Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa odprto umetno.. 7.2.2008 10:41:31
|
|
|
|
blue sky
|
Mi smo ga vedno porabili v treh tednih. Če ga pa uporabljaš samo za nujne primere, je pa bolje, da kupiš mini vrečkice za enkrat (mislim, da je to Aptamil).
|
|
|
|
RE: Koliko časa odprto umetno.. 7.2.2008 10:50:24
|
|
|
|
mala maja
|
jaz sem ga rabila samo cca 1x na dan za dodati ali če smo šli na daljšo pot pa me je skrbelo če bo dovolj mojega mleka, pa ga nikoli nisem imela odprtega več kot dva tedna-mogoče kakšen dan čez. Ponavadi sem več kot polovico vrečke zavrgla Mislim pa da ima kot it je napisala blue sky aptamil 2 manjši vrečki v pakiranju.
|
|
|
|
RE: Koliko časa odprto umetno.. 8.2.2008 11:51:25
|
|
|
|
katra55
|
Če piše na škatli da je uporabno dva tedna se tega drži. Po tem času lahko postane skisano, žerko ali pa se razvijejo mikroorganizmi.
|
|
|
|
RE: Koliko časa odprto umetno.. 8.2.2008 12:09:51
|
|
|
|
Lunc_a
|
Imam odprto cel mesec.Se ne pokvari tako hitro,razen če ga imaš v neprimernem "okolju" vlaga,svetloba itd
|
|
|
|
RE: Koliko časa odprto umetno.. 8.2.2008 12:10:05
|
|
|
|
*erika*
|
3 teden ga mam jst odprtga,pol ga pa vrezem ce ga ne porabim
|
|
RE: Koliko časa odprto umetno.. 14.2.2008 12:15:55
|
|
|
|
HuAnita
|
Ej, jaz ga nikoli nisem porabila v 3 tednih, ker sem ga vedno imela za rezervo, pri Capinki še ni bilo tistih malih vrečk za 1,2 dl, tkao da sem ji kakšne kašice delala potm iz njega, pa ga po kakih 2m zavrgla--- in tkao večkrat. Pri knedlu pa sem se zanašala na dojko, vedno pa sem imlea doma kakšno vrečko Aptamila za 1x uporabbo - seveda zaman.... Se je pa prejšnji tden, star točno 18, le nehal dojiti, ne pa tudi zbujati ponoči
|
|
|
|
RE: Koliko časa odprto umetno.. 14.2.2008 19:39:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, jaz ga nikoli nisem porabila v 3 tednih, ker sem ga vedno imela za rezervo Enako....ni bilo nic narobe, ko se je do konca porabil z rizolinom cez kar nekaj casa. Je bila pa zdrav in neobcutljiv dojencek.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?