|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakladanje!
6.2.2008 11:11:48   
smigli
Dan drage moje!

Sem jezna in se moram malo izpovedat! user posted image

Se tudi vam dogaja, da osebe ki stalno nekaj nakladajo in dolgovezijo o njihovih težavah, neznajo poslušati?  Ko jim pa ti nekaj pripoveduješ, te pa grobo prekinejo!
Grrrrrrruser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nakladanje!
6.2.2008 11:15:39   
cukerček
ja se mi je že zgodilo samo jaz se ne obremenjujem s takimi stvarmi, meni je važno da me poslušajo oz. znajo poslušat samo tisti pravi prijatelji, oni me pa ne prekinjajo in me pozorno poslušajo tako kot jaz njih.

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2008 11:18:00   
smigli
Ja itak, saj tudi jaz se dolgoročno ne obremenjujem s takimi ljudmi. Sam trenutno me je razp........., pa sem se morala malo izkašljat.

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2008 11:19:58   
cukr07
Ena izmed njih je moja tašča. Ona vsem razlaga o svojih problemih in neproblemih na dooooolgo in širooooooko. In potem na koncu razlage vpraša: Kaj pa ti misliš? In ko hočeš nekaj povedat, te pri tretji besedi prekine in se njena razlaga nadaljuje.

Sem se pa na ta njen stil že čist navadla, tako da gre skozi eno uho notr, skozi drugo pa ven. user posted image

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2008 11:25:47   
karinka
Poznam jih jar nekaj. Med njimi sta tudi moja mama in tašča.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2008 11:29:44   
deja27
OJ A MAVA ISTO TAŠČO.ja za **** je to,zdej je že skori moj tak ratov,sam da men kej naklada,k pa jaz kej hočm reč,pa me še sliš ne kaj šele posluša

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2008 11:30:38   
cukerček
valda da te razpizdi tako samo globoko vdihni prejšej do 31 in se nasmejuser posted image

Naši spomini so edini raj iz katerega nas ne more nihče pregnati...

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2008 11:53:51   
Maxica
Ja, poznam nekaj takih osebkov in to me res strašansko moti.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2008 12:34:27   
*mačka*
Jih poznam ja user posted image
sam jih poštudiraš, pa se nehaš ubadat z nimi - čez eno uho not, čez drugo ven
Je pa res da te razf*user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2008 8:28:52   
Anonimen
Oh ja pa še kako znano mi je to ja.....
Čimprej jihdat na OFF.

(odgovor članu *mačka*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.2.2008 10:57:37   
mika
 ja tud jaz poznam.....

najin pogovor...pravzaprav njen monolog.....

kako si, super ne, veš jaz sem .......kaj misliš?, jaz mislim.......misliš da mam prav?, ker se mi zdi da imam.....(vmes odložim telefon in si obrišem nos in se sliši bla bla bla, dvignem telefon )...ona nadaljuje

in tak pogovor traja lahko tudi eno uro, brez da rečem A....grdo od mene ampak včasih sem žico od telefona ven potegnila in rekla, da je crknil....

sem ji že povedala kar ji gre, pa se ni pogovarjala z mano 1 leto, tako da je bil nekaj časa mir.
od kar ima fanta, je pa veliko bolj pripravljena prisluhnit in se POGOVARJAT, prej pa ...uhhhhhh, kar selotejp ji bi prelepila čez usta 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.2.2008 12:47:19   
korajža
IZVIRNO SPOROČILO: mika

ja tud jaz poznam.....

najin pogovor...pravzaprav njen monolog.....

kako si, super ne, veš jaz sem .......kaj misliš?, jaz mislim.......misliš da mam prav?, ker se mi zdi da imam.....(vmes odložim telefon in si obrišem nos in se sliši bla bla bla, dvignem telefon )...ona nadaljuje

in tak pogovor traja lahko tudi eno uro, brez da rečem A....grdo od mene ampak včasih sem žico od telefona ven potegnila in rekla, da je crknil....

sem ji že povedala kar ji gre, pa se ni pogovarjala z mano 1 leto, tako da je bil nekaj časa mir,

potlej me je spet poklicala in jaz sem jo seveda spet poslušala,
izčrpala me je do konca,
sedaj enostavno ne dvignem več slušalke.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.2.2008 18:56:45   
Anonimen
Primer; moževa sestra dvigne telefon in stoji tiho s slušalko v roki deset minut. Pol me pa pokliče pa pravi, zate je, pa ji rečem, a bratova žena? Ona pa, kako pa veš?
Drugače pa opažam, da me tudi prijatelji in znanci ne poslušajo, samo oddajajo. Pravih prijateljev, ki me zares posluša, je malo.
Prijateljico kličem, ker se mi nekaj zgodi in bi se ji rada potožila, pa ji začnem govorit, ona pa takoj, a res? Pol pa hitro ona nadaljuje, jaz jo pa poslušam, poslušam itd.LP

(odgovor članu korajža)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.2.2008 19:05:29   
Rubin.
Sem mislila, da se samo meni to dogaja user posted image . Ena od takšnih je moja mama. Mene pa to ful razjezi. Če hočem kaj povedat, me obvezno prekine med stavkom, se ne spomnim kdaj se kakšen stavek do konca povedala. Če pa sem slučajno take volje, da se ne dam in kar govorim, potem pa že okoli gleda, menca in na 100 km je vidno, da komaj čaka, da končam in sploh ne posluša. Se je pa že zgodilo, da mi je eno in isto stvar tri krat povedala. Potem pa pravi: kaj si tako tiho. Halo user posted image . Res z njo se nimam kaj pogovarjat. Me takšni ljudje živče delajo, ko komaj čakajo, da povem stavek do konca. Pa še eno kolegico imam. Ona tudi naklada, pa naklada, ampak tudi kaj vpraša, tako da pridem na vrsto tudi jaz. Ampak pazi to, ko jaz govorim, pa si da ona ful opravka z gospodinjskimi deli, otrokom, tv, pač kaj je pri roki. Kadar pa se pogovarjava po telefonu, pa še tv zraven gleda, na e-maile odgovarja, se z možem ali otrokom zraven pogovarja, za pop*, pismo zakaj me sploh pokliče ali pa povabi user posted image . No to sta dve cvetki, ostali so o.k.
Sicer, pa nisem rada v taki družbi. Imam rada enakovreden pogovor, ne da eden samo govori, drugi pa kima, ali pa si misli svoje user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.2.2008 11:36:53   
Moyca_
poznamo tudi takeuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.2.2008 12:10:36   
snake
ja poznam, jaz samo kimam z glavo in mislim na čisto nekaj drugega, takim sploh ne govorim o svojih stvareh!!!
rada poslušam druge, predvsem zelo čustvene osebe, in take ki vem da poslušajo tudi mene

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?