|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polna upanja
5.2.2008 18:15:50   
mmanca
Drage soborke.  Že nekaj časa vas spremljam. Odločila sem se, da se vam pridružm, ker ste tako luštne.
Jaz sem po štirih letih zopet polna upanja, da bom vendarle ugledala user posted image . Včerajšnji UZ, po stimulaciji  s klomifenom, je pokazal čudovito velik 2cm velik folikel.
Ovulacija je tudi po vsej verjetnosti nastopila včeraj, ker me je okoli jajčnikov  kar hudo špikalo in še nekaj krvi je priteklo.
Meni se kar smeji, v mislih si ponavljam, da je nama bo uspelo.
Vsem čakajočim želim polno pozitivne energije. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polna upanja
5.2.2008 18:40:58   
lejla007
Mmanca - DOBRODOŠLA!!! Želim ti, da se ti smeji in nasmiha sreča in da res v tem mesecu rata! Veliko sreče!!! Bom navijala zate user posted image

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 18:48:10   
julija30
mmanca superca.
Naj te objame sreča, naj te bodri upanje, naj se na koncu v tvojih rokah smeje malo dete.user posted image

Sedaj potrebuješ le velik koš sreče, da ta pikica postane user posted image  bebica.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 18:49:52   
stunfek
naj se vse poklopi in se ti nasmehne nosečniška sreča user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2008 18:52:13   
mmanca
 Punce, hvala. Tudi jaz močno, močno držim pesti za vsako od čakajočih. user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2008 19:30:40   
spelka12
manca veliko sreče. Naj iz majhnega zraste veliko user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2008 20:40:35   
YULIAH
Draga mmanca!
Najprej dobrodošla!!!Tudi meni je lažje če izdam nekaj meni zelo osebnega vam, ki me razumete.
Mmanca, želim ti čimprejšnji plusek. Vso srečo!!!!!
Tudi mi čakamo, sem po postopku IUI, in čez kakih 1o dni bom delala test....

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2008 0:03:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

manca veliko sreče. Naj iz majhnega zraste veliko user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2008 16:37:29   
mmanca
Yuliah, držim pesti močno, močno, da zagledaš
tako težko pričakovani user posted image .

V srcu vsake zore
leži dehteča pomlad
in za tančico vsake noči
čaka smehljajoča se zora.

Kahlil Gibran

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?