|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje s pediatri
11.2.2008 18:37:54   
IČA
Ja večno vprašanje, kateri doktor je najboljši za našega otroka, zato me zanimajo vaše pohvale in graje oz. dobre in slabe izkušnje z vašim pediatrom.

moja slaba izkušnja pri dr.Škraba Vidi  se je zaključila danes, da ne omenjam da vsakič ko smo bili na rednem pregledu je bila nova sestrauser posted image , čeprav sem slišala od drugih da je malo zgubljena sem se odločila za njo ŽALuser posted image .
ZDAJ PA  K ZGODBI. ker je mali imel včeraj vročino in je kašljal, ter okice prehlajene sem danes klicala v zdravstveni dom in ker se mi ni noben oglasil na direktno št. doktorce sem klicala na informacije kjer so mi povedali da začne ob 13, zato se z malim odpravim takoj ob 13, da ne čakava predolgo in tam so že 4 pred nama, sestra pobere kartice in se začne 90 min čakanje, na kar vstopajo pred mano še vsi ostali ki so prispeli za mano, zato se odpravim do sestre in jo vprašam koliko časa še moram počakat, ker čakam že uro in pol in otrok je star 5 mes in po tolikem času je že lačen (dojenje) in seveda zaspan, nakar pravi zelo osorno ja še neki časa, ja in koliko približno, pa pravi da so pred mano še vsi ka so naročeni, in zakaj se še jaz nisem naročila, pa pravim ja kako pa naj se naročim, če ste začeli ob 13 in jaz sem bila tu ob 13. ja prek tel, pa pravim da sem klicala in da so mi rekli da začnete šele ob 13. Sej mi še nebi živca dvignla, če bi bila prijazna, ampak se je obnašala kot ena ***** (pardon) kot da ne vidi da imam 5 mes starga otroka v rokah, zato sem zahtevala kartico in karton (kartone menda pošiljajo samo po pošti direk novemu doktorju) in odkorakala iz ambulante, ker tudi pediatrinja, ki je prišla zraven ni niti vprašala za kaj se gre,PA SEM SI MISLILA PRI TOLIKO PEDIATRIH SE MI PA RES NI TREBA ZAJ*****T S TAKIMI KI NEVEJO KAJ JE LEPA BESEDA, HVALA BOGU MALI JE ŽE BIL BOLJŠI IN GREVA JUTRI ŽE K NOVEM PEDIATRU.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.2.2008 20:23:50 >

mariJANa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PEDIATER
11.2.2008 19:01:44   
Anya22
Jaz sem tudi bila 14 dni nazaj z Žanom pri zdravniku tudi zaradi očk in danes zaradi kašlja in prehlada in moram povedat, da imam same dobre izkušnje. Namreč nas je sestra kar takoj poklicala naprej brez kaj rečt oz. je vprašala ostale, če jih kaj moti, da gre ta mali bonbonček pred vsimi in ostali seveda so rekli, da naj kar gremo!user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu IČA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2008 19:04:34   
Laubica
Pri nas se tudi po tel. naročiš -in kot reče si na vrsti

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2008 19:34:23   
bskrle
Z novorojenčkom smo imeli vedno prednost, naša zdr. ima sistem naročanja in se tega drži, razen, če nima urgence.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2008 21:08:22   
Naja30
Pri nas so vsi prijazeni,pa tudi sistem telefonskega naročanja imajo. Vse lepo in  prav, problem nastane, ko je otrok vročičen in tudi ko ji omenim, kaj pa če bi ji vročino zmerili, P reče, da ne saj otroci so že tako ali tako bolj vroči in ga cepi. Proti večeru je tamala totalno zakuhala. Saj ne rečem, morala bi ji že doma zmerit sama vročino ali biri bolj vztrajna, pa vseeno. Če omenim in če je splošno znano, da se otroka ob vročini ne cepi, bi pa lahko izmerila vročino! Sem bila besna ko user posted image  In da ne omenim, da ko je imela hčerka alergijo na jajčni rumenjak, da je sploh ni zanimalo in nas niti na testiranje ni hotla poslat. Edino, kar je rekla, je bilo, da kako je lepo, ko starši sami ugotovijo, kaj otroku ne paše in da naj se do cca 3.leta izogibamo vsej hrani, ki vsebuje jajca user posted image  Na srečo je alergija do 1 leta minila.
Jaz nisem zadovoljna z njo. Po dobrem začetku se je začela do mene obnašat kot do nekoga, ki se mu sanja ne, kaj se z otrokom dogaja, edino moža je upoštevala. Zato jo imam namen zamenjat, samo kaj ko so tukaj pri nas P kar zasedeni.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2008 22:13:34   
kjava
Moja izkušnja z našo P je pozitivna. Imamo dr. Porenta na Viču in sem ravno danes mojmu razlagala, kako si zapomni človeka, enkrat sva se srečali pred KC in me je pozdravila in povprašala po sinu. Si prav imena otrok zapomni, pa kaj študiram, se vedno pozanima, kok sem že daleč. Enkrat sem rabila zdravniško potrdilo za štipendijo, pa ga je brez problema napisala.
Skratka, ful je človeška.
Sestre so zgodba zase, ma tud skor vedno drugo, ampak v splošnem so kar ok.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izkušnje s pediatri
11.2.2008 23:42:44   
lelaval
Pri naši se tudi lahko po telefonu naročiš. Je pa res, da s tako majhnim nisem nikoli tako dolgo čakala - tudi, ko še ni bilo naročanja. Je sestra vljudno obvestila vse prisotne v čakalnici, da vzame dojenčka naprej, pa nikoli ni bilo negodovanja.
Konec koncev pa sami izbiramo pediatre otrokom - če z enim nisi zadovoljna, boš pa šla k drugemu.

Pa še moja prigoda pri zdravnici:
Meni pa je sestra rekla, da ne sprejema novih, ko sem šla za najmlajšo - jaz pa sem vztrajala, da se bom sama z zdravnico pogovorila, a ni hotela popustit. Pa je zdravnica slučajno prišla ven in rekla: seveda jo bomo stlačili nekam - normalno, da bo prostor (sta že starejša 2 hodila k njej). Pa se je sestra lahko samo pod nosom obrisala in me naročila za cepljenje. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu IČA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2008 23:53:10   
Marogica
Dejstvo je, da se razburjaš po nepotrebnem. Vsak ima svoj sistem...tudi zdravniki..pomisli....Če se je potrebno naročiti, se moraš pač naročiti, razen v nujnih primerih. Ti pa si prišla kar tja in si pričakovala, da te bo vzela, kljub temu, da so tam čakali ljudje, ki so bili NAROČENI!!! Sedaj pa si predstavljaj, da bi ti bila naročena, in bi prišla ena, dve, tri mamice, kar tako..kot ti pač..in bi hotele k zdravniku. Ti pa naročena ob xx. uri...user posted image

Moj nasvet: Najprej pokliči(če delajo popoldan, pa pokličeš popoldan-saj to ni tako težko razumeti, ali ne?). Včasih je tako, da ti do zdravnika sploh ni potrebno iti, matrati otroka z oblačenjem, temveč, ti kar po telefonu povedo, kako in kaj. In po navadi, če po 3 dneh ni dobro, se tako ali tako moraš oglasiti pri P.

Sama imam dober odnos z zdravnico in mislim, da predvsem zato, ker ne kompliciram...pa seveda prej pokličem, če je treba, tudi popoldan. Pač takrat, ko dela. In v 7 letih ni bilo enega problema.

Malo se tudi nad sabo zamisli.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
12.2.2008 7:31:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2008 9:38:49   
Laubica
Se strinjam z Marogico. -jaz tudi

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.2.2008 17:58:03   
kaya2007
mi nimamo pediatra v zdravstvenem domu, ker tudi jaz ne bi hotela čakati v čakalnici polni bolanih ljudi, se gužvat itd. če te to moti, poišči privat pediatra ali pa takega s subvencijo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2008 21:55:48   
IČA
sej jz bi se naročila po tel če bi vedla da se moraš naročiti, pa sm klicala pa so mi samo rekli na info da dela pop., sej ni bil problem v čakanju, ampak v odnosu do pacientov in arogantnosti, če delaš na takem mestu, nasplošno z ljudmi, moraš biti prijazen in se truditi da si pravičen, posebaj tu kjer je delo z otroci....tako da se nimam kej nad sabo zamislit kot je marogica napisala, lahko bi mi takoj povedala ko je pobrala kartice da nisem naročena in da je bolje da drugič pridem ali pa bi me vprašala če je nujno, ne pa da je bila tako arogantna!

mariJANa

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.2.2008 22:29:01   
Pupa1
Jaz se pa popolnoma strinjam s teboj, Iča, in te razumem. Imam tudi sama slabe izkušnje, in ponavadi so sestre tiste ta smotane, čeprav se sem pa kje najdejo tudi pediatri takšni. Za kozlat... Pa kaj jim je potrebno biti tako tečni in neprijazni. Kot da nismo takrat, ko imamo naše malčke bolne, že tako vznemirjene in občutljive. Mislim, prijazna beseda pa res nič ne stane, no. Saj ne zahtevamo preveč, kajne. Stvar je v arogantnem ter vzvišenem odnosu in posledično: pomanjkanju komunikacije. Sama imam sedaj odličnega pediatra v Mengšu (le po vezah na žalost oziroma srečo), čeprav sem iz Ljubljane ! Kadar pa sem bila prej v podobni situaciji kot ti, pa sem kar malo pokazala zobeuser posted image  oziroma zarobantila in zagrozila, včasih je pomagalo, včasih pa ne. Drugače sem (no, vsaj pravijo, pa da ne bo katera mislila, da se hočem hvalit, sam povem) prijazna oseba, ampak če pa je bila sestra neupravičeno nesramna in netaktna, pol pa sem lahko tudi jaz od hudiča. Madonca, pa nekatere sestre res niso v pravem poklicu, no, če ne znajo delati z ljudmi. Ne sekiraj se, najdi novega pediatra, magari privat, če ti finančno stanje to omogoča. Se kar strinjam s Kayo.

(odgovor članu IČA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.2.2008 8:51:42   
bucka01
IČA tudi jaz te popolnoma razumem ker sem tudi jaz že imela tak primer vendar ne pri pediatru ampak pri urgentnemu zdravniku ki se mu pač moj primer ni zdel toliko urgenten kot pisanje napotnic in receptov mojo leto dni staro hčerko so pa ušeska bolela in kljub temu da so naju ostali naprej spustili naju je zdravnik ustavil in rekel naj počakava na vrsto,
Kar seveda nisem vzela sem kartico in odšla domov ter še 2dni čez vikend prenašala jok po hiši dokler v ponedeljek nisva prišli do svoje pediatrinje.

Rada bi povedala da mi ne bi bilo teško čakati na vrsto oz.mi ni bilo teško ampak če so me drugi v čakalnici spustili naprej nevem zakaj se potem zdravnik z tem ubada njemu bi moralo biti vseeno koga ima v čakalnici oz. v ordinaciji ...user posted image

(odgovor članu Pupa1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.2.2008 9:22:25   
erna14
no da jaz se mal podelim mojo izkusnjouser posted image .z tamalmu hodmo v zd sentvid k dr.vodnikovi in sem res zadovoljna z njo,kar se pa osebja tice je pa user posted image ,ne vedno v tem primeru pa definitivno.no bilo je mesec nazaj ko je tamal zbolel za bronhiolitisom,bil je hospitaliziran zaradi prenizke saturacije v krvi.po 4 dne sva bila odpuscena domov,sledila je kontrola cez en teden,vendar obvezno izogibanje bolanim otrokom in ambulantam z bolanimi otroki.navodilo je bilo da poklicem p in se narociva v tistem casu ko zacnejo in naj poveva da ce je mozno da prideva takrat ko ne bo otrok not bolanih in v sprejemnico za zdrave otroke.poklicem,povem -dobiva datum,uro.tamal je bil takrat ze zdrav cca 3 dni ni bilo vec prisotno kasljanje,smrkanje....skratka vse ok.stopim v zd.prva cakalnica nabita z bolanimi otroki-kaslji,smrkanje,.....logicno se odpravim v cakalnico z zdravimi otroki,notri ni prisoten nihce,razen mamica se uz enim malckom odpravlja domov,vendar je bila se v anbulanti,no jaz tamalga slecem...nakar prnori sestra in me napade da naj takoj zapustim cakalnico in odidem v anbulanto ki je namenjena bolanim otrokom,jaz jo pogledam ji na lep nacin poizkusam razloziti da je otrok zdrav,da je prisel na kontrolo in da imava navodila iz pediatricne da ne sme biti v stiku z bolanimi otroki,ker drugac lahko kar nazaj prideva in ona ne da pri njih ne mormo kar po svoje....tako nesramno,osorno...prov drla se je na mene in ce mi nebi blo tako pomembno da pregledajo tamalga bi vzela kartico in odsla in itak da mi je film pocu mislm sej ne morajo imet tazga odnosa saj sem vendar njihova stranka....in itak da se nisem mogla pustit takemo ponizanju in sem jo nadrla nazaj in za povrhu sem se pediatrinjo in jim povedala da na tak nacin kot delajo ne morjo....misl kaj se pa grejo a je to zd ustanovA ali zoo.no pa se za info.z tamalmu sva cakala odzunaj,sprejeta sva bila v antbulanto kjer so sprejemali bolnike,na sreco ni staknil nicesar vendar sem povedala ce bo prislo do kakrsnega koli obolenja ali poslabsanja zaradi njihove malomarnosti ,se bom pritozla k direktorju zd....diagnoza zdravnice ko sva bila pregledana je bilo da je otrok zdrav in da bolje da zapustiva anbulanto skozi cakalnico za zdrave otrokeuser posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 16.2.2008 9:23:45 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu IČA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.2.2008 9:34:34   
tinaaja
se cist strinjam z marogico in nalin.
narocanje po telefonu ima tudi svoj namen, ker P imajo tudi sistematiko in takrat ne gledajo bolnih. in nekako mi ni jasno, da kar uletis tja in zahtevas en poseben tretma user posted image kaj pa tisti, ki so naroceni, tisti pa naj pol cakajo zaradi npr 5 takih kot si ti, ki kar uletijo. nek red mora bit.
te pa razmem, da ti je bilo tezko, bolan otrocek, cakanje,... ampak je tudi tistim, ki so naroceni.
Kjava, mi2 imava super pediatrinjo a ne user posted image Sem tok srecna, da jo imamo, je res en zaklad za nase srcke.. ni cakanje na pregled ni problem, ker vem, da  bo  pregled 1a user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?