Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Katero peno in britvice priporočate oz. jih u... 2.2.2008 20:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljeni! Malo mi je nerodno, zato bi bila raje anonimna. Upam, da vas to ne bo preveč motilo. Pred kratkim sem se odločila, da se tudi jaz začnem briti spodaj. Pa sem začela kar z depilacijsko kremo. Sam sem opazila, da s to depilacijsko kremo ostanejo še nekaj malih dlačic (ni čisto gladko), klub temu, da piše na kremi, da učinkuje po 3eh minutah. Drugič sem zopet probala s to kremo in sem malo dlje držala kot 3 minute, ampak, ni to tako gladko. Zdaj si pa želim, da bi poskusila z britvicami in peno za britje. Samo ne vem pa katere bi uporabila, jih je kar nekaj na trgu. Katere britvice in peno uporabljate vi za obdelati frizurice tam spodaj, še posebej da odstraniš dlačice okrog srmnih ustnic (firmo mislim)?
|
|
|
|
RE: Katero peno in britvice priporočate oz. j... 2.2.2008 20:41:48
|
|
|
|
Nikoletka
|
Hej hoj! Jaz uporabljam peno za britje od Palmolive v rdeči embalaži, britvice pa od Gillete. Je pa res, da sem čisto neobčutljiva. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Katero peno in britvice priporočate oz. j... 2.2.2008 20:57:28
|
|
|
|
Mikica
|
Uporabljam britvice za enkratno uporabo od Bic-a, peno si pa kar sposodim Palmolive z mentolom, ki prijetno hladi.
|
|
|
|
RE: Katero peno in britvice priporočate oz. j... 2.2.2008 21:30:24
|
|
|
|
Suzy.
|
Nobene pene in nobene britvice ampak depilacija. Je najbolj gladko, pa najdlje drži.
< Sporočilo je popravil Suzy. -- 2.2.2008 21:38:52 >
|
|
|
|
RE: Katero peno in britvice priporočate oz. j... 2.2.2008 21:32:43
|
|
|
|
Čupka
|
Pene ne uporabljam, ker sem precej občutljiva na vse mogoče. Za britje uporabljam intimno milo in Gillet britvice.
|
|
|
|
RE: Katero peno in britvice priporočate oz. j... 2.2.2008 21:36:47
|
|
|
|
cmokec
|
Britvico od Bic-a, peno pa Gillete gel.
|
|
RE: Katero peno in britvice priporočate oz. j... 2.2.2008 22:26:26
|
|
|
|
lelaval
|
Včasih sem si tudi bikini depilirala (do 3. - dokler sem še videla ), po tem pa se brijem z navadno britvico za enkratno uporabo, namesto pene pa uporabim intimno milo - nič ne peče. Namažem pa se samo z mlekom za telo - nič pikic in mozoljčkov. Bom pa pred poletjem spet prešaltala na depilacijo - res bolj boli, ampak se ni potrebno tako pogosto brit.
|
|
RE: Katero peno in britvice priporočate oz. j... 2.2.2008 22:54:24
|
|
|
|
JAHICA
|
Kozmetičarka z brazilsko depilacijo. Pa imaš 3 tedne mir, frfela pa kot dojenčkova ritka.
|
|
|
|
RE: Katero peno in britvice priporočate oz. j... 3.2.2008 10:02:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Uporabljam depilacijsko kremo in tisto lopatico.Seveda čisto vse ne gre dol ampak potem na koncu kar ni šlo še mal z britvico pa je.Ker samo po britvicah se mi naredi taka grda koža rdeča,izpuščaje dobim.Po tej kremi pa nič.In še dlake,ko začnejo rast so čist mehke v nasprotjo z britvico,ki potem pikajo. Men je super tale kremca.Se namažem z njo pod pazduhami,noge,spodaj ...
|
|
|
|
RE: Katero peno in britvice priporočate oz. j... 3.2.2008 10:20:04
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Jaz namilim kar z intimnim milom, britvico pa imam Gillete.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?