|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali kdaj...
25.1.2005 9:33:23   
Anonimen
...gledate svojega otroka, ko spi?

Velikokrat zvečer posedim ali čez dan ob njemu v posteljici in ga opazujem. Že ko se odpravljava spat, so njegove učke tako nežno odsotne...tam nekje v svetu sanj. 9nebesa
Po uspavanki za lahko noč, poljubčkih in božanju po laskih se Filip zelo hitro odpravi v deželo Ajatutaja. 9nebesa
Pripravljanje na potovanje pa je tako lepo opazovat. Njegove temne učke se počasi zapirajo, veke so takooooo težke. In nočejo ostati odprte...kljub temu, da se jih še nekajkrat potrudi odpreti. Ne gre :zmeden2:.... in potem se pogrezne v tisti globok spanec. Z ustki oklepa dudo, kot bi bila sveta:)- Njegov obrazek je tako lep, tako mil, tako nežen. Ko mu čez nekaj časa duda pade iz ust, duda kar naprej...brez nje:)- in to me spravlja v smeh...
Takole bi ga gledala ure in ure. Je kot angelček in v meni je takšna toplina in sreča, da ga imam. Saj verjetno poznate ta občutek., a ne?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali kdaj...
25.1.2005 9:39:43   
Blink1
Jaaaa....Meni še včasih ati kaj govori, pa ga sploh ne poslušam...Pravi da sem v transu, ko opazujem Nejo kako spančka v mojem naročju...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali kdaj...
25.1.2005 9:40:15   
HuAnita
aaaaaah, še ena zaljubljena mamica...:bravo:
poznamo to, čeprav včasih, ko kaj ne gre po načrtih ali naših zamislih, kar pozabimo, da so nam :duda: vse n svetu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali kdaj...
25.1.2005 9:44:16   
Lenny
Ahaaaaaa, še vedno :) Se bojim, da me še ne bo kmalu minilo :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali kdaj...
25.1.2005 9:44:22   
Anonimen
Evo, jaz imam že solze v očeh. Kako je to lepo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali kdaj...
25.1.2005 9:52:21   
filipinka
:love:Podnevi ali ponoči...:angel: tak srček je!:love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali kdaj...
25.1.2005 9:58:21   
mehurčica
Ja, seveda:love:. Nekaj najlepšega! Tako miren je, poln zaupanja in brez skrbi.:angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali kdaj...
25.1.2005 10:06:10   
kaja11
:):):) JAAAAAAAA :):):)
Ali pa npr. ko se zbudi in protestira napol v spanju.... pol ga pa v naročje vzamem in stisnem.. cuker moj pa takoj nazaj v miževo deželo z nasmehom na ustkih... takrat bi ga pa najraje pojedla9nebesa.

LP Kaja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ali kdaj...
25.1.2005 10:19:08   
TaRe*
:angel:najlepši so:angel::angel::angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ali kdaj...
25.1.2005 11:05:01   
aka
Še sedaj, ko je že 18-mesečnik slonim na ograjici in ga opazujem. :angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ali kdaj...
25.1.2005 12:23:32   
lidia
moj mišek Lukas je star 18 dni, tak da ga raziskujem tudi ko spančka in vedno kaj novega odkrijem na tem nežnem obrazku...ati ga tudi občuduje, pa si ne more kaj, da ga ne bi polubčkal, ampak zelo previdno, da ga ne zbudi. Srečkoti so naši bejbeki, ker jih ji imamo tako radi!

:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ali kdaj...
25.1.2005 12:40:47   
dory
Jaaaa9nebesa...in sem cist zalubljena ko gledam to lepoto :):love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ali kdaj...
25.1.2005 12:47:13   
LIALIA
Vsako noč. Ponoči moram vstat in pelat psičko lulat, Lia pa spi celo noč. Pogledam kako spi in potem jo kar nekaj časa gledat, kar ne morem nazaj spat.
Tako lepo spijo.9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ali kdaj...
25.1.2005 12:55:49   
KIRA
jaz se moje punčke ne morem nagledat. najprej je čudež, ker sploh obstaja, že to je nekaj povsem magičnega. pol je pa še tako lepa, da je kot prava porcelanasta pupika.
jaz sem čist mahnjena nanjo in jo imam najraje na svetu.:love::love::love::love::love::love:
najbrž še noben dojenček ni dobil toliko lubijev, kot jih ona dobiva od mene.9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ali kdaj...
25.1.2005 14:00:16   
Bejba
Res je to največja sreča sveta, ki je ne bi zamenjala za nič na svetu. Nejlepši je ko spi, najbolj prikupen pa ko se zjutraj zbudi, pogleda mamico in se ji nasmeji - evo pa že jokam :love::love::love:.

LP; Bejba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ali kdaj...
25.1.2005 15:05:08   
puri
Ja, takrat ko spijo so res pravi cukrčki:love::love::love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Ali kdaj...
25.1.2005 15:05:20   
bini
:) pa nas je res velik zaljubljenih mamic....
ja, velikokrat škilim in jo opazujem in samo sebe spomnim da imam res noro srečo da imam tako čudovito punčko... :) potem pa še možeka pokličem in oba strmiva vanjo :love::love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Ali kdaj...
25.1.2005 15:16:36   
ZARA
...pomoje to pocne vsaka mamica,jst se je se vedno ne morm nagledat...vcasih kr strmim vanjo in sploh ne morem verjet,da je moja...:love::love::love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Ali kdaj...
25.1.2005 15:27:51   
kimi
Ja tudi jaz svojega opazujem, ko pa je tako sladek ko spi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?