Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Fiziološka raztopina 13.2.2008 9:05:05
|
|
|
|
Pobalami
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž Torej, če bi kupovala fiziološko v lekarni, pa četudi litersko, bi hitro bankrotirala. To je pa res. Liter fiziološke (navadna slana voda) stane čez štiri evre. To je kriminal.
|
|
|
|
RE: Fiziološka raztopina 13.2.2008 11:14:37
|
|
|
|
sneška_
|
Jaz je sama naredim sploh je ne kupujem .
|
|
RE: Fiziološka raztopina 18.2.2008 13:15:57
|
|
|
|
anves
|
Tudi mi je veliko porabimo, jo pa kupim v lekarni 500 ml od Brauna ali pa Krke!
|
|
|
|
RE: Fiziološka raztopina 18.2.2008 13:39:18
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bini mi mamo tisto pol litrsko na iglo - je mal dražja, ampak je dalj časa sterilna in jo uporabljam tud po 3 tedne.. čeprav trenutno gre ena na teden v noske... načeloma je pravo čiščenje tisto, da skoz eno nosico notri nafilaš in potem čez drugo ven prišiba (skupaj z vso svinjarijo seveda)... no, pri nas mamo sam še enga trenutno, ki ne zna pihat, čeprav fiziološko pa tud ta velika v nos dobiva. Mi imamo tudi to "na iglo", vendar jaz kupujem večinoma 250ml, ker mi je bolj praktična. FR vlivamo v nosek vsak dan, zjutraj in zvečer (že od rojstva - po priporočilu P), ko je prehlajena pa še precej več in večkrat. Sicer zdaj zna že sama pihati ven, kar veliko pripomore, vendar je spiranje s FR še vedno nujno. Stari smo 2, 5 let in imeli do zdaj samo 1x težave z ušeski ( ), pa čeprav je od septembra dalje, ko smo začeli z vrtcem, non-stop prehlajena.
|
|
|
|
RE: Fiziološka raztopina 19.2.2008 23:53:41
|
|
|
|
vvns
|
Včasih jo kupim, včasih pa tudi sama naredim, saj je čist vseeno.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.