Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
luštna darila za dvoletne, osemletne in deset... 24.1.2005 8:29:53
|
|
|
|
hruškica
|
Pozdravljene! Ker nečakinje in njihova družina niso doma v Sloveniji, ampak kar daleč na Z delu Evrope, se za rojstne dneve ne obdarujemo kaj posebej, zato pa se potem, ko pridemo na obisk. Prejšnja leta sem vedno kupovala igrače in kaj za oblečt, vendar imajo te punce ful vsega že preveč, z novo igračo se igrajo pol ure, obleke pa tudi, ne vem... rada bi jim letos podarila kaj bolj izvirnega, pa ne vem kaj jih zanima pri njihovih starostih. Imate ve mogoče kakšne predloge, za katerokoli starost??? Prosim pomagajte mi! :darilo::darilo::darilo:
|
|
|
|
luštna darila za dvoletne, osemletne in deset... 24.1.2005 8:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa vem, pa jih pelji v kakšne toplice za en dan, če jih tam nimajo.
|
|
|
|
luštna darila za dvoletne, osemletne in deset... 24.1.2005 9:19:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz še za svoje nečake nikoli ne vem, kaj šele za druge. Imam podobne probleme.
|
|
|
|
luštna darila za dvoletne, osemletne in deset... 24.1.2005 9:52:17
|
|
|
|
hruškica
|
Aja, še to. jaz zaradi nosečnosti ne bi rada potovala, zato gre jih bo torkrat obiskal le mož in jim bo on nesel ta darila, zato predlagane toplice odpadejo. Če pridejo one sem, jih itak skoz animiramo in razkazujemo slovenske lepote.. Zdaj bi jim pa rada nekaj podarila, samo še ne vem kaj... Ideje, ideje, ideje kje ste?
|
|
|
|
luštna darila za dvoletne, osemletne in deset... 24.1.2005 12:37:47
|
|
|
|
ronja5
|
Kaj pa če bi nekaj ustvarjalnega... barve za svilo in kakšno rutko, kravato, da bodo same barvale? Za tamale pa prstne barve, kakšne kalupe za gips, ali pa das maso in kakšno knjigo z navodili zraven?! Ali pa kako dobro knjigo, če berejo slovensko?! LP! Ronja
|
|
|
|
luštna darila za dvoletne, osemletne in deset... 24.1.2005 14:09:43
|
|
|
|
solei
|
Meni so zelo všeč sestavljanke z lastno sliko. Izberi sliko, ker ste vsi gor in daj narediti sestavljanko. To ti izdelajo v kakšnih večjih foto centrih (za Slovenijo sicer ne vem točno kje), obstaja pa tudi spletna stran: http://www.puzzle4you.com/start.php Lahko pa jim izdelaš kozarce z njihovimi slikcami (ali pa skodelice) in sicer lahko printaš fotografijo na samolepilni papir, ki je odporen proti vodi. Drugače pa so vedno dobrodošle knjige. LP Solei
|
|
|
|
luštna darila za dvoletne, osemletne in deset... 24.1.2005 14:24:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi jim na tvojem mestu kupila kaj za ustvarjat:) Ali pa knjigo v slovenščini:) Če si iz LJ, se ti za knjige splača it pokledat v knjižni diskont v Halo A, majo lušne in cenejše knjige:)
|
|
|
|
luštna darila za dvoletne, osemletne in deset... 24.1.2005 15:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
V Hali A je, čisto blizu Baby centra:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?