|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   miom
11.2.2008 11:11:51   
anadejka
Živjo
Ravnokar sem bila na ultrazvoku,ker sem v IVF postopku.Do zdaj sem jemala Superfact, danes pa sem dobila za domov še Menopur.Zdravnica mi je rekla da imam tanko sluznico (to je uredu) in levo,desno b.p.Potem pa mi reče da imam en miom.user posted image Pa kaj hudiča je zdej to?!Sm bla kr mal iz sebe in mi je zdej žal, da nisem nič vprašala.Predvidevam, da če je rekla da sem pripravljena naprej za postopek, ni kaj dosti narobe.Al kaj??Zdej sem mal brskala po internetu, pa vidim da miomi niti niso tako nedolžni.Verjetno je odvisno koliko je velik in kje ga imaš?Al kako?Ja moram drugič vprašat, ker sem zdej čist iz sebe.Nikoli nisem imela nobenih težav, zdaj ko sem končno prišla na vrsto za postopek, pa to user posted image  pa kot da ni že dovolj drugih problemov, a mi je res zdej še teh skrbi treba user posted image  jooooj no user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.2.2008 18:25:13 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zdej pa še to :(
11.2.2008 14:47:39   
Anonimen
Anadejka, jaz te bom samo močno user posted image in držala pestke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2008 14:58:12   
Hope2
Anadejka zaenkrat se ne sekiraj. Miom stimulacije in jajčeca oz njihovo zrelost nič ne moti. Torej si lahko brez skrbi, tvoja jajčeca bodo lepo rastla in ko jih bodo pobrali, jih bodo oplodili s semenčeci. Če bo G takrat domneval, da je bolje prej miom odstraniti, bodo lahko vajine zarodke zamrznili, tebe pa poslali na odstranitev mioma, nato pa greš nazaj po svoje eskimčke. Vendar mislim, da do tega ne bo prišlo in bodo vseeno vstavili zarodek. Miom ni nujno da moti nosečnost, obstaja pa verjetnost, da zaradi njega splaviš, vse je odvisno od njegove velikosti in kje je.

Torej, zaenkrat ne skrbi, če bo pa G domneval, da bo zelo motil nosečnost, te bo pa že poslal na odstranitev. Drugače pa ne in bo še vse ok. Srečno punca in relax

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2008 17:37:29   
YULIAH
Anadejka!
Samo rečt sem ti hotela, da upam, da se ti bo čimprej vse zrihtalo. Vso srečo naprej, pa čim prej pozitiven rezultat user posted image !!!
Javi se kaj!

Pošiljam ti šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2008 18:26:34   
dajamaja
Andrejka, brez panike. Jaz sem imela miom in so me vseeno poslali v postopke. Res je pomembno od lege in velikosti, če bo oviral plod pri razvoju. Več nosečnosti so že pripeljajli do konca kljub miomu. Najhuje je, ker se s skrbmi srečamo šele doma, ko začnemo premlevat povedano. Ti jo kar naslednjič vprašaj, kako kaže za naprej.  

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2008 19:35:38   
pika74
Ojla,

tudi meni so rekli na pregledu tik pred abrazijo, da imam miom... pa se mi je takoj zdelo... madonca... a zdaj pa še to... pa niso nič komplicirali. No, ko sem šla po mesecu dni na pregled k svojemu ginekologu, sem mu povedala za ta miom... pa mi je potem predlagal, da narediva še bris PAP za vsak slučaj in sedaj upam, da ne bodo kakšni slabi izvidi.

Pomoje je tko, kot so punce napisale. Pri postopku OBMP tale miom ne bi smel delati težav. Če bo pa kasneje huje, bodo pa že ukrepali. Ti samo pazi, da boš to informacijo povedala svojemu ginekologu, ko boš šla na prvi naslednji pregled. To bo pa najbrž takrat, ko boš imela prvi pregled v nosečnosti - se pravi že zelo kmalu.

Držim pesti user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2008 7:28:10   
anadejka
Res vam hvala punce za odgovore user posted image .Ste me pomirile.Včeraj sem še celo popoldne doma premlevala in ni pa ni mi šlo iz glave.
Ampak zdej mislim, da če bi bilo tako hudo, bi mi zdravnica že prekinila postopek.Zdej se bom pa nehala sekirat,ker je brezveze.Kar bo pa bo.Upam na najboljše.Naslednji UZ imam 20.feb. pa bom takrat kej povprašala kje je ta user posted image  in koliko je velik.Bris sem imela marca lani, pa je blo vse b.p.
Pa sej sem vedla da se bo moralo še kej takega zgodit, pr men pa res ne gre nikoli nič brez truda.Ko že misliš da imaš zmago v roki, pa......ah ja borba do konca!Pa se ne dam user posted image
Hvala in lepega sončka vam želim.

anadejka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?