Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Cd-ji iz dnevnika..spet! 25.1.2005 21:57:04
|
|
|
|
Anonimen
|
dva tedna nazaj je bila cebelica maja+1cd kot darilo, ta vikend je pa bil macek muri.za druga pa nevem,zal pa ti nemorem posnet ker nimamo cdjov, slisala sem pac kaj je bilo noter;)
|
|
|
|
Cd-ji iz dnevnika..spet! 25.1.2005 22:08:25
|
|
|
|
TaRe*
|
MI imamo..MEDVEDKA PUJA,MIZICA POGRNI SE&OGLJE BOBEK IN SLAMICA,PEDENJPED,NAJ pesmice za najmlajše(je gor vse sorte od dDamjane G ,Romane K..10 pesmic,Šmentana muha(14 pesmic).zadnja dva tedna pa so bili DVDji.ČEBELICA MAJA,POROKA GOSPE LISICE&ŽELEZNA PEČ,GRDI RAČEK. MI VSE TO IMAMO,NIMAMO PA PEKAČA,na žalost.:muca:
|
|
|
|
Cd-ji iz dnevnika..spet! 25.1.2005 22:14:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ups naj se popravim drugo kaj vem ni macek muri, ampak grdi racek:ups:kak sem te to zamenjala lahko:zmeden::ups: :)-:)-
|
|
|
|
Cd-ji iz dnevnika..spet! 25.1.2005 23:16:39
|
|
|
|
lorelei
|
A so vam všeč te zadnje risanke? Jaz sem hudo razočarana nad njima.:((Grdi raček sploh ni originalna zgodba, tisti prejšnji DVD pa mi je sploh grozen. :grrr:Žal mi je, da smo ju kupili.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?