Anonimen
|
A niso to prav tako žaljivke, čeprav... so dvoumne? Bom dala primer, da boste vedeli, o čem sprašujem... "Našo" Motovičlico jaz že od pamtiveka tukaj na RR imenujem Rukola . Osebno se ne poznava - čvekava virtualno, kakor stotine drugih. Potem pa se nekega lepega dne tukaj na RR skregava. Pač ne razmišljava enako in vsaka vztraja pri svojem mnenju. Zame je ona trapasta, zanjo sem jaz. In cela RR ve (ker so prebrali), da sva se skregali (đizus, kako otročje ). In se ne pogovarjava več (virtualno). Potem pa jaz odgovrim na eno temo na "Gospodinjskih nasvetih", kjer ena mamica sprašuje, če rukola (zelenjava) paše k tenstanemu krompirju. In evo moj odgovor:"Bog ne daj, rukola že izgleda ne dobro, kaj šele, da bi bila užitna, vsa moja družina je po njej dobila drisko, pa še poceni ni, ni vredna svojega denarja, nikar ne imejte rukole v hiši, vaše življenje se bo preselilo v Klinični center, če ne celo na psihiatrijo, bla, bla, bla..." in tako dalje. Ali obratno - ko bo nekdo spraševal za opremljanje hiše, bo Motovilčica nazaj napisala:" Vse dajte v hišo, kar hočete, samo nikar ne imejte karnis - kvarijo ne samo izgled sobe, ampak tudi zunanjega videza hiše, zavese je bolje z risalnimi žebljički pribiti na strop, kakor pa kupiti karniso, bla, bla, bla..." Krasna besedna igra... in vsi, ki imajo vsaj malenkost zdrave pameti, vedo, za kaj gre... da je rukola krasna za solato in da hiše brez karnis pač ne moreš imeti... ampak da se pa jaz in Motovilčica ne prenašava... in ker se ne smeva direktno poslati v mičku paterinu (hvala, Albina, za tole ), potem nastane zgoraj napisano... še naravne blondinke (oprostitute, prosim, se vam pardoniram ) dojamejo bistvo... kaj šele vsi tisti, ki RES vedo, za kaj gre... No, in ker na RR pravite, da žaljivke niso dovoljene - kako je potem s tem? Nedokazljiva zadeva (ker jaz govorim o solati, ona pa o karnisah - ne pa jaz o Motovilčici, ona pa o meni ) ali črno-na-belem? Aja, pa Motovilčica - se opravičujem, ker sem te vzela za primer. Ti si mi prva padla na "pamet". I'm just asking... za odgovor prosim admine, za mnenja pa nevpletene uporabnike. Hvala.
|