ja, boli, do konca bo bolelo in to zmarom bolj, pa tudi po porodu ne bo boljše." Mislim, tolažba pa taka!! Pol še ga vprašam, če se da kaj dogovorit za CR, glede na to, da sem ga prvič imela, drugič pa sem ful težko rodila z vakuumom, ker mam preozko medenico. Pa me je spet fajn potolažil, da se ne da nič in da se bo videlo, ko se bo sam porod začel. Meni pa je Pušenjak na sosednjem forumu predlagal, naj se zmenim za CR. Ker še vedno ne vemo spola (:duda: ne pokaže), sem še bila radovedna, če bom naslednjič imela UZ. Pa spet šok: "Tri ste že imeli, več pa vam ne pripada." Saj sem res imela tri (10t, 21t, 26t), ampak je bil zadnji zaradi kamnov in je :duda: pogledal kar tako na hitro. In zdaj do konca nič več!!:((:( Mislim, odnos pa tak!!! Če ne bi bila noseča, bi ga ziher menjala. Upam, da ve niste naletele na kak slab dan, ali pa vsaj ni bilo tako očitno.
|