|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težava
24.1.2005 11:54:06   
Čiračara
Zanima me, če je še katera noseča s pregrado v maternici? Sicer ni velika, ampak....Dosti sem že prebrala o tem, a me zanima tudi vaše mnenje.....Zelo se že veselim:duda:ampak me je tudi strah,ker sem šele v 7tednu.
Vsem nosečkam lep pozdrav!!!:):rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Težava
24.1.2005 12:11:34   
KIRA
moja kolegica bo zdaj vsak dan rodila - ima pa srčasto maternico. zaradi tega je imela rizično nosečnost, ampak ima že 2 skoraj odrasla otroka, tako da ni tako hudo. najbrž je tudi to neke vrste pregrada??

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Težava
24.1.2005 12:33:57   
lana 5
Jaz imam kar veliko pregrado, tako da sem zaradi tega na bolniški že od začetka nosečnosti. Malo več počivaj nič ne dviguj težkega in ne premišljuj o pregradi pa bo vse OK. Jaz sem sedaj v 16 t.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Težava
24.1.2005 14:34:34   
Gina
Ena moja kolegica je tako 2x donosila, vendar je prvi rojen s 7. meseci. Se mi zdi, da je rekla, da zaradi pregrade obstaja precej možnosti, da prekmalu rodiš, ampak raje vprašaj G, ki ti bo gotovo vse razložil. Tako ali tako te v tem primeru bolj pozorno spremljajo, imaš več UZ..., tako da ni panike.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?