|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodniški dopust
25.1.2005 8:08:16   
Čiračara
Dobro jutro drage dame.
Zanima me kdaj nastopiš porodniški dopust. Koliko pred rokom? 1 mesec? Zanimajo me vaše iskušnje...
Lep pozdrav vsem:nosecka:in tistim, ki že imajo:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Porodniški dopust
25.1.2005 8:17:30   
barby*
Ojla:zajcek:

Mislim, da imaš na izbiro - 28 ali 42 dni pred PDP.
Jaz sem se odločila za 28, da bom potem dalje doma z :duda:

Pozdravček
barby:metulj:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Porodniški dopust
25.1.2005 8:23:46   
Čiračara
Hvala Barby:)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Porodniški dopust
25.1.2005 11:08:53   
barby*
:rozica:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Porodniški dopust
25.1.2005 11:10:49   
barby*
Aja, še to, na Center za socialno delo pa greš vsaj 60 dni pred PDP, da ti dajo vse papirje za izpolnit in da izbereš paket ali denar

pa pa
barby:metulj:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Porodniški dopust
25.1.2005 15:16:34   
Minkaa
A lahko vlogo za paket oddaš prej preden prineseš potrdilo od delodajalca? :zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Porodniški dopust
25.1.2005 15:55:38   
barby*
Lahko!

Jaz sem nesla samo potrdilo G o PDP in kar tam izpolnila vlogo za paket,tako da mi 15.2. že nakažejo denar, ostale obrazce pa prinesem lahko kasneje (bom počakala še januarsko plačo).A ti je kdo rekel drugače?

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Porodniški dopust
25.1.2005 20:15:47   
Minkaa
Sem ravno danes klicala na CSOD in ker imam rok proti koncu marca mi je ga. rekla da lahko vloge prinesem šele v začetku marca, da se mi upošteva še februarska plača. Samo nisem pa vedela (ker moraš potrdilp o PDP oddati že prej) če lahko istočasno preje oddaš vlogo za paket ali denar. barby kdaj pa si potem oddala to vlogo za paket? A če jo npr. jaz oddam prvi teden v februarju tidi že 15.2. dobim nakazano ali potem 15.3.?

;)

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Porodniški dopust
25.1.2005 21:29:55   
barby*
Joj to pa ne bi vedela, jaz sem jo oddala včeraj:zmeden2:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?