Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec-vsakodnevna katastrofa!!!! 6.2.2008 23:15:08
|
|
|
|
TIA22
|
Sem upoštevala vaše nasvete, še enkrat hvala vsem. Danes je to potekalo takole: Se zbudi in začne dreti, da nebi šel in bla bla bla...jaz se nekaj pregovarjam, pa pride ata in ... Ga je na lep način, z dvignjenim glasom napizdil, da zdaj pa je bilo tega dovolj, da naj neha mamico izsiljevati,....skratka same vzgojne. Za konec pa ga je še ati peljal v vrtec. Čeprav se mu je tam populal, in me je ati poklical kaj pa zdaj-pa itak ima vedno tam za preobleči, je vzgojiteljica rekla, da ga kar naj ati vozi, da je bistveno bolje . NO in atiju je špeh zrastel. Tako da hvala vsem za pomoč in upam, da me bodo zjutraj kmalu zbudili ptički, ne pa drenje "Jaz ne grem v vrtec"
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?