|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   joj kako se prehlajena
23.1.2005 22:22:13   
Anonimen
:(:(:(:(joj, danes sem pa cisto fertik...sem misla da je mogoce vcaraj bla mala zgagica, ponoci pa sem vidla da ni:((
grlo me boli, zacela sem tudi kasljat.vrocine sicer nimam:bravo:, kaj naj naredim, malo me je strah zaradi :duda:(22t).Katera zdravila ali kaj priporocate?Malo mi je se cudno ker bi v sredo morala it dat kri in urin, ni pa dobro da grem bolana:zmeden:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   joj kako se prehlajena
23.1.2005 23:54:12   
Jančika_
Lahko vzameš kak Lekadol, pa Granobil pastile za grlo, proti kašlju pa Herbion sirup (timijan in slez). Pa čajček in limono:). Po moje lahko komot greš dat kri in vodo, saj ti gledajo tam recimo za toksoplazmozo in beljakovine v urinu, na to pa prehlad ne vpliva, kolikor vem. Povej, da si prehlajena, bojo že oni vedeli, kako naprej.

Čimprej se pozdravi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   joj kako se prehlajena
24.1.2005 8:14:16   
ZVEZDICA 22
Dobro jutro!

Pridružujem se ti v hudem prehladu,pa saj veš, da smo na RR skupaj v dobrih in slabih trenutkih!

Glede preiskav ne bo nič narobe,sem tudi jaz bila prehlajena,ko so mi vzeli urin in kri,le povej prej,da si prehlajena!

Pozdravi se čimprej!

l.p.Nataša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   joj kako se prehlajena
24.1.2005 15:06:24   
Jessy
V lekarni so mi dali Slezov sirup za pomiritev kašlja, ki mi je izredno pomagal. Farmacevt je osvetoval uporabo materine dušice (Timijan) v nosečnosti, zato je dal Slezov sirup.
V nos pa sem si dajala Operil kapljice. Seveda sem veliko pila! V enem tednu sem spet popolnoma zdrava, pa sem žek omaj živela, tako je bilo hudo.

Pa čimprej ozdravi!
lp, Jessy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   joj kako se prehlajena
24.1.2005 16:44:06   
Jančika_
Ej, tile lekarnarji, vsak reče drugače... med nosečnostjo mi ena lekarnarka nikakor ni hotela dat Septolet.

Ko sem rodila, me je spet nekaj napadlo, pa sem šla po Granobil (sem pač sklepala, da če Septolete med nosečnostjo niso kul, tudi md dojenjem ne morejo bit vredu). Pa je bila druga ženska za pultom in mi je rekla, ja zakaj pa ne bi Septolet, so bolj učinkovite? Pa sem ji povedala, zakaj. In je rekla, da ni problema, da lahko vzameš Septolete med nosečnostjo:zmeden::zmeden::zmeden:.

Nisem pa smela med nosešnostjo tudi jemat Operila (OK, to štekam, ker sem itak kar naprej krvavela iz nosu).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   joj kako se prehlajena
24.1.2005 19:43:31   
Jessy
Podobna reč s Septoleti se je zgodila meni. Osebna zdravnica mi jih je strogo odsvetovala, kljub temu, da me je bolelo grlo. Morda kak Granobil, ampak le, če je sila.
Teden kasneje imam ginekologa in mu povem, kakšne težave sem imela, pa je rekel, da Septolete čist komot jem, medtem pa mi je za Granobil rekel, da sicer ne pozna sestave, ampak, da če vsebuje izvlečke bršljana, jih nosečnice ne smejo uživati. Je rekel, da bi mogli preveriti. No, pa smo spet tam! eni tako, drugi tako! Ena zdrava mera, pa bo, kajne?!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   joj kako se prehlajena
24.1.2005 20:25:05   
bivka
Jaz ti za boleče grlo predlagam 4 žlice medu.
Lp, B

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......