|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gostota sperme
12.2.2008 22:04:11   
vvns
no potem,če malo sexaš se lahko naješ, če pa veliko se pa na piješ !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.2.2008 22:10:35   
safir
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Se da na to vplivat,s kakšno hrano,...user posted image Moj fant ima ful gosto.Okus je ok,samo moti me,ker je tako gosta...

Dej jo v zmrzovalnik.
In jo po leti
lahko uporablaš namest sladoleda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.2.2008 22:12:06   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: safir

Se da na to vplivat,s kakšno hrano,...user posted image Moj fant ima ful gosto.Okus je ok,samo moti me,ker je tako gosta...

Dej jo v zmrzovalnik.
In jo po leti

A to ti delaš?user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu safir)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.2.2008 22:15:35   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

Imam veliko pametnega dela in tud odnose imava verjetn večkrat kot kdo drug,tak da nebi rekla da je gostota odvisna od odnosov.Aja moti me pa takrat,če jo pojem,ker je en sam pac...

Potem pa je ne jejuser posted image ,simpl kot pasul,pa na kljukico si pozabla.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.2.2008 23:12:12   
vvns
Jaz jo ne jem sam drugi take čudne pišejo,user posted image da ne moreš drugač odreagirat.user posted image

(odgovor članu safir)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.2.2008 23:13:51   
vvns
Ja pa še na shujševalni sem tako da to sploh odpade!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vvns)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.2.2008 19:38:34   
nasmejani
IZVIRNO SPOROČILO: safir

Dej jo v zmrzovalnik.
In jo po leti

Povej ak se lahko prelije z čokolado ali dajo lešniki not verjetn  kr sama nebo neki
extra.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu safir)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.2.2008 20:18:32   
Kaliope
samo to o pogostosti, pa je res - ok, normalno, da če že 3. v dnevu, da je ima bolj malo, ampak npr. jaz opazim, če že res kar nekaj dni nisma (različni razlogi ;) ), potem se mu ful zgosti - ni je veliko, ampak je ful gosta ... če pa seksama dokaj redno, pa je bolj tekoča user posted image to pa opazim zato, ker še ne delama otrok, da se ne boste sraševali user posted image če bi jih, bi jo verjetno bolj malo vidla user posted image

(odgovor članu nasmejani)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.2.2008 22:32:16   
vvns
No jaz se sploh ne obremenjujem s tem koliko in kako gosto spermo ima, ker mi takrat  sploh ne pade na pamet kaj takšnega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?