Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dieta kemičnega razkroja 5.2.2008 15:06:16
|
|
|
|
Rožica I
|
Easy go, easy come! Pri meni je bilo, žal, tako. Sem pa imela mislim, da 9 dni. Ko začneš normalno jest, se ti vse vrne.
|
|
RE: dieta kemičnega razkroja 5.2.2008 22:20:02
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tajduška Zanima me, a jo je katera delala? To je samo 3 dnevna dieta, v kateri bi naj izgubil 5 kg. Dieto baje delajo bolniki pred operacijo..... Izkušnje prosim! Nimam izkušenj, lahko ti pa čez 3 dni povem. Poskusit ni greh, pravijo. To si že videla verjetno: http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=aktualno&nov=diete&nid=6
< Sporočilo je popravil Noseckica -- 5.2.2008 22:22:04 >
|
|
|
|
RE: dieta kemičnega razkroja 5.2.2008 22:31:42
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem lansko pomlad "udarila" ta najdaljso varijanto. V enem mesecu, no, malo dalj, sem shujšala 10 kg in tudi jih nisem dobila nazaj. No, do ponovne nosečnosti. Meni je bilo ok, ni mi bilo težko se je držati, pa tudi počutila sem se ok.
|
|
|
|
RE: dieta kemičnega razkroja 6.2.2008 7:42:54
|
|
|
|
Tajduška
|
Nosečkica, torej se čez 3 dni pomeniva. A si danes začela? Sam jaz ne mislim vse pojest kar tu piše!!!! Javi se!
|
|
|
|
RE: dieta kemičnega razkroja 6.2.2008 7:49:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri tej dieti se da fajn shujšati, vendar moraš biti zdrav.Ne zrediš se nazaj, če imaš po prenehanju hujšanja vsak ponedeljek jedilnik, ki si ga imel pri dieti.Pa veliko uspeha.
|
|
|
|
RE: dieta kemičnega razkroja 6.2.2008 8:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj tale dieta je pa kr huda Nevem če bi se jo lahk dolgo držala,pa še sladoled mi ne potegne.Da bi ga non stop žrla V glavnem poročajte tiste,ki boste hujšale s to dieto. Pa veliko uspeha in motivacije
|
|
|
|
RE: dieta kemičnega razkroja 6.2.2008 8:33:21
|
|
|
|
Tajduška
|
pa saj to je sam 3 dni!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?