|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj dati kapljice?
6.2.2008 22:10:43   
Čampi
user posted image Mi smo stari en mesec in imamo ful težave s krči. kupila sem vetrovne kapljice od koroških lekarn in me zanima kdaj mu jih naj dam. Do zdaj sem mu jih dajala približno 15 minut pred dojenjem pa nič ne pomaga. In me zanima, kdaj je najboljše. Kupila sem tudi lovorjevo mazilo proti krčem, ki pomaga samo momentalno. Komaj čakamo, da je konec treh mesecev, ki so baje najhujši.user posted image  Saj vem, da nam bo uspelo.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj dati kapljice?
6.2.2008 22:15:42   
kmarija
Mi smo mel koroške, gorenjske, antiflat, od lj lekarn pa še kake user posted image  V bistvu vse pomaga par min dokler je sladek okus v ustih....sem dala kr na dudo kakšno kapljico ko je bilo hudo. Takrat ko priččakuješ krčke dej po navodilih - ne vem - sem obupala
Pa mi smo stari 3 mes pa 3 tedne pa tud še čakamo da minejo user posted image  Je pa res da se pojavijo krčki bolj zvečer pa za krajši čas user posted image

(odgovor članu Čampi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 22:46:20   
Klaudia
Mi imamo kapljice iz lekarne Deteljica. Dozira se jih 3x na dan pred hranjenjem od 15 do 20 kapljic. Začneš pa s 5 kapljicami. Mogoče se vetrovne podobno dozirajo...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2008 22:48:35   
norge
Hojla,
mi smo sicer že fajn ven iz tega (2 leti in pol) vendar smo imeli tud zelooo hude krcke ene dva meseca, pa smo tud probali naše kapljice pa italjanske... pa ni cist nic pomagalo. Po jedi, ene petnajst minut je blo ok, pol smo pa jokaliiii user posted image ... Men je blo cist grozno tiste prve mesece... Pol smo se pa odločili - nobene kemije vec, niti Ad niti Ad3 kaplijc... nicesar.. pa se je vse skupaj kmalu zrihtalo.. Enim pa pomaga... Kaj pa vem. Mal opazuj, ce ne bo uspeha, pa kar z vsem prenehaj. Sicer pa, da te potolazim, zlo hiter mine tistih nekaj mesecev.
Drzimo pesti, da hitro minejo tile krcki in ostale začetniške težave...user posted image user posted image

(odgovor članu Čampi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2008 10:27:43   
inja2
Ojla

Mi smo mel tudi grozne krče in smo probali vse od italjanskih do avstrijskih kapljic, pomagale pa so samo avstrijsek Antiflat kapljice. Dala sam mu jih pa pred vsekim obrokom na žličko. Krči so se nehali pri 3,5 meseca.
Upam, da čimprej minejo krči....

(odgovor članu norge)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2008 11:20:01   
lelčy
lep pozdrav.
naša ta mala je mela prav tako grozne krče ene dobre 3 mesece.sprobali smo vse kar so nam svetovali pa nič. na koncu mi je znanka svetovala naj isprobam kapljice sab simplex-dajala sem po 10 kapljic v mleko v steklenički (namreč nisem več dojila) pa moram reči da je bilo zelo boljše. krči so se umirili kar za dlje časa tako da je lahko spala v miru vsaj nekaj ur. če pa še dojiš  daš kapljice na žličko in jih daš pred dojenjem.
upajmo da bodo krči čimprej minili.....

(odgovor članu Čampi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2008 9:21:42   
jaša2
mi smo tud meli ful krče, pa smo sprobali cel kup kapljic, najbolj pomagale so patud te Antiflat. glede tek od koroških lekarn pa - nič kaj dosti niso pomagale, ker je to sam cuker oz. cukrana voda. v bistvu je samo tolažba za nekaj sekund, kot bonbonček. mi smo to naši dajali kar na dudo - pri krčih sicer ni pomagalo ekstra, ker je kor pravim samo tolažba. smo ga malo mimo usekali, ker smo jih uporabljali tud pri uspavanju itd.....user posted image   in se je ful navadla nanje. zdaj je stara 9M in jih še vedno imamo, v primeru kake krize (da se malo pomiri). zadnje dni ima ponoči ful krizo, samo ipično joka in ji je treba dat na dudo te kapljice, ki jih poliže dol in vrže dudo ven, češ "evo, jaz sem kapljice polizala, zdaj pa nove, prosim!!". flaško že na daleč prepozna in bi si jo po mojem kar kot ono flaško v usta vtaknila.

res, mimogrede jih navadiš. in polje težko jih odvadit takih zadev, ker so vedno bolj brihtni.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Čampi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2008 10:05:22   
gt
Naši fantje imajo tudi že kar nekaj časa krče. Probali smo italijanske (Mylicon) pa zmenjali smo AD3 za D3 (Oleovit).
Težave s krči pa najbolje rešujemo z vrečkico s češnjevimi koščicami pogretimi pod trebuščki. Odkar to uporabljamo veliko lepše spijo.

Gregor

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2008 14:15:15   
Naja30
Jaz sem ji jih dajala, ko jo je zvijalo. Večjega učinka pa ni bilo. Krče je treba dat čez, tako ali drugače. Bolj je pomagala kakšna masaža trebuščka in da je razvita brcala z nogicami.

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.2.2008 20:47:17   
ursa1981
Tudi mi imamo težave sk krčki. Včeraj je bilo tako hudo, da nisem mogla zadržati joka. Grozno, naša Anja je zaspala v naročju nakar jo je tako zvilo, da me je pogledala z takim grotznim pogledom in to ponovila parkrat (zaprla oči in jih na veliko odprla), nato pa v strašen jok, ki ji ni pustil dihati in v obraz je bila kar vijolična. Groza!!! Tega ne privoščim nikomur. Mene je tako streslo, da je moral mož Anjo takoj vzeti k sebi, ker je mene to tko pretreslo, da vam ne morem povedat. Težko gledam Anjo, ki tako trpi. Smo pa poskusili kapljice Gorenjskih lekarn, Sab simpleks in zdaj čakam na Koroške kapljice. Prve dvoje niso kaj dosti koristile.

Upam, da bomo tudi mi kmalu prebrosili to krizo s krčki.

LP

URŠA

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.2.2008 20:53:04   
m*t*?
Probaj Lefaxin oz. Antiflat.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2008 19:53:57   
ursa1981
Zdravo,

sporočam, da smo včeraj dobili Koroške kapljice - VETROVNE in da že dva dni nimamo krčkov. Verjetno res pomagajo. Ji pa jih dajem tako kot piše trikrat na dan - tam nekje okoli 11 - 12, ko se dojiva pa potem še okoli 15.00 in nato še okoli 18.00 - ker je Anjo zvijalo vedno nekje od 15.30 - 20.00, ko smo se šli kopat, tako da zdaj za enkrat deluje, po kopanju pa se sprosti in tudi noči so mirne.

Za enkrat sem zadovoljna s kapljicami iz Koroških lekarn, upam, da bo tako tudi v naprej.

LP

URŠA

(odgovor članu m*t*?)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.2.2008 19:03:17   
lolita700
ojla
naš fant bo 23.2 star 1 mesec in se tudi spopadamo z krčki.je res grozno ko jih moreš gledat kk so bogi..sama uporabljam vetrovne kapljice koroških lekarn-mam na srečo 2minuti do naše lekarne in mislim da malo pa pomagajo.imamo malo manj krčkov..

poleg tega mu kuham čaj komarček in kumina..

vse pa lahko samo držimo pesti,da krčki čimprej ponehajo..

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?