|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanja
3.2.2008 17:58:00   
J.L.
1. Koliko prej se lahko zaprosi za paket oz denar, ki ti pripada ob rojstvu otroka?

2. Obrazec za izpolnitev na CSD dobim šele tedaj, ko mi ginekologinja izda potrdilo zanj, ali lahko grem ponj že prej, pa prinesem zraven k že izpolnjenemu še gin. potrdilo?

3. Včasu porodniške, se del. knjižica prenese iz zavoda za zaposlitev na CSD?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vprašanja
3.2.2008 18:00:22   
Zamima
mislim, da nekje en mesec pred PDP lahko vse urediš

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2008 18:09:53   
gaya24
Dva meseca prej za paket.  Men je g. dala tud dva mesca prej vse potrebne papirje za CSD in pa tudi za P

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2008 19:08:17   
anita4
ja pri meni je bilo isto dva meseca prej.Sedaj pa sem ugotvila da si lahko sam sestaviš paket.Zanimivo!

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2008 19:12:03   
Klarita
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

1. Koliko prej se lahko zaprosi za paket oz denar, ki ti pripada ob rojstvu otroka?

2. Obrazec za izpolnitev na CSD dobim šele tedaj, ko mi ginekologinja izda potrdilo zanj, ali lahko grem ponj že prej, pa prinesem zraven k že izpolnjenemu še gin. potrdilo?

3. Včasu porodniške, se del. knjižica prenese iz zavoda za zaposlitev na CSD?

Obrazec za paket oddaš nekje mesec dni pred PDP, kolko se spomnim, delavsko knjigo pa dobiš in jo imaš v času porodniške doma.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2008 19:13:41   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Klarita
Obrazec za paket oddaš nekje mesec dni pred PDP, kolko se spomnim, delavsko knjigo pa dobiš in jo imaš v času porodniške doma.

??? Jaz sem imela v obeh porodniških delavno knjižico v službi. Saj delovna doba teče dalje...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2008 19:19:03   
Taula
Kaj pa če ti pogodba poteče med porodniško? Kdaj dobiš knjižico?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2008 21:32:53   
J.L.
Se pravi, če je delavska knjižica v času porodniške doma, se meni za 2 meseca ne splača prijaviti na zavod, saj mo ne rpipara nobena denarna pomoč, tak da je vseeno ali? Ve mogoče katera kako je s tem?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2008 8:32:29   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

Se pravi, če je delavska knjižica v času porodniške doma, se meni za 2 meseca ne splača prijaviti na zavod, saj mo ne rpipara nobena denarna pomoč, tak da je vseeno ali? Ve mogoče katera kako je s tem?

če si prijavljena na zavodu (pa čeprav za 2m), te lahko nekdo prijavi za olajšavo in tudi socialna pomoč je možna. pozanimaj se.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.2.2008 8:55:28   
helenav
60 dni pred PDP lahko začneš urejat stvari....ti priporočam, da čim prej to opraviš, da boš pol mirna v kolikor te kaj preseneti..sama sem rodila mesec prej in hvala bogu da sem vse uredila že prej....moj mož zna bit z papirji pravi otrokuser posted image user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.2.2008 10:25:21   
J.L.
Hvala vsem za odgovore. user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.2.2008 13:36:23   
bsasab
No pri meni je pa bilo tako..., vse papirje (porodniska + paket) sem uredila kak dober mesec pred porodom...,

Kaj se pa delovne knjizice tice, pa sledece... Meni je en mesec po porodu potekla delovna pogodba in mi je delodajalec poslal knjizico domov. Sem pa preverla ce jo moram nesti na zavod za zaposlovanje, pa mi ni treba, ker sem prijavljena na CSD-ju (zavarovanje, porodniska...). Za socialno pomoc pa je sledece, ce imata s partnerjem ali sama skupaj (ce imas enega otrocka) manj ali enako 420 evrov prihodka lahko zaprosis zanjo, kaj je pa vec, pa niti ne sprejemajo vlog...

Za otroski dodatek pa lahko vlozis mislim da tri mesece po porodu...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?