|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave pri uvajanju GH
7.2.2008 12:35:49   
rose
Moji punci že 5 dni počasi po 1 oz. 2 žlički dajem bučke. Danes pa sem ji dala slabo žlico. Pojedla jih je z veseljem. Čez 2 uri pa je nastopila kriza. Jok, jok, jok. Mislim, da je imela krče, ker se je tudi napenjala. Potem je dvakrat kakala, blato je bilo čisto sesirjeno in drugič so bile notri tudi rdeče pikice. Potem se je počasi pomirila in zdaj spi. Enako se je zgodilo, ko sve začele z jabolčkom, samo s prekuhanim kompotom. Ko sve prišle do 1 žlice, so bile težave. Pa sem mislila, da ji mogoče ne odgovarja zaradi kisline. Pa sem potem probala korenje, pa je dobila pikice.
No, zdej sve pa na bučkah in ne vem kako naprej.

Ali je imela še katera podoben primer in kaj je naredila? Ali je to mogoče alergija? Drgače sem jaz na dieti za mleko in jajca, ni pa še bila testirana.
Kar se pa tiče njene pediatrinje: ona bi itak še mal počakala z GH (stara je dobrih 6,5m!); za korenje je rekla, da sploh ni alergeno; danes je pa popoldan.

Prosim kak nasvet ali podobno izkušnjo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težave pri uvajanju GH
7.2.2008 14:39:54   
mateyka
mi smo bli zelo previdni - sem začela (ko je bla stara 5,5m) samo z unimi kašami na katerih piše "po 4 mesecu" (prvih 14 dni treniranja z žlico). in sem potem v 6 mesecu vmešala kako žlico kuhanega jabolka ali hruške. itak prvo sploh ni hotla jest kaj "nemlečnega" in smo jo samo tko lahko prelisičil.
kako ji grejo pa zgoraj omenjene mlečne kašice, a na te ma tud tako reakcijo?

in glede mesecev - men se ne zdi nič narobe, če "pozno" začneš. tukaj so babice, ki čekirajo inaro rekle (ko sem jih vprašala kdaj menijo naj začnemo) "ja, smo videle, da tako zgodaj (4-5 mesec) začnejo z GH mamice iz slovaške in rusije" user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2008 14:55:31   
rose
Mlečnih kašič ji ne dajem zarad alergije na mleko. Drgač pa ni problem, da ne bi hotela jesti. Samo potem so težave.
Jaz pa mislim, pa tud kjerkoli sem brala, da po dopolnjenem 6 mesecu, otrok že rabi gosto hrano. Tako, da mislim, da je tudi pri nas skrajni čas, da začne počasi jo dobivat malo več. Zaenkrat nimamo še nobenega obroka GH, največ kar je pojedla je ena žlica na dan. Čez 10 dni pa bo dopolnila 7 mesecev.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2008 15:10:05   
Anonimen
s kakim mlekom si jo pa hranla do zdej? a dojiš?

probi ji skuhat kako ajdovo kašo, al pa proseno....pa polento....seveda na vodi, pol pa mlek zravn, tist k ga pač pije ( tvoj ali adapt.) pol pa to kombiniraš z zelenjavo al pa s sadjem...mogoč je sam to, da se prebavni sistem šele navaja na drugačno prebavljanje...kaj pa zdravnik pravi?

(odgovor članu rose)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2008 15:21:33   
rose
dojim.
zdle sem klicala P, pa so mi rekli naj probam drugo zelenjavo. ali pa da sem ji mogoče preveč dala. bom jutri probala še enkrat z bučkami, spet z 2 žličkama. pa bom vidla kaj bo. bom pa drgač res probala z polento. a to kar navadno polento skuham? a ajdova in prosena kaša sta brez glutena? a to se isto potem z melkom zmeša al kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2008 15:26:17   
Anonimen
ja to so brezglutenske kaše. polento lohk kr instant, lohk pa prov koruzni zdrob pa iz tistga. sam dlje se kuha. jaz ji skuham na vodi, malenkost solim. pol pa kombiniram. za kosilo z zelenjavo, za večerjo pa sam moj mlek dam zraven.
mogoč bo to šlo. k so lahko prebavljive, da se organizem navadi, da more neki druge "mlet" kt pa mlekouser posted image pol pa počasi dodajaš zraven po malo zelenjave.sej se ne mudi.

(odgovor članu rose)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2008 15:33:28   
ThinkPink
"ja, smo videle, da tako zgodaj (4-5 mesec) začnejo z GH mamice iz slovaške in rusije"

Ja, mi slovani pa smo res neumni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2008 16:52:01   
rose
ulla hvala. bomo sprobal. a si ti pol vsakič sproti mlek iztisneš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2008 18:06:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rose

ulla hvala. bomo sprobal. a si ti pol vsakič sproti mlek iztisneš?

jpuser posted image so ble kr muke, predn sem osvojila, sam ni blo drugeuser posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2008 21:31:56   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ThinkPink

"ja, smo videle, da tako zgodaj (4-5 mesec) začnejo z GH mamice iz slovaške in rusije"

Ja, mi slovani pa smo res neumni.

hotla sem samo povedat, da ni vse povsod enako in da to ne pomeni, da je narobe, če neki ne gre točno tako kot ti tumbajo. (+ mal pa tud kot vic, ker je smešno user posted image )

hej hej, naša je danes ful lepo jedla polento (drugač je ne mara) - sem dala not banano in jabolko in ji je blo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.2.2008 21:08:49   
Naja30
rose, sam za začetek ni treba solit polente, sploh ker imata take probleme z uvajanjem GH.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Igranjo vaši predšolskih otroci računalniške igrice?
darja72

sploh ne (41%)

občasno (1xtedensko) (24%)

vsak dan do 1 ure (10%)

dnevno več kot 1 uro (5%)

nikoli še niso poskusili (19%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!