Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 11.2.2008 19:57:57
|
|
|
|
katra55
|
jaz sem imela vsako leto hude probleme s senenim nahodom, ko pa sem bila noseča pa se seneni nahod sploh ni pojavil.
|
|
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 11.2.2008 20:11:27
|
|
|
|
lunca77
|
Dobila, preživela, smrkala, kihala, vlivala fiziološko v nos in se držala bolj notri. Sej bo šlo.
|
|
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 11.2.2008 20:19:31
|
|
|
|
mateyka
|
zanimivo, moja frendica ga je pa dobila, ko je zanosila. in po porodu ga še vedno ma.. zoprno res, ona je morala bit zarad tega dost notri, v zaprtih prostorih in je šla res orenk ven (sprehodi, izleti..) po dežju.
|
|
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 11.2.2008 22:39:21
|
|
|
|
dskubin
|
Meni se je izboljšalo, med obema nosečnostima skoraj nisem imela težav, oz. so bile zanemarljive proti prej. me pa zanima kako bo letos - ali bo prišlo nazaj al bo ostalo boljše.
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 12.2.2008 8:38:56
|
|
|
|
tasyo
|
Če boš med srečnicami, potem se ti zna stanje izboljšat - drugače pa zaprti prostori in kot so ti že punce napisale - sprehodi po dežju... Se da preživet, sam je zoprno.
|
|
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 25.2.2008 13:12:39
|
|
|
|
rina
|
na žalost imam tudi jaz zelo velike probleme z zamašenim nosom in kihanjem. ja tale seneni nahod ni nič prijeten, je zelo nadležen. Sem v 16. tednu in ravnokar sem iskala na spletu kakršno koli stvar ki bi mi pomagala pri tej zoprni nadlogi. Punce našla sem NASALEZE, ki naj bi bil neškodljiv tudi za nosečnice in otroke. Meni ne pomaga ne operil in ne LIVOSTIN-PRŠILO ZA NOS PROTI ALERGIJAM. Tukaj imate link in preverite tudi same. Jaz ga grem kupit v lekarno, pa vam čez kak dan povem, ali je pomagal ali ne. lp http://naturamedica.si/site/index.php?page=nasaleze
|
|
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 25.2.2008 16:16:46
|
|
|
|
Majabo
|
meni so predpisali nasonex naj bi bil neskodljiv
|
|
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 25.2.2008 17:28:09
|
|
|
|
šnucika
|
Jaz sem v zdržala brez zdravil le prva dva meseca - marec in april. Nasaleze ali nekaj takega ne pomaga čisto nič,niti fiziološka.Bilo je tako hudo,da mi je G rekel,da naj raje vzamem kakšen Flonidan,kot,da samo sebe mučim s kihanjem,astmo,vnetimi očmi. Tako,da sem,ko je bilo hudo, jemala Flonidan.
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 25.2.2008 22:06:27
|
|
|
|
SIBI
|
Vsako leto sem imela hude težave s senenim nahodom (od marca pa vse do septembra). V nosečnosti pa se nahod sploh ni pojavil in tudi sedaj imam bistveno manj težav kot sem jih imela pred nosečnostjo.
|
|
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 26.2.2008 8:37:29
|
|
|
|
Majabo
|
Rina nasaleze ze uporabljas? kako je? morda ves, če pomaga tudi pri nosečniškem rinitisu - otečeni sluznici - zamašenem nosu? zaenkrat mi ga v nobeni lekarni niso ponudili kot opcijo, ki jo nosečka sme.
|
|
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 26.2.2008 8:39:39
|
|
|
|
šnucika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majabo Rina nasaleze ze uporabljas? kako je? morda ves, če pomaga tudi pri nosečniškem rinitisu - otečeni sluznici - zamašenem nosu? zaenkrat mi ga v nobeni lekarni niso ponudili kot opcijo, ki jo nosečka sme. nasaleze je čisti celulozni prah, ki naj bi naredil filter na sluznici. Jaz sem ga v sprobala,pa ni čisto nič,res nič pomagal. je pa res,da sem hud alergik.
|
|
RE: seneni nahod in nosečnost 26.2.2008 14:32:48
|
|
|
|
Majabo
|
potem tud pri rinitisu ne bo pomagal kaj pa pri navadnem prehladu?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?