|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobre kopalke
6.2.2008 17:15:13   
Ekaz
Sem pet mesecev po porodu in rabila bom še nekaj časa, da se spravim na prvotno težo, ki pa tudi ni bila najnižja. Zanima me, kje kupite dobre kopalke: dokaj močan nedrček, ki naredi lepe prsi in normalen spodnji del: ne preveč mini in ne preveč za stare mame.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dobre kopalke
6.2.2008 17:18:02   
Anonimen
H&M

Sam ponavadi ne zdržijo več kot eno sezono.user posted image

(odgovor članu Ekaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 17:33:40   
valentina2006
QUELLE

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2008 19:37:12   
Rožica I
Calcedonia user posted image ! Imam dva super kompleta- zg. del: zelo čvrst in kompakten in hkrati moden in sexy, sp. del: pa ..enako!
V glavnem za poletje se ne sekiram glede kopalk...glede kg pa mičkeno user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2008 19:52:56   
bskrle
Nancy, zdržijo več kot sezono

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2008 20:05:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Nancy, zdržijo več kot sezono

kako to misliš da zdržijo več kot sezono? jaz gulim ene kopalje 10 let? user posted image  ne pa eno sezono mater!

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2008 21:21:11   
glen
Calzedonia!
Glede tega kolko kopalke zdržijo je pa tudi odvisno kolko jih rabiš.Nekdo ki v celem poletju rabi kopalke samo 14 dni mu sigurno zdržijo dlje.
Jaz sem z obale in kopalke nucam poleti vsak dan tako da s na koncu sezone vsaj zbledijo čene drugo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2008 21:34:19   
Anonimen
Jaz imam ene iz Intersporta, Etirel,, podložen zgornji del na trikotnike, lahko se pripne na hrbtu ali pa zaveže za vratom, in fajn spodnji del, tak, ki se ne zaokroži pod trebuhom, da potem čez visi, ampak pride čez trebuh, torej je spredaj rezan naravnost in ne navzdol na sredini (ase mi zdi,d a se temu reče nempki kroj in ne italijanski, ali pa je obratnouser posted image . Pri krajeh so pa dokaj nizke. So pa turkizne z rjavim robom in so prav fajn. Me je kar groza, ko bodo crknile, ker bom mogla spet okoli iskati spodobne kopalke.
So pa zdaj stare 2 leti, totej 2 poletji sem jih imela, kar precej, ker smo poleg morja še na bazenu veliko, pa še pozimi kdaj pa kdaj.

(odgovor članu glen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2008 21:12:33   
Saskia02
NANCY. Jaz sem jih kupila v njihovi trgovini v Naklem in so mi dovolili kombinirat med različnimi številkami, kar zaračunajo +10 %. Nekatere modele imajo tudi take, da si sam izbereš svoj komplet. Ker pa sami šivajo ti lahko tudi popravijo. Imajo tudi zelo dobre podložke za modrček - kar kupi, ker ko boš shujšala boš rabila.

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.