|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je katero ....
8.2.2008 17:20:57   
loveforever
punce mene pa zanima, če je katero bolel trebuh v sp delu, in jo je poleg tega bolel popoek, oz jo je v popku špikalo, ker mene namreč že 3 dni ful špika kot da bi mi popek noter vleklo!!! do user posted image  imam še 8 dni!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je katero ....
8.2.2008 17:24:41   
*Mišika*
Ja mene špika v spodnjem delu trebuha, zdj že dva dni, nikol pa me ne boli okoli popka. Jst mam drgač tud še 8 dni do user posted image . Upam da je to špikanje dober znak. user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2008 17:28:27   
neyka7
Tud mene kdaj pa kdaj špika v sp.delu trebuha, okol popka me pa ni še nikol. 2.2. bi morala dobiti user posted image , vendar je še ni. Test je bil Nuser posted image .

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2008 18:34:06   
Anonimen
POglej mojo temo malo nižje, bolečine in še kaj...tudi jaz sem v dvomih, kaj je to. Čeprav popek me lih ne boli..me pa vse drugo.user posted image

(odgovor članu neyka7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2008 18:40:27   
_ancica_
mene pa boli okol popka vcasih...ravno prejsen mesec, pa sem jo vseeno dobila, tako da pomoje to nima veze z user posted image ...no vsaj pri meni ne. Mogoce bo pri tebi drugace user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2008 21:30:28   
tiana
mene tud že kakšn tedn špika ampak samo zvečer.user posted image  bi mogla pridt že 26.01.

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2008 21:51:05   
*talcy*
tiana...a si delala test?

mene špika ja ma sem user posted image  tko sa verjetno od tega....

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2008 21:53:48   
ninyka
tiana a testa nisi naredla?tut js bi mogla user posted image dobit 2.2. pa je se ni.hvala bogu,sam po drugi strani pa naj že pride če misli,da ne bom v dvomih.to je najbolj zoprno.test sm že tut naredla pa je še vedno -.ne vem ka bi naj to pomenlo,ker imam drugače zelo redne cikluse 30dni.in dobenih znakov o user posted image  in bolečin.res ne vem ka bi naj to pomenlo.

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2008 23:07:27   
neyka7
Čer punce... še ne spite?user posted image . Jaz se lih odpravlam, pa sem rekla, da morem še na hitro mal pogledat...

Ninyka jz sem v istem stanju kot ti.user posted image

(odgovor članu ninyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!