|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAJEM BABICE ZA POMOČ PRI PORODU
24.1.2005 15:25:22   
žabica
Ko sem pred tremi leti rodila so mi kolegice povedale, da se lahko zmeniš z določeno babico, da ti pomaga pri porodu, ampak da ji moraš za to plačati. Ali katera ve, če to še obstaja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.1.2005 19:10:03   
sašaš
Moja kolegica je tako rodila lani - zmenila se je z eno izmed babic in ji plačala 30 000 sit. Prišla od daleč v porodnišnico prav zaradi nje in bila ves čas poroda samo z njo - ji maximalno pomagala pri porodu in ji dala vse mogoče za lajšanje bolečin ipd......

Kolegica je bila full zadovoljna in naslednjič se bo gotovo spet odločila za njo - tako mi je takrat rekla.

Lp :muca:

(odgovor članu žabica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2005 8:13:13   
žabica
Najlepša hvala za odgovor. Ali mogoče veš, kako se da priti v stik s kakšno babico?

(odgovor članu žabica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2005 20:29:50   
sašaš
Žal ne bi vedela. :( Z omenjeno kolegico pa že dalj časa nimam stikov - zaradi tega pa je ne bi rada klicala.

Čudno se mi zdi, da ti nobena ne odgovori nič konkretnega :zmeden2: Tudi meni osebno bi te inf. zelo prav prišle.

Lp :muca:

(odgovor članu žabica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2005 9:27:43   
BARBARA R.
Jaz sem sodelovala od 32.tedna naprej in še po porodu.In nisem nič plačala.Seveda pa sem šla rodit,kjer je ona zaposlena.

:muca:

(odgovor članu žabica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2005 11:24:21   
Tiki
Tudi jaz sem sodelovala z babico že od 34 tedna nosečnosti in še po porodu. Res mi je zelo pomagala in ni bilo primerjave s prvim porodom. Tudi ona je bila zaposlena v tisti porodnišnici kjer sem rodila. Plačila ni hotela, pa smo ji vseeno dali kuverto s 15.000sit in je bila hvaležna.

Lp

(odgovor članu žabica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2005 11:31:28   
dory
Mi imamo babico v sorodstvu...tko da me je spremljala skoraj od zacetka nosecnosti...pri porodu je bla tudi zraven,ceprav smo sli pol rodit s CR...je pa vsaj malega takoj prevzela :)

(odgovor članu žabica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?