draganav
|
No, pa sem mislila, da smo že vredu, danes pa spet vročina. Kot sem že pisala, prejšno nedeljo je dobila vročino, kar visoko tudi do 39. V ponedeljek padla, v torek je bila že brez, v sredo spet tam do 38.5, v četrtek sva bili pri zdravniku. Dali kri in vodo, vse vredu, pljučka, grlo, ušesa tudi. V petek jo je spet malo mela, je pa res da ji je začelo tečt iz nosa, veliko več kot prejšnje dni. Kašelj je skoraj čisto nehal, mogoče 3x na dan zakašlja, ampak je taj moker kašelj. Zdaj čez vikend smo bili čisto brez vročine, imela jo je manj kot ponavadi. Ko je čisto zdrava jo ima tam 37-37.1. Danes pa spet 37.5 - 37.7 merjeno v ušesu, ker drugače ne pusti. Je res malo bolj mirna na momente, pravi da jo nič ne boli. Na blato in vodo hodimo normalno. Tudi je kar vredu, pije. Pri zd. so nama rekli, da so zdaj viroze, ki po dveh dneh že brez vročine, spet naraste. Ampak mene že malo skrbi,naj jo peljem k zdravniku, čeprav ne rada, da se ne naleze še kaj drugega pri teh polnih čakalnicah. Naj počakam še do jutri, da vidim, mogoče se pa umiri??