|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sirček na kruhu
3.2.2008 22:17:41   
januskica
v petek smo imeli sistematski pregled pri 9 m. in so nam predlagali naj tamali začnemo za zajtrk dajat tudi npr. zdenka sirček na črnem kruhu.
danes sem spobala in ji je res všeč user posted image ... le malo zamudno, ker delam majhne koščke, ki jih potem namažem s sirčkom.
zanima me pa, kako in kdaj ste vi začele z raznimi namazi in katere ste dajali vašim malčkom tam do enega leta. hvala in lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sirček na kruhu
3.2.2008 22:29:13   
Anonimen
Jaz sem najprej namazala na kos kruha in potem razrezala- je bilo manj zamudno.

(odgovor članu januskica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2008 7:09:56   
Anonimen
Uf, koliko je bilo  že napisanega na to temo. Iskalnik dela:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1031946&mpage=1&key=namazi&#1038519

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1194060&mpage=1&key=namazi&#1194386

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=754445&mpage=1&key=namazi&#754445

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2008 13:45:30   
Nadja_23
Jaz ji namažem zdenka sirček, mio od nestleja so full fini, sirne namaze,.. namažem na kruh i ji dam da grize. Stara je 11 mesecev.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2008 20:38:01   
mami_miki
kako majhne koščke?moj je zdaj osem, pa ima le dva zobka, kako bo pri devetih zgrizel kruh pa to...

(odgovor članu Nadja_23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2008 21:59:53   
januskica
naša ima tudi šele dva zobka ... in to še ful majhna ... (jutri bo 9 m. user posted image ) ... zato delam kar majhne koščke kruha ... me je pa zanimalo kolko zobkov mora imet, da sam zgrize ... ker naša jih fajn poslini, premelje po ustih in pogoltne. user posted image

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2008 13:38:52   
Nadja_23
Stara je 11 mesecev ima 4 gor in 4 dol.user posted image

Sej daš samo sredico, mal stisneš pa zagrabi.user posted image

(odgovor članu januskica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2008 12:27:53   
andie
Naša pupa obožuje sirček in kruh, kruh je že od okol 7-8. mesca, sirček od osmega.
Za večerjo najraj, zmaže pa debel kos kruha (brez skorje) in 2 sirčka.
Js kupujem kr topljeni sir od merkatorja, k je meni tut ful všeč.
Ji pa ne mažem na kruh, dajem ji male koščke sredice, pa sproti kr v sirček mal potunkamuser posted image
Je stara 10mes, nima še NOBENGA zoba (user posted image user posted image ), ampak lahko lepo gricka in žuli kruhek z dlesnimi, itak se ji pa taki mali košček hitro zmehča v ustih.
Nič komplicirat in preveč skrbet, pa bo tut otrok nezahtevn in umirjen!user posted image

(odgovor članu Nadja_23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.2.2008 20:56:30   
Naja30
Z namazi sem začela kmalu potem, ko je začela kruh jest, po 7m verjetno. Zelo rada ima razne namaze. Začeli sva tako, da sem ji dajala majhne koščke kruha in gor sir. Potem sem ji dala malo večje koščke kruha v roko, ampak lumpa je dol pojedla samo sir! user posted image  No tako še zdaj dela, tako da ji spet dajem sama, drugače samo namaz poje in mi daje kruh nazaj češ đe mi namaži user posted image

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?