|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Marčevke
25.1.2005 12:54:14   
tanaja*
Sem nas prestavila malo višje...
Včeraj sem zbolela za umret. Vročina, suh kašelj, bolečine v prsih, iz nosa mi teče... Počutim se kot povožena žaba:((:((:((...
Verjetno ne bom šla več v službo. No, grem še malo počivat, pa se slišimo...

lp,tanaja*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Marčevke
25.1.2005 15:01:47   
spacey
:bravo: tanaja :bravo:

Ooooh :hudicek: pa glih zdej te je moglo zagrabit! :zmeden: :( Nč kot čajčija z limonco in medekom pit, pa veliko cartanja in razvajanja pa bo boljš. :) :bravo: Pa še kužije :kuza: zraven, da te mal v dobro voljo spravijo in pogrejejo, pa bo res hitro mimo.

Jaz sem pa danes imela pregled pri G, pa mi ni naredila UZ :( :(( sem pa slišala srčka našega sončka in obrnjen je z glavico navzdol. :love: 9nebesa Ponovni pregled imamo čez 3 tedne in takrat bomo šele spet videli na UZ našega bejbija. Komaj čakam!
Kilce pridno šibajo navzgor :sloncek: in G mi je celo rela, da smo v mejah normale, kar se mi zdi čudno, ker mi je prejšnjič rekla da naj malo pazim. :zmeden2:

Naša Aya :kuza: si je pa en prstek poškodovala, tako da sva danes šibale še k veterinarju, pa hvala bogu ni nič resnega (upam!). Moramo spremljat nabreklost prstka in če ne bo boljš gremo nazaj na kontrolo. :zmeden:

No toliko od nas... :)

Lepo se mejte in božajte bušije. :love:

Papa;
P 9nebesa 32t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Marčevke
25.1.2005 16:05:21   
barby*
Halo:zajcek:
Tud mene se kar nekaj drži zoprna virozica..nič hujšega samo nos mam že cel poriban od brisanja:zmeden: že skoraj malo pijanski :ups: pa kihci me napadajo:)-

Mene so tud na prejšnjem pregledu razžalostili, ker nismo delali UZ, zato grem pa jutri pokazat našo lepotičko:angel: Juhu, komaj čakam, pa da vidimo a smo se že obrnili:sloncek: spet jim bom težila:)-:)-:)- se sploh ne dam motit, vse me zanima8)

Kilce pa...kilce...sploh ne upam več na vago:ups:
Ampak kot že večkrat povedano...glavno da so izvidi dobri:sloncek::sloncek::sloncek:

tanaja upam da se čim prej pozdraviš:rozica:

pa pa
barby:metulj:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Marčevke
25.1.2005 17:12:55   
morskadeklica
ojoj!:sloncek:

Ja jaz tudi rahlo prehlajena, samo ni hudega zaenkrat. Imam pa težave s spanjem. Zdej po novem do 4 zjutraj ne zaspim, potem se zbujam vsake pol ure, ob devetih pa vstanem, čeprav mam čas spat:grrr::grrr:

Včasih me vse tišči, pa nič se mi ne da, izpiti se približujejo:ups:, jaz pa sem naredila samo to, da sem šla v knjižnico po knjige, ki jih še nisem odprla.

Drugače pa smo v redu, jutri imamo pregled :)(35t), v četrtek pa srečanje:bravo::bravo:

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Marčevke
25.1.2005 19:10:23   
tanaja*
Hvala vsem za spodbudne besede:rozica:. Upam, da bo kmalu bolje. Najbolj je smotano, ker ne smeš vzet nobenih zdravil:((. Čaja pa ne pijem.

Jaz imam pregled v sredo. Mislim, da mi je sestra rekla, da nimam nobenega UZ-ja več (razen samoplačniški), ampak da bomo samo srčka poslušali.
Kile so mi šle pa kar konkretno gor (23:ups:), ampak se ne sekiram. Prvič mi je šlo 29 kg gor, pa smo vse dol spravili:bravo:.

Spacey, upam da se bo Aya čimprej pozdravila:angel:. Držim pesti!

lp, tanaja*

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Marčevke
25.1.2005 19:35:50   
spacey
O hvala tanaja, jaz tudi upam, da bo šlo na boljše in ne na slabše. Sem pa danes z njo še en šok doživela in me je skoraj pobralo, tako kot njo. :zmeden: :( :(( Namreč zaletel se ji je en košček briketa, ker se je požeruhinja hotela zagrebsti za novo igračo. Bilo je tako hudo, da nisem več vedela kaj naj, vendar sva se nekako zmazali in izpljunili tujek ven iz sapnika. Grozno, še zdej ko se spomnem me kar zmrazi. :(

Lp;
P 9nebesa 32t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Marčevke
25.1.2005 22:29:45   
barby*
jaz sem pa važička8) končno mi je ratal bušija na ogled postavit:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Marčevke
26.1.2005 9:21:03   
spacey
:bravo: Ooo barby res maš lep buši :love: 9nebesa :love: Zdej si pa res lahko važička... :sloncek: :)- ...in prav lepa marčevska nosečka si. 9nebesa

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Marčevke
26.1.2005 16:15:48   
Dolina
ojla še od mene,

jaz sem tud še vedno šmrkava, punce. Pa je moj dohtar rekel, da lahko da bom šmrkala tud do poroda. :( Kako bom pa pol dihala, če mam zamašen nos? :zmeden:

Joj, tanaja*, upam, da se boš hitro pozdravila in vse ostale prehlajenke tud. :rozica::rozica::rozica: Pa če vzameš kakšen lekadol, ne bo nič narobe (niti pikcu ne škodi...). Pa pomaga tudi inhaliranje žajblovega čaja tako, da se nos prečisti (čeprav moj izgleda še vedno ne dojema vse te domače lekarne :)-:)-:)-). Drugač pa lahko aqua maris za v nos uporabljate (to je morska voda).

Joj, punce, dons sem šla mal posteljice (in vso opremo za zraven) gledat - kok je to drago!!!!:((:((:(( Kaj ste ve nabavile? Jaz bi rada tisto posteljo 140x70, z nastavljivim dnom, da bo za nekaj let. PA nisem vedela, da to tolk stane. :zmeden:

Drugače pa so se mi kile ustavile (trenutno pridelala 15kg) - že en mesec nisem šla gor niti kilce. :bravo: Hvala bogu, ker se mal bojim, kako bo to šlo spet vse dol. Sicer pa me spet ob večerih popadajo "grizalni" napadi: skoz bi neki mlela, oreščke, kekse, čokolado... :ups:

Joj, spacey, sam da je kukža v redu. Grozna izkušnja. Moja pa trenutno iz košare zuri in čaka, da jo peljem ven, samo tako piha, da bo mogla še počakat kaki dve uri, da pride možek domov in bosta šla onadva v ta mraz. ;)

Punce, glem mal na kavč, ker se mi mal miži. :zaspan::zaspan:

Lepo se mejte, pozdravte se čim prej... :rozica::rozica::rozica:

Lp, Dolina 35t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Marčevke
26.1.2005 17:18:07   
barby*
HVALA SPACEY:rozica:

Smo bili danes na UZ in kaj vidimo.....LULČIJA:sloncek::sloncek::sloncek: tale naš sonček nas prav malo heca:)-:)-:)- Smo pa zdravi in pravih mer:bravo::bravo::bravo:

papa

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Marčevke
26.1.2005 18:03:34   
spacey
O barby a lulčka maš? :)- :love: :)- Fajn, zdej se lahko še s tem pohvališ, da ga maš tut ti in ne samo tvoj lubi...hehe :)- :)- :)-
Popravime če se motim, a nisi še v prejšnjih temah govorila o :roza: spolu? :ups:

Hvala Dolina za skrb :rozica: ...naša Aya je bila že včeraj pol ok in vsa živahna. :) Hvala bogu, ampak me je pa ustrašila do konca. Bolj me skrbi njen prstek na sprednji tački. :zmeden:
Dolina a ti še nisi nič nabavila? :zmeden: Joj veš kok boš zdej mela laufanja naokoli in da ne govorimo o stroških, ker je vse tako drago. :( Joj jaz si ne predstavljam, da bi mogla zdej vse kupovat...je pa res da sem imela srečo, da sem veliko stvari dobila, pa vseeno.
Mi smo dobili na sposojo tudi košek, ki ga bomo najprej uporabljali, seveda dokler bomo lahko in pol prešaltamo na posteljico, ki mislim da je mere 140x70 (tudi dobili), nisem pa čisto sigurna. :zmeden2: Hvala bogu smo dobili tudi veliko posteljnine, ker kolikor sem jaz gledala je tudi ta ful draga. :zmeden: Ma vse je ful drago, a ne moreš brez! :zmeden: :(( :(

Pr nas je ful zahladilo in tudi mene se nekaj loteva...:zmeden:...ful me glava in sinusi bolijo, pa nobene energije nimam, pa kr spi se mi...skratka nič dobrega se mi ne obeta, upam da bo šlo mimo. :zmeden: :(

Hehe barby, podvig "veliki modrček" je končno uspel...hehe :)- :bravo: :)- No, na koncu sem vzela 85C in ti povem, da ni čisto nič premajhen, ampak malo prevelik, kar je čist ok. :) In naslednjič grem v njihov WC na probo, pred nakupom. :)

Punce a veste, da se mi je apetit kar na veliko zmanjšal, kar nisem več lačna. A ni to čudno? :zmeden2: Pa še neke slabosti me dajejo (bolj proti večeru), pa neki krči v želodcu, pa navaden jogurt mi škodi (a tko ga obožujem). :zmeden:

Toliko za zdej, se vam oglasim še kasneje, grem malo v horizontalo in po lubija v službo. :)

Papa in čuvajte se, pa bušije pridno božat... 9nebesa

Lp;
P 9nebesa 32t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Marčevke
26.1.2005 20:23:28   
barby*
Kaj je zdaj z nami, a bomo vse bolčkane? Pa še mali ljubljenčki?
No glavno da so modrčki pod kontrolo:)-:)-:)-

Ja ja naš mali je bil :modri:, potem :roza: zdaj pa spet:modri: ...pa jim nič ne verjamem8) ja mali me že zdaj heca, kaj šele bo:sloncek::sloncek::sloncek:
Drugače mamo pa v petek spet UZ pa bomo videli,če bo kaj novega:zmeden2: Mogoče sta pa dva:zmeden2: pa vsakič enega vidimo:roza::modri: :)-:)-:)-

Mi mamo tudi veliko stvari obljubljenih oz. že tud pripravljenih (od *tare) pa je večinome bolj ROZA!!!!:zmeden: juhu, to bi bil fletkan naš fantič:ups:

nakupi nas pa tud še čakajo, ko se bomo končno preselili:sloncek: Nobenega počitka:(
Oh sem že kar malo utrujena...komaj čakam porodniško:)

Spacey maš pa srečo z zmanjšanjem apetita:bravo::bravo::bravo: mene se kajtakega ne prime:zmeden: Ima pa naš fantič (BAJE!!!) že skoraj 1,9 kilc9nebesa Sicer pa je bilo že veliko povedanegao teh predvidevanjih oz. njihovi natančnosti:zmeden2:

Pridne bodite!

pa pa
barby:metulj: in :modri:(zaenkrat)32t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Marčevke
26.1.2005 20:24:43   
barby*
NIČ :( , ampak :modri: (zaenkrat)32t

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Marčevke
26.1.2005 20:52:31   
spacey
Ja,ja...Modrčki rulz! Hihihi :)- :sloncek: :)-

Ehja barby, kaj mi pomaga zmanjšanje apetita, ko pa kilce še kar gor šibajo, pa mi niti malo ni jasno od kje?! :zmeden: Aja, mogoče zaradi zaostajanja vodev telesu. No sej zdej sem se že sprijaznila in se bom raje pol ubadala s tem. :sloncek:

Ja to bi bilo pa presenečenje, da bi bila na koncu dva... :)-:modri::)-:roza::)-
Kako to, da imaš v petek spet UZ, a je kej narobe? Bog ne daj!
A tebe tut še čakajo nakupi, kaj vam pa še manjka?

Ja sej tut mi še nismo končali, vendar imamo večino doma, tako da če nas kaj preseneti, ne bo nobene panike. :)- :kava: :)-

Lp in se beremo...

Papa;
P 9nebesa 32t

PS: kje so pa vse ostale marčevke?! :zmeden2: Na seznamu nosečk jih je kar nekaj...

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Marčevke
26.1.2005 21:15:51   
barby*
Očitno smo me tako zgnane,da ostale marčevke ne pridejo do besede:)-:)-:)-
V petek 4.2., torej drugi petek:ups: , mam kontrolo rasti, ker mi je 14.1. na pregledu merila bušija in je bil za skoraj 4 tedne prevelik...pa me je poslala na kontrolo rasti, kamor so me naročili komaj 4.2. (mater so skrbni:zmeden: )
Danes pa sem bila v porodnišnici na merjenju aktivnosti maternice za neko raziskavo (prvič sem bila že pri 22t )pa so minaredili tudi UZ, ki je pokazal, da je naš korenjak čisto lepo po JUS-u in ni nič prevelik, tako da gre verjetno za več plodovnice:sloncek:

Torej grem naslednij petek še enkrat fehtat za slikice:)- Danes je bil mali tako nagajiv in se nikakor ni hotel "slikat" jo je kar naprej brcal in ji kazal rito, da ga je še izmerila komaj:)-:)-:)-
Potem mi je dala eno slikico,na kateri naj bi bil lulči, pa meni ni nič jasno:zmeden2:

Bomo očija vprašali, ko pride iz službe 8):)-:)-:)-

Tako da nobenih skrbi!!!!!

Drugače pa moramo kupit še banjico ali čebriček, šse še odločamo, pa brisačke, pa malo plenic...zato komaj čakam da se preselimo, da začnemo finiširat:)
Bog-ne-daj da bi nas kaj preveč prehitelo:zmeden::(

No saj nas ne bo, ane?!:angel:

pa pa

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Marčevke
27.1.2005 8:37:01   
Dolina
O joj barby, ti imaš pa pestro. :)-:)-:)-
Pa ne vem, če bo oči vedel, a je to lulči al ne - iz izkušenj: jaz namreč ne vem, kaj bova mela, moj je bil pa tak firbec, da mu je prvič G na listek napsiala, drugič je šel pa zraven in oba gledata tam okrog rite (jaz sm mižala, komiii....:)-:)- ), pa mu reče: a vidite gospod? Moj pa nazaj, ja. Potem prideva ven in mu reče, če se je prvič uštela in kaj ta odgovori: moram na listek pogleda (kaj je zdej drugič napisala). :zmeden: ŠPravi: vse sm videl, samo ne vem kaj sm videl :)-:)-:)- kako naj vem, kako zgleda lulček al pa lulika na UZ????? :)-:)-:)- Tolk o moški domišljiji.

O, barby, ti pa maš pregledov. Se boš nagledala svojega sončka. Moj pa na UZ nikol ne brca. Vedno je na mir, ko miška.

Ja, ja, spacey, moj je tolk odlašal z nakupi, zdej mava pa celo štalo. Nama skor noben ne more nič posodit: al še vsi rabijo, al so pa že dali komu. :( In vse je tako drago, da te kap. Jaz sm kr žalostna. Ah, kaj čmo. Neki se bo že uredilo. Na srečo me je šef mal presenetil in dal nekaj bonusa za mojo bebiko. :bravo::bravo: šef (vsaj neki dobrga, ker mi služba že čist preseda; dons sm zadnjič tuki :bravo:).

Kaj pa je delala tvoja :kuza:, da si je prstek poškodovala? Aja, ti veterinarji so pa tud dragi (pa šlampasti: zadnjič smo našo :kuza: peljali sterilizirat, pa smo naročili naj ji še ušesa pogledajo - so rekli, vse je ok; ta mala se pa potem še bolj začela praskat in jokat in zmajat z glavo. Sm ji dala ena zdravila, ki so ostala od prejšnjič, pa je bilo takoj bolje! :grrr: oni bi pa, da naj jo nazaj špripeljem, da jo še enkrat pogledajo. in mi zaračunajo 6.500 za dve minute v odrinaciji in 10.000 za tablete. Tolk bi jih...)

Punce, men so vse hlače v trebuh premajhne. Kaj naj zdaj kupujem še nove, pa mam še slabih 5t do roka?:zmeden2::zmeden2: Še dobr, da bom doma, da bom lahko v trenirki...

Barby, se morš zmet z :duda:, kdaj naj pride na svet. jaz mojo prepričujem, da definitivno še 14dni ne, ker je treba še diplomo dokončat. :)-:)- Pa še vso opremo nabavit. :)-

Mejte se, Dolina 35t :rozica:

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?