|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SPANJE 19 mesecev
11.2.2008 15:41:30   
PIRANJA
Pozdravljeni,

zanima me, kako so hodili oz. hodijo spat otroci pri 19 mesecih. Jih dajete spat ob  cca.19.00 uri, ali hodijo kasneje. Smo zaskrbljeni, da samo naši ne marajo hodit zgodaj spat in je akcija do 21.00....
Zjutraj namreč nismo vezani na vrtec, obveznosti ipd.... Ali so to pač otroci v dobri formi, kot so nam obrazložili v posvetovalnici.

Vaših odgovorov bomo zelo veseli.

Piranje

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPANJE 19 mesecev
11.2.2008 15:43:49   
Lunc_a
sam se je naštimal ko je šel vvrtec ,hodil je spat ob 19-20 uri.
najboljše bo,da jih zjutraj kar zbudite in začnete z obveznostmi ,tako se bodo naučili tudi prej spat,ker bodo kar lepo utrujeni

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2008 17:08:43   
Naja30
Če lahko zjutraj spi, je normalno, da zvečer ne more iti bolj zgodaj spat. Če bi moral zgodaj vstat zaradi vrtca, bi tudi prej bil zaspan.
No moja je stara sicer šele 14m, ampak hodi okoli 20h spat, zjutraj je pa med 7-7.30h pokonci. S tem, da čez dan spi 1 urco.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
11.2.2008 17:11:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2008 17:25:40   
pikipu
Naš ta mali ima 18 mesecev in gre spat okoli 22.30 ure in se zjutraj zbudi med 8,00 in 9,00 uro. Čez dan spi od 2-3 ure, enkrat ali dvakrat, odvisno kako je. Tudi mi nismo vezani na vrtec ali varuško, in ga tudi ne mislim zbujat zato, da bo šel zvečer prej spat. Bo že moral, ko bo šel jeseni res v vrtec.

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2008 17:31:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PIRANJA

Pozdravljeni,

zanima me, kako so hodili oz. hodijo spat otroci pri 19 mesecih. Jih dajete spat ob  cca.19.00 uri, ali hodijo kasneje. Smo zaskrbljeni, da samo naši ne marajo hodit zgodaj spat in je akcija do 21.00....
Zjutraj namreč nismo vezani na vrtec, obveznosti ipd.... Ali so to pač otroci v dobri formi, kot so nam obrazložili v posvetovalnici.

Vaših odgovorov bomo zelo veseli.

Piranje

Moja je stara 20 mesecev in spi 12 ur čez noč... Če jo dam spat ob 21 spi do 9 zjutraj če pa ob 22 pa do 10... Kot bi mela eno urco v sebi... Včasih jo dam spat že ob 20... Odvisno koliko je spala čez dan...Nimam neke točne ure...

Čez dan spi pa od 2 ur pa do 4 ure... spet odvisno od tega kako aktivna je bila... Če smo veliko zunaj potem spi več...

Skratka nimamo urnika vse je po občutku.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PIRANJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2008 17:34:56   
viv_
Moja ta mala (15 mesecev) gre spat med 19. in 19:30 uro. Tako jo dajem spat že od vsega začetka. Če je ne budim, spi 12 ur v kosu. Med tednom jo žal budimo ob 6:15 za v vrtec. Čez dan spi 1x uro do uro in pol.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2008 17:43:17   
karin412
Dveletnica hodi spat ob 19h, zaspi malo pozneje, recimo po 10-20 min, spi do 6.30 nekje. Pa tudi ne hodi v vrtec in jo jaz pazim doma. Meni to odgovarja, ker imam potem čas zase ali pospravljam.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2008 19:54:55   
Hans
Mi imamo 16mesečno deklico in hodi spat ob 20.30-21.00 ure, smo poskusili tudi prej pa nam ni uspelo, ponoči se parkrat zbudi in pije, spi pa do 6.00-7.30, odvisno če je tedena ko gre v varstvo ali vikend.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.2.2008 20:13:11   
triša
Naša je stara 21m,hodi spat med 21-22,redko se zgodi da ob 20 pa naj si še tako đelim. Se mi pa še vsaj enkrat na noč zbuja spi pa do 8. Čez dan pa obvezno od 1,5-3 ur, odvisno od dneva.
Sem pa opazla da če čez dan spi manj jo zvečer težje spravim spat, ne vem kašna je to logika ampak tako je.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.2.2008 22:26:02   
vvns
Naš je star 18 mesecev pa hodi spat od 20 - 21 ure vsak dan.
Fajn je da ga navadiš hodit spat približno isto uro vsak dan, da ima nek red.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
11.2.2008 22:38:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vvns)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.2.2008 22:41:28   
Princess Mononoke
Naša 22 mesečnica hodi spat med 21 in 22 uro in spi do 6 oz 7 zjutraj. Čez dan pa gre 3 dni brez spanja potem spi dva 1.5 ure. Če jo damo bolj zgodaj spat je ob 4 že naspana in ne more več spat.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.2.2008 9:33:16   
PIRANJA
Pozdravljeni,
se zahvaljujem vsem, ki ste me potolažili. Naši znanci so me malce preplašili, ko so mi vcepljali v glavo, kako njihovi otroci hodijo spat po risanki in kako je to vzgojno oh in sploh, pri nas je pa po risanki včasih šele prava akcija in lovljenje, tekanje ali pa intenzivno igranje vsaj še urico in pol.

Hvala vsem!
Piranjeuser posted image user posted image

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.2.2008 11:13:21   
ursi
Naš skoraj 2 letnik hodi spati od 19.30 do 20, zjutraj pa ustaja do 7. Različno, ali je treba v vrtec ali ne. Smo pa tudi mi precej aktivni pred spanjem, največkrat se obmetujemo s kašnimi pouštri in je smeha še pa še. Tako da tudi mi ne upoštevamo nekaterih nasvetov, ki pravijo naj bi se zvečer pred spanjem otrok umiril in delal kaj mirnega. user posted image

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.2.2008 11:35:31   
MATEJA
Moj fantek je star 20.mesecev in hodi spat: odvisno od tega kako spi čez dan, ampak ponavadi pred 22:00 ne gre, če pa že, pa se zjutraj zgodaj zbudi (ob 7:00). Čez dan spi od 2 - 3 ure v komadu. In kot je Triša napisala, več spi čez dan, bolje in hitreje zaspi zvečer. Imam občutek, da ko je predolgo buden in nima kvalitetnega spanca čez dan, da pride zvečer tako "premoren", da se ne more umirit. In ustaljenega urnika tudi mi nimamo, ravnamo se po potrebah otroka in našem občutku. Je pa full priden čez dan za zaspat, tudi če mu se ne spi, ga dam v posteljico in ga več ne slišim. Zabava se z dudicami in lepo zaspi. Zvečer pa moramo (po novem) it z njim spat, ma je prav fanj, se pocartkamo in tako zadovoljno zanina, da smo mi prav srečni, ko ga vidimo, koliko mu to pomeni... Se ne sekiram, se bo vse "pošlihtalo", ko bo šel v vrtec...

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.2.2008 22:38:38   
janca
Naš otročiček gre spat ob 20. Vsak dan ob isti uri zaradi reda, vstajamo pa nekje od 7. do 8. ure. V varstvu spi dve do tri ure. Čez vikend pa manj kot dve uri. Se mi zdi, da ga lahko kar pohvalim, čeprav se včasih ponoči zbudi. Posebno ob polni luni.user posted image

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.2.2008 22:40:15   
janca
Joj. Čez  dan spi dve do tri uri pri varuški. Sem spustila besedo. Se opravičujem.

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?