|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za drugega otroka zastonj-ali je res, da....
5.2.2008 15:12:44   
Suzy.
...da bo to veljalo le v primeru, če bosta oba otroka istočasno v ISTEM vrtcu???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za drugega otroka zastonj-ali je res, da....
5.2.2008 15:25:00   
Maleal
Ja,če je en že v šoli potem ne velja.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 15:43:52   
Suzy.
Ja, to mi je jasno ampak a morata bit oba otroka v istem vrtcu? 

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 15:47:55   
Maleal
To pa mislim da ni nujno,mislim da je fora v tem,da morta bit oba v vrtcu,potem ima starejši zastonj.A nimaš obeh v istem vrtcu,kako to?

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2008 15:58:25   
Suzy.
Ta mali sicer še ni v vrtcu.
Ampak starejša je v najbližjem vrtcu, kamor bo hodila tudi v šolo. V tem vrtcu pa ni jasli. Tako, da bom morala dat ta malega v drug vrtec, dokler ne bo star 3 leta.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2008 16:02:26   
Maleal
Aha sem si kr mislila,da ni jaslic,ker jih res ni v vseh vrtcih.Po moje je čist vseeno če nista v istem vrtcu,ravno tako ti bo pripadalo zastonj za starejšega,saj boš imela oba v vrtcu.

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2008 16:49:50   
2 Sraki
Kolikor sem jaz razumela morata biti oba v istem vrtcu.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2008 19:11:47   
K_a_t_i
oba istočasno v istem vrtcu - tudi jaz sem tako razumela

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2008 19:32:26   
Anja25
Ni res, da morata biti oba otroka v vrtcu in še v istem povrh.
Imam prijatelja poslanca (kateri je v predlagateljevi skupini) in je rekel, da to velja za vsakega naslednjega otroka pa naj bo prvi ali drugi ali pa ne vem kateri lahko star že 20 let. Tko, da to kar pravite absolutno ni res.

LP

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2008 20:04:19   
K_a_t_i
CITIRAM: "Samo pobudo je sicer podrobneje predstavila generalna direktorica direktorata za vrtce in osnovno šolstvo Mojca Škrinjar. Kot je dejala, je določba, po kateri bodo starši deležni ugodnosti, če bodo imeli v vrtcu istočasno dva ali več otrok, logično nadaljevanje zdajšnjih prizadevanj, da bi starši v vrtce vključili čim več otrok. "21. člen zakona o vrtcih namreč že zdaj določa, da občina staršem za drugega, tretjega ali več otrok v vrtcu zagotovi popust v višini desetih odstotkov. Ta popust ostaja, država pa dodaja svoj drug delež, to je popolno plačilo za mlajšega otroka v vrtcu, enega ali več." "

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2008 20:05:40   
urskas
anja, tvoj prijatelj poslanec le potrjuje pravilo, da poslanci glih niso med brihtnimi....

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2008 20:33:55   
pikalonca
Samo ob vsem tem se resno sprašujem, od kje jim logika, da bi radi vidli, da bi starši še bolj množično vpisovali v vrtce, ko je pa že sedaj taka zasedenost, da ne sprejmejo vseh user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2008 20:37:13   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca

Samo ob vsem tem se resno sprašujem, od kje jim logika, da bi radi vidli, da bi starši še bolj množično vpisovali v vrtce, ko je pa že sedaj taka zasedenost, da ne sprejmejo vseh user posted image

To se pa tudi jaz sprašujem...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.2.2008 9:36:42   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Anja25

Ni res, da morata biti oba otroka v vrtcu in še v istem povrh.
Imam prijatelja poslanca (kateri je v predlagateljevi skupini) in je rekel, da to velja za vsakega naslednjega otroka pa naj bo prvi ali drugi ali pa ne vem kateri lahko star že 20 let. Tko, da to kar pravite absolutno ni res.

LP

O ja, pa je res. Glede tvojega prijatelja poslanca pauser posted image . Glede na to, da je v skupini predlagateljev, bi bilo pametno, če bi vsaj vedel, kaj predlagajo.

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.2.2008 11:41:30   
Maleal
Kaj zdaj,a oba otroka moraš imet od sept.dalje v istem vrtcu,da ima potem prvi brezplačno?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.2.2008 12:59:45   
vampirka
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

CITIRAM: "Samo pobudo je sicer podrobneje predstavila generalna direktorica direktorata za vrtce in osnovno šolstvo Mojca Škrinjar. Kot je dejala, je določba, po kateri bodo starši deležni ugodnosti, če bodo imeli v vrtcu istočasno dva ali več otrok, logično nadaljevanje zdajšnjih prizadevanj, da bi starši v vrtce vključili čim več otrok. "21. člen zakona o vrtcih namreč že zdaj določa, da občina staršem za drugega, tretjega ali več otrok v vrtcu zagotovi popust v višini desetih odstotkov. Ta popust ostaja, država pa dodaja svoj drug delež, to je popolno plačilo za mlajšega otroka v vrtcu, enega ali več." "

Jaz nikjer ne zasledim besede ISTEM user posted image ... In nikakor to ne more veljati za primere, kjer vzgojnovarstvena ustanova ne nudi možnosti (ni jaslic), da bi več otrok iz iste družine obiskovalo njihovo enoto. V končni fazi občina daje subvencijo vrtcem in zato ne vidim razloga, da bi morala otroka obiskovati istega...Lahko pa da se motim (ampak v nobenem primeru zato ne bom žalila poslanca, ki je to predlagal user posted image ...vsekakor je ta zakon boljši od dosedanjega).

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.2.2008 13:31:31   
Splet.Ka
Tukaj je link do besedila zakona. če katero zanima:
http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&vt=40&sm=k&q=vrtci&mandate=-1&unid=PZ|1F3F04239A5160D4C12573C60027271D&showdoc=1 Sicer sem pa tudi jaz zadnjič po tv slišala, da naj bi hodila v isti vrtec, amopak je bila to napaka. Istočasnost je pa zahtevana ja. LP

Cvetim...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.2.2008 16:37:57   
Suzy.
Hvala. Tudi jaz sem po TV v enem prispevku slišala, da naj bi bila v istem vrtcu, zato me je zanimalo.
Odlično. user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?