Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 12.2.2008 23:07:13
|
|
|
|
ALJA75
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka rezervirano mava v restavraciji, kjer si bova privoscila ribje jedi... mljaaaskaaaa!! enako midva
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 13.2.2008 10:03:15
|
|
|
|
diva 4
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALJA75 IZVIRNO SPOROČILO: baguSka rezervirano mava v restavraciji, kjer si bova privoscila ribje jedi... mljaaaskaaaa!! enako midva midva tudi
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 14.2.2008 17:50:24
|
|
|
|
roses
|
mary_lou no kakšni so rezultati, si mu dala tako darilo kot si napisala?
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 14.2.2008 18:34:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj dragi mi je poslal šopek tulipanov, so mi ga zjutraj dostavili na dom, ker sem na bolniški. Popoldne sva pa naročila kitajsko hrano.
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 14.2.2008 21:01:51
|
|
|
|
r1ta
|
Zjutraj mi je prinesel darila (pliška, mikser in kuhinjski sesalec ter pito), popoldan me je pa peljal v kino. Jaz pa sem upoštevala prijateljičin nasvet: "Ajd zrihtaj se, malo zdepiliraj stezo za lažji pristanek, obvesti zračno kontrolo in uživaj!" Pripravljeni smo za pristanek! Aja pa voščilnico sem mu dala.
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 15.2.2008 19:33:15
|
|
|
|
Kepica83
|
Jaz sem pa mojemu podarila obesek za verižico-križ pa pričakala sem ga v sobi polno sveč in jaz napol gola oz. čist gola samo haljo sem imela gor . On pa je meni podaril vzglavnik v obliki srčka nanj pa je tiskana najina slika , vrtnico in bonbonjero. Nato sva se malo poigrala, pol pa sva šla v mcdonalds. Ko sva prišla domov pa še je sledila akcija 1, akcija,2 akcija 3 akcija 4 in spanje . Vglavnem nepopisno je bilo. Nevem če še neboma danes 1x praznovala Valentinovega. Sicer pa imama midva skoraj vsak dan takšen
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 15.2.2008 23:17:10
|
|
|
|
only_me
|
jaz mojemu nikoli nič ne pripravim, pač pa kupim kako malenkost. Lestos sem mu pač kufre kupla hja, smešno je, sam si jih je želel in je predolgo do njegovega RD.
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 15.2.2008 23:21:01
|
|
|
|
baguSka
|
sem mu pač kufre kupla a pa jih je ze spakiru??
|
|
|
|
RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za... 15.2.2008 23:33:55
|
|
|
|
* Mateja *
|
ne da bi se hvalila, ampak moj me je letos ful preseneru. Dobila sem namreč novo verižico z pbeskom od Z. Celje, belo zlato! Kar ne vem skom sem si to zaslužila??!! Al zato ker stalno gobcam in bom sedaj mal tiho? POmoje bo to! Sem kar slabo ostala z unimi gatkami ki sem mu jih jaz dala da si jih je zame oblekel. Sm mu pa drgač na poseben način izkazala ljubavi!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?