Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prostoročni komplet za telefoniranje v avtu 3.2.2008 11:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ce hoces nekaj kakovostnega in varnega, bo potreben obisk servisa, drugace ne gre. Te variante, ko se nekaj nekam zatakne, so tko tko, obicajno vsaj varne niso... Sedaj je mozen tudi bluetooth (a se prav napisala), samo v tem primeru se baterija na mobitelu stalno prazni, ce sem si prav zapomnila. Jaz imam se vedno klasicno varianto, avto instalacijo. Namestitev traja ca. 1 uro. Slabost le te je, da ce menjas mobitel, je treba zamenjati tudi instalacijo, ne vedno, dostikrat pa.
|
|
|
|
RE: Prostoročni komplet za telefoniranje v avtu 3.2.2008 11:22:59
|
|
|
|
Seven*
|
Mic, avto je nazalost služben...
|
|
RE: Prostoročni komplet za telefoniranje v avtu 3.2.2008 11:26:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa mobitel? Ce je mobitel sluzben, naj oni poskrbijo za prosotorocno...al to ni mozno? Meni sicer ni jasno, kako lahko firma placa toliko evrov za avto, ne premore pa 200€ za instalacijo....k je konec koncev VELIKO bolj pomembna kot marsikateri dodatek v avtu...ali pa konj prevec. A bluetootha pa ne mores nastimat? Tuki sicer ne vem, kako gre, ker sem ze pri bateriji nehala poslusat...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.