|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečina - krč v predelu prsnega koša
25.1.2005 12:37:01   
nikitta
Pozdravljene,

ponoči me je zbudila strahotna bolečina v predelu prsnega koša in se je stopnjevala...ustala sem in po nekaj menutah je prenahala, nato se spet pojavila in v stopnjevanju trajala cca 10 min. Komaj sem dihala od bolečin in seveda sem se prestrašila. Bolečine sem čutila kot nekakšen krč in obroč, ki je zajel zgornji del telesa (hrbet in prsa okrog sončnega pleteža- pleksusa).

Zdravnica bo dosegljiva popoldne, vendar sem pomislila že ponoči, da bi poklicala na dežurno službo, saj se mi je zdelo vse skupaj malo preveč za ignorirat.

Sem v 26t, a tega nisem doživela v prvi nosečnosti oz. še nikoli.

Ali je katera imela podobne izkušnje, ali kaj več ve o tem?

LP.
Nikitta
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.1.2005 15:22:21   
pika78
Tudi mene včasih "štihne" med rebri in komaj diham (je res grozen občutek), samo je še vedno minilo.
Včasih se je to dogajalo, če sem bila v kakšen takem položaju, da so bila pljuča (??? ali kaj vem) stisnjena, prejšnji teden se mi je pa zgodilo, ko sem sedela.
Ne vem, kaj bi to bilo:zmeden: - upam (in mislim) pa, da ni nič takega. Verjetno sedaj, ko nosimo :duda:, organom občasno zmanjka prostora...
LP in čim manj sekiranja!
Pika
JA,PA NAPIŠITE PROSIM, KAJ VAM BODO DOKTORJI POVEDALI V ZVEZI S TEM!

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2005 15:25:14   
pika78
Aja, sem pa v 22t jaz.
In to bolečino čutim podobno, kot krč, kar stisne in komaj dihaš (ne upaš globoko vdihnit, ker še bolj zareže).
LP, Pika

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2005 15:53:06   
nikitta
Evo, prišla sem domov od zdravnikov. G me je poslala k splošnemu zdravniku, saj niso bile bolečine v trebuhu, tako da sklepa, da ni v nobeni povezavi z nosečnostjo! Ja, po eni strani tolažilno. Splošni zdravnik me je takoj poslal na EKG in, hvala Bogu je izvid da ni panike.

Zdravnik pravi, da se me bo verjetno lotila gripa(!?) in da počivam, počivam, počivam... nobenih zdravil, le tekočina in počitek. Lahko je kakšno notranje vnetje prsnega dela mišic.

Dokler ni vročine ni panike. Če se spet ponovi -direkt na EKG dežurnemu zdravniku!

Upam, da sem vas potolažila...a vseeno je dobro iti k zdravniku.

LP.
Nikitta

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2005 20:30:06   
beba76
Če katero špika točno pod žličko (stičišče reber) in malo na desno stran, je možnost žolčnih kamnov, ki se v nosečnosti zelo pogosto pojavijo. Bolečina pa včasih "sega" vse nazaj in boli tudi v predelu hrbtenice med lopaticama.
Sama mam namreč kamenčke in vam povem, da ni nič kaj fajn - boli ko sto :hudicek:.
Torej, bodite pozorne, kje točno vas boli.
No, upam pa, da nobena nima bolečin točno na tem mestu in takih, kot sem opisala.

(odgovor članu nikitta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......