|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vzglavnik za novorojenčka
2.2.2008 18:07:07   
Taula
Torej vaše izkušnje...ga priporočate ali ne?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173659

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vzglavnik za novorojenčka
2.2.2008 18:09:16   
Lunc_a
Mi ga imamo,ampak ker spi pri nama ga ne potrebujeuser posted image
pri prvemu sem ga imela kar dolgo,potem sem ga oddala naprej,zdaj sem se pa speti nasamarila,ker mali noče spat v svoji posteljiciuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2008 18:12:21   
Anonimen
Pozdravljena.

Preveč mehak ne sme biti, da se ob morebitnemu obračanju dojenček ne zaduši. Fino je, da je z njim vzdignjeno vzglavje, kar omogoča lažje dihanje otroku, in preprečuje refluks hrane. Edino, kar je možno- da bo otrok lezel iz njega, in ko se bo začel "plaziti", mu vzglavnik ne bo nič koristil, prej mu bo v napoto. Pa še težko ga boš v tem položaju dala na bok. To je moje mnenje.

aspirinčica

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2008 18:46:09   
Naja30
Za novorojenčka definitivno nobenega vzglavnika. Za refluks se mu dvigne vzglavje tako, da mu jogi podložiš. Moja je stara 14m in še nima vzglavnika. Ga tudi ne rabi, ker potuje po svoji posteljici in bi na koncu nogice gor imela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2008 19:14:15   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Za novorojenčka definitivno nobenega vzglavnika. Za refluks se mu dvigne vzglavje tako, da mu jogi podložiš. Moja je stara 14m in še nima vzglavnika. Ga tudi ne rabi, ker potuje po svoji posteljici in bi na koncu nogice gor imela user posted image

Se kar podpišem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2008 19:29:54   
Nenya
Moja skoraj dvoletnica še vedno nima vzglavnika, 6-mesečnica pa sploh ne, ne bi hotela tvegati, da se zaduši.
Prva je imela refluks in sva ji po navodilu pediatra iz pediatrične klinike podložila jogi.

Za moje pojme je to preveč tvegano.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2008 19:49:45   
Sandra*
Mislim da je vzglavnik bolj nevaren kakor pa koristen, v začetku ga moraš tako polagati na bok, ko pa se sam obrne na hrbet, pa mu ne koristi več ker je malo bolj mobilen in se lahko zaduši. Jaz sem proti vzglavniku.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2008 19:55:32   
StBarbara
Jaz tudi mislim, da ne rabiš vzglavnika. Naš ga pri 3,5 letih še nima.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2008 22:05:29   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Se kar podpišem.

Tudi jaz.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2008 22:33:16   
SIBI
Mi imamo tale vzglavnik že od vsega začetka oz. rojstva naprej, ker je mali kar naprej bruhal. Mi smo ful zadovoljni z njim in Taj še sedaj pri 14 mesecih spi na njem. Otroka lahko na njem normalno obrneš na bok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2008 0:02:18   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica

Pozdravljena.

Preveč mehak ne sme biti, da se ob morebitnemu obračanju dojenček ne zaduši. Fino je, da je z njim vzdignjeno vzglavje, kar omogoča lažje dihanje otroku, in preprečuje refluks hrane. Edino, kar je možno- da bo otrok lezel iz njega, in ko se bo začel "plaziti", mu vzglavnik ne bo nič koristil, prej mu bo v napoto. Pa še težko ga boš v tem položaju dala na bok. To je moje mnenje.

aspirinčica

Se strinjam.

Sicer ga naša mala mis nikoli ni imela in ga še sedaj nima pri 2,5 letih. Prvo leto pa smo imeli vzdignjeno vzglavje (podložen jogi), nekje pri 6-8 mescih pa je itak rotirala po celi posteljci user posted image .
Mogoče ti bo prvih 6 mesecev prišel prav, ker lahko otroka daš spat tudi kam drugam in ne samo v posteljico, pa mogoče potem, ko ga bo spet rabil, ne vem pri treh letih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2008 9:48:25   
želva
Jaz sem bila tudi proti vzglavnikom, pa je mala začela ful bruhat in smo ji dvignili jogi, pa ni bilo nič boljše.In pol, valda vse za našo Manco, hitr v BC po ta povštr, pa je ravno tako bruhala. Ampak spi pa fino na tem povštrčku.Od kar ga iamo spi v svoji posteljiciuser posted image Ne vem ali je povšter kej pripomogel ali se je sama tako odločla.Ji pa glavica lepo stoji na tem povštrčku, pa ni mehak, ampak bolj trd-tako kot jogi.Men je fajn, čeprav ne služi dobro proti polivanju.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.2.2008 17:52:47   
mala pikica
Mi smo tudi brez vzglavnika. Če bodo nastali problemi z refluksom, bomo podložili jogi.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.2.2008 17:56:53   
Anonimen

Mi smo na spodnji strani posteljice kolesa dol pobrali in je posteljica nagnjena. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2008 10:39:06   
lunca2
Pediatri odsvetujejo vzglavnike za otroka. Če ne bruha in ne poliva, ne rabiš vzglavnika, če pa mu je pa potrebno vzdigniti vzglavje kot imajo to bolniščnične psoteljice ampak še vedno brez vzglavnika.

Jaz sem mu dala na rjuhco le tetra pleničko.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.