|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleči zobje
5.2.2008 19:43:49   
arabela*
sem v tretjem mesecu nosečnosti.Imam nenormalne težave z zobmi.Tako da zelo težko tudi jem.Traja pa nekje že en mesec.A je to normalno skozi celo nosečnost?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleči zobje
5.2.2008 19:45:12   
lindy
Ja med nosečnostjo je vse mogoče, pa itak pravjo z vsako nosečnostjo en zob manj, k zobarju pejt, mogoče ti bo pa kej pomagal!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 19:50:21   
BUŠICA
zobje tudi bolijo če imaš vnete sinuse,kar pa je pogosta pojava v user posted image ! k zobozdravniku!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 19:52:59   
tteeaa
V nosečnosti je vse možno, lahko pa tudi, da so tvoje težave od kod drugod. V vsakem primeru tudi jaz priporočam obisk zobozdravnika....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2008 20:35:31   
mateyka
svašta je možno. men so dlesni krvavele pri umivanju zob celo nosečnost. ko sem rodila, je blo vse ok kot bi odrezal. go figure user posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2008 22:20:29   
Naja30
Jaz imam tudi zelo občutljive dlesni. Je normalno v user posted image  ampak se tudi priporoča obisk zobarja. Če si že 3m noseča, se kar naroči.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2008 22:46:35   
arabela*
a te zobozdravnik v nosečnosti lahko pošlje na slikanje??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2008 22:49:35   
BUŠICA
Če je pač nujno,šele po 3.mesecu!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2008 8:16:20   
Zofy
Mene tudi bolijo včasih. Kar cedlo zobovje me včasih boli ko jem zajtrk. Sem bila pri zobarju in pravi, da je vse ok. Tudi dlesni mi krvavijo.
Zato sem si za preventivo oz.kurativo kupila Sensodine zobno pasto in pijem vsak daj 1 šumečo tableto kalcija. Včasih je boljše, včasih ša slabše, ampak škodit ne more, tako da kar nadaljujem s "kuro". Baje je dobra tudi zobna pasta Paradontax ali nekaj podobnega (nekaj podobnega paradontozi) samo meni ima ful zanič okus...

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2008 9:59:37   
san
v bistvu za to ni ravno kriva nosečnost in ne velja vsaka nosečnost en zob. so pa v nosečnosti vse naše težave, ki jih imamo z zobmi toliko bolj vidne, ravno zaradi hormonskega neravnovesja. tako, da obisk pri zobozdravniku je vsekakor priporočljiv na vsake 6 mesecev, v nosečnosti, pa še bolj pogosto, ker so kakšne težave bolj vidne.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2008 10:01:53   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Mene tudi bolijo včasih. Kar cedlo zobovje me včasih boli ko jem zajtrk. Sem bila pri zobarju in pravi, da je vse ok. Tudi dlesni mi krvavijo.
Zato sem si za preventivo oz.kurativo kupila Sensodine zobno pasto in pijem vsak daj 1 šumečo tableto kalcija. Včasih je boljše, včasih ša slabše, ampak škodit ne more, tako da kar nadaljujem s "kuro". Baje je dobra tudi zobna pasta Paradontax ali nekaj podobnega (nekaj podobnega paradontozi) samo meni ima ful zanič okus...

pa tako kot je zofy napisala, zobna pasta sensodine, pa kakšna mehka ščetka npr. curaproxove so izredno dobre in seveda pravilno ščetkanje + zobna nitka. pa seveda večji vnos kalcija, da ga otrok ne črpa iz tvojih zalog.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.2.2008 10:35:53   
arabela*
sem šla danes k zobarju,itak bila naročena,pa sem imela malo luknjico,upam da bo sedaj boljše.Slikanje pa mi je odsvetoval

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.2.2008 13:23:22   
maja24
Men so tut dlesni krvavele pred enim mesecem kšn tedn pol je blo pa spet dobr,evo zej pa spet,no ja bom že prežvela,dokler me nč ne boli je OK.Drgač pa pravjo da če maš ful slabe zobe da si jih moraš porihtat ker se zna nardit,da preneseš na svojega otroka(oz. otrok podeduje).
Poznam pa tut ene par primerov žensk ko se jim je zobovje dobesedno sesulo v nosečnosti oz. po nosečnosti.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?