Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prvi rojstni dan -torta 5.2.2008 0:35:18
|
|
|
|
katja pv
|
Mi smo naročili za sina čokoladno in jo je z užitkom zmazal. Je kar roke noter tlačil in si nosil v usta. Pri hčerki bomo naredili enako.
|
|
RE: prvi rojstni dan -torta 5.2.2008 6:45:31
|
|
|
|
lelaval
|
Kupili smo ji torto v obliki kužka, ker je bila (in je še vedno) nora na kužke. Sin je imel torto v obliki medvedka, najstarejši pa sem jo sama pekla - v obliki srčka - nadstropno. Seveda so vsi 3-je torto jedli - zakaj pa je ne bi?
|
|
RE: prvi rojstni dan -torta 5.2.2008 7:24:46
|
|
|
|
2.2.
|
imela je dve tortici: metuljčka in muco, ena je bila jagodna druga pa sadna. na obeh je pihnila svečko in jo tudi jedla. zakaj jo pa ne bi?
|
|
|
|
RE: prvi rojstni dan -torta 5.2.2008 9:32:39
|
|
|
|
Naja30
|
Babica ji je naredila sadno. Oči pa lepo okrasil površje
|
|
|
|
RE: prvi rojstni dan -torta 6.2.2008 19:15:41
|
|
|
|
Laubica
|
Prvi je imel čokoladnega medvedka,je ni jedel ker je ravno tisti dan zbolel -visoka vročina ,pa polno ljudi povabljenih,je bil zelo bogi ,drugi pa bo še moral 9 mesecev čakat na njo
|
|
RE: prvi rojstni dan -torta 10.2.2008 20:24:08
|
|
|
|
Katrin
|
Mi smo jo kar naročili, pol je bila sadna in pol čokoladna v obliki pikapolonice. Seveda jo je hčerka tudi jedla
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2008 23:16:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?