|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: menstruacije ne pričakujem 12.2.
13.2.2008 16:03:05   
mmanca
Pike- držim pesti, da zagledaš user posted image .

Yuliah in Leonida- vem, kako je, ko opride nezaželena user posted image .
Naj vama ta cikel uspe!!!

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 51
13.2.2008 16:38:31   
YULIAH
Mmanca, upam da naslednji krog pa res bo, naj bo tudi pri tebi. Vso srečo!user posted image

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 52
14.2.2008 12:11:32   
Anonimen
Toliko se lahko človek nauči na teh forumih.Meni user posted image zamuja že 12 dni.bolečine v trebuhu in boleče prsi,da groza.Danes sem delala test in  jeuser posted image ,zdaj pa se mi je pokazal rjav izcedek-malo,a panika je tu.Kaj ve mislite o  tem?
Tako me je strah,da ne vem kje se me glava drži.-Pomagajte!!!
Tukaj vse veste.

(odgovor članu YULIAH)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
14.2.2008 13:33:55   
pike
Hvala  punce,

Ne vem a naj jutri, ko bo 45. dan ciklusa pokličem G in grem tja v ponedeljek, ker test je bil v nedeljo negativen - dva dni po rjavem izcedku. V novem ciklusu pa začnem z Klomifenom, tak da kaj predlagate. Pa če bi slučajno bila noseča še čist prva dva tedna bi mi to G lahko videl, ker UZ mi bo sigurno naredil preden bi mi M sprožil? Punce drugače pa vam lepo VALENTINOVO želim in naredite čimveč Valentin in Valentinčkov.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 54
14.2.2008 16:09:47   
YULIAH
Pike, upam da se ti situacija dobro reši, želim ti vse dobro. Morda je bolje oditi do zdravnika!
Pa ostalim lep valentinček.
Zanima me če je katera delala danes test? Upam da je bilo veliko plusov!!

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 55
15.2.2008 18:47:39   
pike
Zdravo punce
Jaz pa jutri kličem svojega G, da mi bo lahko sprožil M in potem prvič Klomifen. Danes sem test ponovno delala a žal negativenuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 56
15.2.2008 21:13:22   
YULIAH
Joooooj, Pike....user posted image , tako mi je žal...
Upajmo skupaj, da bomo dovolj močne za naprej....
Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 57
16.2.2008 11:35:41   
pike
Edino kar me zdaj potolaži je to, da nisem edina, ki si tako močno želiuser posted image . Vendar res upam, da se nama in vsem ostalim izpolni želja čimprej oz mogoče že v mesecu marcu. Danes me je tak lep sonček prebudil, da sem bila takoj malo boljše volje kot včeraj. Uživajte in se slišimo.user posted image user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?