|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obstaja kaka "finta"?
2.2.2008 14:42:06   
mojca83
Lep pozdrav!
Sem user posted image  4 dni po PDP. Že od prejšneja petka imam neredne popadke in sicer na 15 minut, pa spet na 10 minut potem nekaj časa nič,.... pa spet na 15 user posted image  Vedno jih zazna tudi CTG. Zmes sem bila že na 3 CTG-jih. Malo me že muči vse skupaj in je že nadležno. Gibe user posted image  čutim normalno.

G v MB bolnici to ne gane najbolj in me naročajo samo na kontrole. Naslednjo imam komaj v torek!user posted image

Zanima me če pozna katera iz izkušenj kakšno "učinkovito finto" da bi mi sprožilo porod ali pa vsaj da me sprejmejo??

Hvala za odgovore vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obstaja kaka "finta"?
2.2.2008 14:45:24   
Anonimen
Naj bi pomagal user posted image

(odgovor članu mojca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2008 14:47:42   
Taula
Seks, hoja po stopnicah.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2008 15:11:00   
mojca83
Sem to že vse poskusila, tudi kopel pa čaj iz malininih listov,.... pa nič user posted image . Sama sebi sem že sitna. Kaj bi jim morala rečt v bolnici da bi se jim zasmilila in bi me sprejeli?user posted image

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2008 15:35:29   
*anč*
mojca čim več seksa oz. sperme ker full mehča maternični vrat in se boš prej odprla! govorim iz izkušenj user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2008 16:03:26   
Naja30
Dol se usedi, pojej čokolado ali kekse in uživaj v zadnjih dnevih miru user posted image

Ne vem, jaz sem tudi po roku rodila in vem, da so ti dnevi najbolj smotani, ko si že vsega naveličan. Ampak dete bo kmalu vzunaj, saj si že na koncu.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2008 17:06:48   
Netopirčy81
Men so 3. dan po PDP dali svečko za mehčanje MV in potem se je začela akcija.user posted image  Drgač mi pred tem ni nič kazalo, da bo treba rodit. Če mi nebi sprožili vprašanje, kolk časa bi user posted image  še pančkala v buhiju user posted image

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2008 17:37:27   
Inigo
seksat, seksat, seksat in še enkrat seksat!!! user posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2008 18:14:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

seksat, seksat, seksat in še enkrat seksat!!! user posted image

AHA!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2008 19:41:49   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Dol se usedi, pojej čokolado ali kekse in uživaj v zadnjih dnevih miru user posted image

Ne vem, jaz sem tudi po roku rodila in vem, da so ti dnevi najbolj smotani, ko si že vsega naveličan. Ampak dete bo kmalu vzunaj, saj si že na koncu.

Jaz sem tudi dvakrat rodila po roku in vse, kar pravi Naja3, je res. Še posebej prvi stavek!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2008 19:51:23   
Azzurra
10 dni čez PDP, vsake 2 dni sem se vozila na ctg 50 km v eno smer in nazaj, julij 2006, vroče za krepat...a imam zelo zelo lepe spomine na tiste dni. V porodnišnici sem navezala stike s puncami, ki so hodile na ctg, malo smo počvekale, po pregledu sem šla še malo v šoping, še zadnje stvari urejat, frizer...
Moj nasvet je, da si privoši kaj zase, ne bodi nestrpna, koneckoncev tudi G vedo kdaj je čas za sprožit in če ni zrelo - pač ni zrelo, zato ne prehitevat, ker je tako tudi najboljše za otroka.
Srečno in zdravega user posted image

user posted image  

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2008 19:53:04   
Sandra*
Nč ne nuca da greš prej rodit, sem pri prvem vse sprobala pa se je rodil 8 dni čez rok. Upam da bo sedaj saj na rok in ne čez, ker je res obupno čakat na koncu. Sj bo kmal.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.2.2008 21:51:15   
daisy
Hojla "sotrpinka", tudi jaz sem 3 dni čez rok. Prvi se je rodil 6 dni po PDP in zdaj mi G napoveduje, da  bo pravtako pri drugem 6 dni zamude- torej v torek.

Pri prvem sva izprobala vse variante, ki ti jih zgoraj priporočajo (sex, hoja po stopnicah,..), pa ni NIČ pomagalo!

Se strinjam s tem, da uživaj v zadnijih mirnih dneh in si privošči kaj za sebe - priporočam ti tudi, da veliko spiš in počivaš, ker ti bo najbrž po porodu tega dvojega nekaj časa kronično primanjkovalo.

!!Srečno!!

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.2.2008 9:41:25   
spps
sej bouser posted image ,sama sem rodila 5dni čez rok,pa je res blo zoprno čakanje...po glavi se mi je motalo vsega in svašta.sej bo hitro user posted image  prišel.user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.2.2008 13:35:25   
Anonimen
Rodila 5 dni čez rok. seksala, pa nič pomagalo. Tudi imela kar nekaj časa lažne popadke. Ko se je pa začelo, sem šla pa ležat- spat, ker sem mislila, da ne bo nič. No, pa smo kmalu po prihodu v porodnišnico rodili. Drugače sem se pa zadnji dan parkrat do solz nasmejala in rekla, če pa zdaj ne grem rodit..Lp

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.2.2008 17:16:05   
andie
Rodila 5 dni čez rok. seksala, pa nič pomagalo.

user posted image user posted image user posted image

enakouser posted image
Pucala celo stanovanje,od vrha do tal, laufala po trgovinah in s kolegicami, nč pospešilo...user posted image
Na konc so mi pa itak moral sprožit porod, ki mi je voda začela odtekat, odprta še pa nism bla.

Enkrat user posted image  pride ven, 100%user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.2.2008 11:39:26   
samantha_ce
Nič se ne sekiraj! Jaz sem že dvakrat rodila in obakrat 12 dni čez rok. Lahko povem tudi to, da je bilo v obeh dveh primerih vse v najlepšem redu (poroda brez kakršnihkoli zapletov in rezanj...otroka zdrava...). Otroček bo slej ko prej hotel ven user posted image , do takrat pa uživaj! Lep porod in zdravega user posted image  ti želim!

*06.07.2008 - naši družinici se je pridružil sonček ALEX*

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.2.2008 11:56:53   
bebi
Vožnja z avtom po makadamu, čim bolj luknjastem user posted image .

2006
2008

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.2.2008 18:59:25   
tominikapiki
Ravno zadnjič sem prebrala en zanimiv članek ... ni baje fora v seksu, temveč v draženju bradavic. Torej, če ti partner sesa in draži bradavice, baje ful pospeši porod, pa še ne-boleč naj bi bil.... Tako je pisalo ... :) Probaj, pa boš videla.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?