|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pokončni sesalniki
3.2.2008 14:00:38   
Morgaine
Kupujem nov sesalnik, zelo so mi všeč pokončni sesalniki, kot je recimo ta http://www.bof.si/product.cp2?guid=D72F0CD3-4686-96E6-F1C2-6DCE155D75D8, pa nimam nobenih izkušenj z njimi, bi ga pa potrebovala za večkratno dnevno hitro sesanje, v stanovanju pa imam ploščice, laminat in parket.
Ima katera podoben sesalnik in kako ste z njimi zadovoljne?
Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pokončni sesalniki
3.2.2008 15:00:27   
valentina2006
Tud men so full dobri, sam ne vem kok kej vlečejo... Mam pa tud sama namen novga kupt, sam še izbiram...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2008 15:53:45   
debeluška
Jaz imam tudi pokončenega od Panard pa je super. Vleče odlično meni boljše kot navadni sesalci.
Naš je star približno 5 let pa še zmeraj dela odlično.

lp

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
3.2.2008 16:31:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu debeluška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2008 18:16:01   
Anja25
Jaz imam tega in je odličen. Že prej sem imela Elektroluxovega (prejšnji model), ki ga še vedno prodajajo enih 6 let ine je bil tud ful dober, sam pol mi je enkrat v adapter strela užgala, pa ni več tko fajn polnil, tako, da nisem več mogla posesat celega štuka.
No zdaj pa kot rečeno imam tega novejšega. Se tudi zelo dobro obnese, je super gibljiv, lahek skratka super metla za vsak dan.
Jaz ga enkrat na teden očistim s tavelikim sesalcem in ga res zelo priporočam. Tudi za lase v kopalnici in te prašne mucke, ki letajo po stanovanju sploh, če je talno ogrevanje.

LP

(odgovor članu Morgaine)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2008 23:14:57   
luka jan
Tudi jaz imam pokončnega Hooverja na batarije in brez vrečk in sem zelo zadovoljna. Je lahek, praktičen ker ga ni potrebno priklopit na elektriko in fino sesa. Edino ko spraznim smeti moram pazit da ga fino sestavim skupaj, ker drugače mi ne sesa tako kobro kot sicer. user posted image

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2008 15:18:35   
Muca83
Tudi jaz imam pokončnega Hooverja na batarije in brez vrečk in sem zelo zadovoljna. Je lahek, praktičen ker ga ni potrebno priklopit na elektriko in fino sesa.

No jaz imam tudi to. Je to moj sekundarni sesalec in je super takrat, ko je treba samo nekje nekaj na hitro posesat (npr. žaganje, ker imam morske pujse in ko jim menjam žaganje se vedno malo natrese okrog). Pa za tepih je fin, ker ima vrtljivo krtačo, ki fino pobira.

Tega imam: http://www.hoover.si/product/59/

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2008 22:56:42   
luka jan
Muca 83 , nimam ravno takšnega kot ti, imam model Freejet cyclonic, poleg teda pa je tudi to moj nadomestni sesalec, tako za vsak dan namesto metle. Imam še vodni sesalec Delfin, ki je odličen ko dela, ko ga je pa po končanem delu potrebno očistiti pa mi ni niča kaj simpatičen. A glavno da sem z rezultati zadovoljna.
Slikca mojega Hooverja pa je tu.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2008 12:26:57   
Mešamdrek
Jaz imam Vorwerkovega.Je drag samo super.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2008 12:31:27   
kofetek2010
Mi imamo Hooverja in je čist OK (imamo ga že ene 3.leta)

http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=057B9ECC-999C-F9EC-5480-15788DB439D9&linkid=15 

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2008 23:30:57   
denko
Privoščite si predstavitev Rainbow čistilca , pa boste videle kaj pomeni imeti čist dom.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.3.2008 7:34:11   
mala zirafa
Mi imamo pokončnio Rowento in nam je nardila ful rajs po ploščicah.Zanje smo pa plačali 1000 evrovuser posted image .Tako da smo kasneje kupili običajnega brez vrečke.Glede pokončnega meni ni preveč všeč,je dokaj težek,  nima nastavkov, kavč ful težko posesaš z njim in v kotičke tudi ne prideš.Imamo ploščice povsod, en sam tepih pa je srdnje velikosti.
Jaz bi tiga odsvetovala.

(odgovor članu denko)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.3.2008 11:15:53   
Anonimen
Morgaine mi imamo točno tega, ki si ga nalepila.....samo uranžnega....je res super, dva v enem, na hiter posesam, ker imamo drugače vodnega in je cela procedura, da ga pripravim......ta je res super, še otroci se pregovarjajo, kdo bo sesal, mislim da je zdaj v akciji v bofu-nasproti koloseja.......user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Hrana.
пеперутка16

Kdaj ste začeli s kuhanim sadjem ali zelenjavo (riž, korenček, jabolka)?

Od 3. meseca. (10%)

Od 4. meseca. (20%)

Od 5. meseca. (10%)

Od 6. meseca. (60%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!