|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj boste svojemu partnerju pripravile za...
12.2.2008 23:07:13   
ALJA75
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

rezervirano mava v restavraciji, kjer si bova privoscila ribje jedi... mljaaaskaaaa!!user posted image

enako midva

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.2.2008 10:03:15   
diva 4
IZVIRNO SPOROČILO: ALJA75

rezervirano mava v restavraciji, kjer si bova privoscila ribje jedi... mljaaaskaaaa!!user posted image

enako midva

midva tudi user posted image user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.2.2008 17:50:24   
roses
mary_lou no kakšni so rezultati, si mu dala tako darilo kot si napisala?user posted image

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.2.2008 18:34:54   
Anonimen
Moj dragi mi je poslal šopek tulipanov, so mi ga zjutraj dostavili na dom, ker sem na bolniški.user posted image Popoldne sva pa naročila kitajsko hrano.

(odgovor članu MissLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
14.2.2008 21:01:51   
r1ta
Zjutraj mi je prinesel darila (pliška, mikser in kuhinjski sesalec ter pito), popoldan me je pa peljal v kino. Jaz pa sem upoštevala prijateljičin nasvet: "Ajd zrihtaj se, malo zdepiliraj stezo za lažji pristanek, obvesti zračno kontrolo in uživaj!"user posted image user posted image   Pripravljeni smo za pristanek!user posted image

Aja pa voščilnico sem mu dala.

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.2.2008 19:33:15   
Kepica83
Jaz sem pa mojemu podarila obesek za verižico-križ pa pričakala sem ga v sobi polno sveč in jaz napol gola oz. čist gola samo haljo sem imela goruser posted image . On pa je meni podaril vzglavnik v obliki srčka nanj pa je tiskana najina slikauser posted image , vrtnico in bonbonjero. Nato sva se malo poigrala, pol pa sva šla v mcdonalds.  Ko sva prišla domov pa še je sledila akcija 1, akcija,2 akcija 3 akcija 4 in spanjeuser posted image . Vglavnem nepopisno je bilo. Nevem če še neboma danes 1x praznovala Valentinovega. Sicer pa imama midva skoraj vsak dan takšenuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.2.2008 23:17:10   
only_me
jaz mojemu nikoli nič ne pripravim, pač pa kupim kako malenkost. Lestos sem mu pač kufre kupla user posted image
hja, smešno je, sam si jih je želel in je predolgo do njegovega RD.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.2.2008 23:21:01   
baguSka
sem mu pač kufre kupla

a pa jih je ze spakiru??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.2.2008 23:33:55   
* Mateja *
ne da bi se hvalila, ampak moj me je letos ful preseneru. Dobila sem namreč novo verižico z pbeskom od Z. Celje, belo zlato! Kar ne vem skom sem si to zaslužila??!!
Al zato ker stalno gobcam in bom sedaj mal tiho?
POmoje bo to!
Sem kar slabo ostala z unimi gatkami ki sem mu jih jaz dala da si jih je zame oblekel. Sm mu pa drgač na poseben način izkazala ljubavi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.2.2008 10:01:43   
only_me

sem mu pač kufre kupla

a pa jih je ze spakiru??user posted image user posted image user posted image

ja, saj se čudno čuje user posted image user posted image samo ta šparova akcija je šla h koncu, pa sem mogla zadnji vlak ujet.  Saj ga hecam, da ne bi ki okoli razlagal preveč kaj je dobo user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?