|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave
24.1.2005 12:09:03   
BONI*
...trajajo že 4 dni. Luka se proti jutru že v spanju začne močno napenjati in ob tem tudi močno stoka. To se vse bolj stopnjuje, tako da se zjutraj v joku (dretju) zbudi ves zaripel v obraz. Ves čas se zelo napenja, kar usloči hrbet,se joka in končno z veliko muko prdne. To potem traja do cca. 8:30 dopoldan, ko se mu končno z veliko napora uspe pokakati. Blato pa je čisto penasto (po moje polno plinov). Po tem ves izmučen zaspi nekje do 10 -11h. Problem pa je v tem, da ves ta čas nič ne je. Najprej ne more zaradi vtrovov (pri dojenju se ves čas zvija, napenja,spušča bradavico,joka), potem pa zaradi utrujenosti.

Zvečer pred spanjem mu dajemo vetrovne kaplice Koroških lekaren. Ali naj mu jih damo še ponoči? Danes zjutraj ob 8h smo probali še z Sab simplex (po nasvetu pediatrinje-smo jo klicali) in je bilo potem mogoče nekoliko boljše. Še vedno pa ves čas prdi 100/h

A ja, še to! Po vseh naporih je ob 10:30 po flaški pojedel celih 100 ml.-tudi to po nasvetu pediatrinje. Pred tem sem ga probala podojiti, pa je kar spal zdraven. Jedel pa ni od 4h zjutraj nič! Še prej pa od 21h do 4h zjutraj nič. Obakr at sem ga dojila.

Lp, Boni

Lp, Boni
Lp, Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   težave
24.1.2005 12:14:26   
KIRA
to so krči. tako zvijanje je značilno zanje. si prehrano spremenila ali kaj meniš da bi bil vzrok? si kaj takega pojedla?

ko je moja imela krč sem ji hrano menjala, ker je na adaptiranem mleku. sem sprobala vse: Aptamil, hipp, Milumil, nič ni pomagalo. Comformil je pa dal zadovoljive rezultate in ji je uredil prebavo.
(samo za info)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   težave
24.1.2005 12:41:31   
BONI*
Moja prehrana je ista. Ne jem ne sadja, ne zelenjave,tudi kavi in čokoladi sem se odpovedala. Za zajtrk navadno jem polnozrnate kosmiče z mlekom (to lahko pripravim in pojem z eno roko, ko v drugi držim Luko). A bi lahko bilo to krivo :zmeden: Pijem samo vodo in Alette čaj za dojenje. Luka pa tudi že nekaj časa dobiva zadnji večerni obrok v obliki Aptamil, ostalo pa je dojen.

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   težave
24.1.2005 12:44:09   
ZARA
BONI* kaj pa ce mu Aptamil ne pase??

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   težave
24.1.2005 12:47:33   
BONI*
Zara, uporabljamo ga že od kar je Luka na svetu (6tednov). Ali misliš, da bi ga lahko začel šele sedaj zavračati?

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   težave
24.1.2005 12:51:11   
ZARA
ne, ne verjamem,ce prej ni bilo tezav...to se pomoje vid takoj,ce detku mleko ne pase...

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   težave
24.1.2005 13:15:48   
mtd
kaj pa če ti ne bi smela mleka pit, ena moja prijateljica je ugotovila, da je to to,
lp

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   težave
24.1.2005 13:16:15   
Pilar
Hm, mojega tud zjutraj napenja ko malega :hudicek:, pol ga pa kar razvijem in počakam da mine...in tud on je takrat zadovoljen.

Čez dan mu pa napravim čaj iz kumine, janeža, majarona in mu dam malo piti ( pa se mi zdi da je boljš, ker se je prej tud čez dan napenjal), sama pa pijem janežev čaj,...zelo dvomim, da je moja prehrana kriva, kajti se pazim, pa je ista figa :grrr:!

Aja pa še to, Boni, moj pa tvoj sta pa kar blizu rojena...
pa pa

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   težave
24.1.2005 13:37:50   
Tinca7
Dvomim, da je krivo mleko, če ga že stalno uporabljaš. Sicer pa aptamil napenja večino dojenčkov. Je pa Luka ravno prave starosti, da se začnejo krčki:((.
Nam so zelo pomagale kaplice Lefaxin, ki sem ji jih dajala 4x na dan, da smo sploh kaj spali, in da je revica lahko jedla.
Saj veš, poskusi z masažo bušija v smeri urinega kazalca, čaj iz sladkega janeža - koperca (samo toplega).....

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   težave
24.1.2005 14:16:51   
BONI*
Bušija masiramo v smeri urinega kazalca z Nivejinim oljem proti vetrovom, Luka dobiva vetrovne kapljice Koroških Lekaren in od danes naprej po nasvetu pediatrinje 3xdnevno še Sab simplex. Veliko tudi telovadimo z nogicami (krožimo proti trbuščku), kar zelo pomaga in se kar fino sprdi (samo žal ne za dolgo) Če so krčki res očitni (ne samo napenjanje), mu damo še Plantex čaj (ga ima ful rad). Jaz pijem Alette čaj, ki vsebuje vse sestavine proti napenjanju, če pa mi tega zmanjka, pa kar Bebe čaj. V soboto sem spila tudi celo flašo donata,čeprav jaz nisem zaprta. Sem pa tudi sama tak tip človeka, da me non stop napenja, ne glede na to, ka jem. Stročnic npr.nisem videla že dobra dva meseca, od zelenjave pa jem samo špinačo in kuhano korenje, pa seveda krompir. Sadje, kaj pa je to?

Lp, Boni

ps: sedaj se je umirilo in sva se celo že dobri 10 min igrala, pa bolj ali manj uspešno podojila, sedaj pa drema v mojem naročju (bog ne daj da ga dam v posteljico,voziček ali ležalnik:hudicek:)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   težave
24.1.2005 14:22:31   
BONI*
Mtd, mleka spijem cca. 2 dcl zjutraj z kosmiči. Ali misliš, da bi morala tudi to črtati z jedilnika?:( Bom poskusila tudi to.

Še vedno pa nam ostanejo za sprobat še Lefaxin kapljice. Jih bom kar naročila iz Avstrije.

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   težave
24.1.2005 22:14:13   
Pikca
Še ena stvar, ki lahko pomaga pri krčih: toplo pleničko (jaz sem jo kar polikala) daš na trebušček in čez masiraš v smeri urinega kazalca. To je pri nas pomagalo bolj kot masiranje z oljem. Pa AD3 kapljice sem ji nehala dajat, ker po njih je bila pa res groza.
Kakšno varianto pa imaš za naročanje kapljic iz Avstrije? - jaz bi rabila Oleovit D3, pa ravno razmišljam, kako bi to izvedla, ne da bi se mi bilo treba voziti v Celovec...

Lp, Pikca

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   težave
24.1.2005 23:07:38   
BONI*
Pikca, to sem pa opazila, da mu toplota paše. Ponavadi ga po masaži še z fenom grejem in kar gruli zdraven. S pleničko pa še nisem probala. Bom ob prvi priliki.

Lp, Boni

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?