|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Partner!
5.2.2008 11:06:35   
leonida
Punce veste kaj sem opazila pri mojem partnerju, da je ljubosumen ker sem full shujšala in dobivam kar lepo obliko postavce. Prej mi je kar naprej težil da sem debela, da naj shujšam. A zdaj ko pe sem shujšala pa opažam, da je ljubosumen. Opazuje me ko gledam stran, ampak vidim da me gleda v okenski šipi in prav tečen je postal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Partner!
5.2.2008 11:32:48   
trnuljčica
No, če te gleda sedaj bolj kot prej si mu verjetno všeč. A ni to fajn? Glede tečnobe- verjetno se malo boji, da te kdo ne ukrade.user posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 12:42:10   
leonida
ja ampak je full tečen. Zdaj že opazuje v katerih škornjih grem na šiht....haloooo

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 13:03:22   
trnuljčica
Ne vem kaj naj ti rečem. Če si shujšala zaradi sebe in se sedaj ti boljše počutiš, bo pač moral sam prebavit to ljubosumje v njegovi glavi. Če pa zato ker ti je težil, potem te zajebava. Sicer pa se verjetno njemu na ljubo ne boš šla nazaj zredit, ali pač? Da nima mogoče sam težave pri kilogramih? 

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2008 14:16:33   
Anonimen
Mogoče si pa s tem, ko si shujšala pridobila malo na samozavesti? Posledično se mogoče sedaj oblečeš v kaj takega, kar se prej ne bi.. In je zato ljubosumen...user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2008 14:41:35   
cincin
Pozdravljene!user posted image
Takšni ljubosumni izpadi so mi znaniuser posted image . Ko sem jaz shujšala je tudi moj mož postal bolj ljubosumen. Preden sem shujšala me je vedno pikal zaradi šlavfkov, ko sem shujšala pa me je začel klicat "dahovček"ali "okostrnjak", kar mi je po določenem času šlo že pošteno na živce, ker sem daaaleč od dahovca imam še vedno kar nekaj kg prevečuser posted image . Ko sem se malo bolj uredila je hitro priletela kakšna opazka za koga se pa zdaj rihtam, ko sem kam šla, ali pozneje prišla iz službe se je že po njegovi tečnobi in določenih opazkah videlo da ga daje ljubosumje. Tudi med službo me je večkrat klical po mobiju z bednimi vprašanji (npr. kje si, kaj delaš,...) Pri vsakem kosilu ko sem npr. jedla samo določen del hrane se je vtikal in me obtoževal, da so odkar hujšam tudi otroci postali bolj zbirčni, kriva sem bila seveda jaz, itd. Vendar se jaz nisem pustila motit. Povedala sem mu, da se zrihtam zase in sem se tudi prej "če slučajno ni opazil", da sem shujšala izuključno zaradi sebe, boljšega počutja in nenazadnje "da si lažje kakšno lepo cunjco najdem", da se jaz zaradi njegovega ljubosumja ne mislim nazaj redit, ker kg še preveč hitro dobiš nazaj. No potem pa se je počasi po določenem času unesel. Mal ljubosumen je pa še vedno, no sej je bil prej tudi. Verjamem, da te špikanje in ljubosumje boli, namesto da bi bila ponosna nase se zdaj obremenjuješ s temuser posted image . Ne se pustit, saj ga bo minilo. Mogoče pa malo več pozornosti nameni njemu, takrat ko to najmanj pričakuje, sam ne pretiravat, da ne bo potem mislil da imaš slabo vest user posted image user posted image ... potem bo pa še bolj ljubosumen. Katastrofa tile moški nikoli jim ni prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2008 15:04:05   
Rožica I
Ja, bravo za -kg user posted image !
Imaš zgleda takšnega patrona, ki ti teži v vsakem primeru, tako da se ne sekirat user posted image !
Uživaj v svoji vitki liniji, meni pa izdaj recept user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2008 17:40:52   
Anonimen
Čestitke za kilograme ki si jih izgubila user posted image
Pogovori se z njim. Mogoče bo kaj pomagalo. Ker je ljubosumen vsaj veš da si mu všeč. Mogoče se pa boji da te bo zdaj izguil user posted image
Nam pa povej s čim ti je uspelo user posted image  

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2008 19:30:34   
leonida
Jaz drage moje punce hujšam zelo nezdravo. Zjutraj ponavadi spijem samo pravo kavo. Kosilo...kaki jogurt.....zvečer sadje. No včasih sem se tudi pregrešila.:-) Pa popijem ogromno vode,ki jo prej nisem. To je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2008 19:33:54   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: leonida

Jaz drage moje punce hujšam zelo nezdravo. Zjutraj ponavadi spijem samo pravo kavo. Kosilo...kaki jogurt.....zvečer sadje. No včasih sem se tudi pregrešila.:-) Pa popijem ogromno vode,ki jo prej nisem. To je to.

Kako dolgo pa že hujšaš tako?In kako dolgo misliš, da boš še telo vzdržalo tak ritem? Res upam, da takole hujšanje ne bo pustilo posledice na želodcu in črevesju...sicer pa hitro dol-hitro goruser posted image

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2008 11:15:12   
mojamura
glede partnerja ti naj povem samo toliko, da bo treba ena cela veriga dolgih dolgih pogovorov, ker moški ponavadi (vsaj moj) ne priznajo, da delajo kaj narobe.

Glede tvoje diete pa: pazi res pazi, celo življenje ne bo šlo z tako dieto. pol pa se bo zgodil res naenkrat jojo efekt. prehranjuj se vendar zdravo, to ti je najboljša naložba za prihodnost.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.2.2008 10:44:38   
Natyy
pri meni se dogajajo podobne stvari oziroma, da sem natančnejša so se. Moj bodoči možek je zelo ljubosumen. Ko sem se odločila za hujšanje (zadnji čas, kajti moj IT je res 31,21) je bilo prvo: za koga boš, ali imaš drugega, meni si všeč takšna kot si .....
Razložila sem mu, da prvo kot prvo želim shujšat zaradi sebe same. Želim pridobiti na samozavesti (no sicer mi je ne manjka veliko) in želim si ponovno postati všeč.
Sedaj počasi tečem 1/3 90 dnevne ločevalne diete (6 dan). Hujšanje mi prvič ni odvratno kajti moj bodoči možek me podpira. Ne narga in me ne poizkuša spravit na kriva pota. Če mi bo ves čas v podporo vem, da bom  01.05.2008prišla do cilja 15 kg lažja.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?