|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KU KU marčevke : )
24.1.2005 16:30:04   
tanaja*
Spacey, jaz srčno upam, da bo današnja noč mirnejša in predvsem udobnejša;)...
Ja, naš Žigec je vedno poln idej in predlogov. Vsak dan prikoraka ponoči k nama v posteljo ves obtežen z odejami, potem se pa pritožuje, da mož smrči, pa da ne more spat:)-.

Žiga je zaljubljen v pse; to am.stafko je prvič videl, pa sta se čist razživela:bravo:. Se pobere kar z vsemi psi. Mogoče bi ga bilo pametno včasih malo nazaj držat, ker je prepričan, da so vsi kužki prijazni...

lp, tanaja*

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.1.2005 20:08:44   
@
Hojla, bejbike!

Jaz se oglašam med zadnjimi, ker še pridno delam v službi in imam ravno zdaj najbolj noro obdobje v letu in dve novi sodelavki, ki ju vpeljujem... Delam od osmih do petih - šestih, potem pa pridem domov in... me vrže na kavč! :zmeden:
Ponavadi nimam več moči in volje, da bi spet sedla za računalnik... Pa rada bi kakšne slikice dala na album, pa večkrat kaj napisala...
Buši je že lepo okrogel. Ene nosečniške hlače so že na zadnji luknji ;););) - no, sicer pa so S številka, vse M so mi še prav in še imajo "fora".
Kilce tudi gredo gor. Kakšnih 8-9 se jih je nabralo, na srečo večinoma samo v trebušček.
Spim - že celo življenje - rada, veliko in kot ubita. Malo jamram, ko se obračam (bojda - ne bi vedela;) ), sicer pa ugotavljam, da ne morem več jesti za mizico pred televizijo, ampak moram lepo disciplinirano v jedilnici.
Kar pa se nakupov tiče... nič velikega še nimam... samo nekaj cotik, pa še to bolj vrhnja (taka frajerska) oblačilca za našega :modri:, sam bog pa ve, kaj se pod to obleče ;););) ... se bom ukvarjala, ko začnem s porodniško. Do 28.3. pa je še nekaj časa, a ne?
Imena? Sto njih in nobeno! :zmeden::zmeden::zmeden:
Všeč mi je npr. Tilen, Tim, Mark, Vid, Črt, Bor, Tine... ampak odgoovor je še vedno v vetru izgubljen (bi rekel Bob Dylan).
Sicer pa sem končno prišla do knjige Izziv poroda, o kateri ste tako pisale in zraven berem še Mozart za otroke. Naš žabi tako posluša z mamico malo klasike, pa Mehičane Mana, pa malo Predina, pa malo grške glasbe (priljubljena destinacija njegovih tastarih, pa naj se navadi), pa malo ritmov ga mi dajemo in z lučko ga jezimo.

Evo. To je to.
Lepo razvajajte svoje brcajoče trebuščke,
papa
Afna

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.1.2005 22:52:29   
mala maja
no pa se še jaz pofočkam :nosecka: in ljubiteljice :kuza:

Tud mi bomo zibal marca(8.3)-če bomo zdržali.
Ja tud moj buhi raste, čeprav prijateljice pravijo da me ni nič skupej. Zredil smo se za 8kg vemo da čakamo Matevžka in maledva doma se ga full veselita. Mamo pa precej težav s krči. Namreč moj ;)spodnji dom;) težko prenaša tretjo nosečnost, ker pa mamica ne more kar naprej počivat se slabo počuti.Ja drugače se pa tudi jaz obračam kot tank. Komej čakam da bo vse skupej za mano. Sem bila zadnjič na pregledu v porodnišnici pa pride ena s popadki pa so jo kar hitro pošibal v porodno. Je bila revca vsa prestrašena, jaz pa gofla kot sem ratala na glas rečem" A grem lahko namesto tebe gor" sam me je kar malo čudno pogledala. Pomoje si je mislila tej pa en kolešček manjka.

Aja a katero od vas tudi popade nagla jeza(mene tako da vsi bežijo stran on mene :zmeden:, kot da sem zmaj:( )

No mamo pa res vse nekej veliko skopnega. No da se pohvalim mamo tud pri nas dva :kuza:. Bobtajla (Tima)pa lesija (Lara). No mel smo pa še enga lesija (Hay) ki ga je pa vzel moj brat. Mi je kar malo hudo za njim samo vem da mu ni hudo in tudi vidim ga vsaj enkrat na teden, včasih pa ga dobim celo v varstvo:love::love::love:

No lepo se imejte pobožajte buhije

Lp mala maja

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.1.2005 11:23:41   
Soncnica
Hoj!

Še ena marčevka; rok imam 24.3. in komaj čakam, da bom lahko objela svoje :duda:. Trebušček pridno raste, zredila sem se okoli 7 kg in mali je ful živahen. Zjutraj, ko se zbudim, ga takoj začutim in potem sledi crkljanje in konstruktiven pogovor :). Občudujem punce, ki še vedno delate, jaz sem zaradi rizične nosečnosti doma, tako, da je letos odpadlo letanje po razprodajah :(. Še dobro, da bova oblekice dobila od moje sestre :). Ful sem vesela, da sem že v 32 tednu in da imam samo še 8 tednov.

Ta teden zaključimo šolo za starše, doma imava že košek, previjalno mizico, stajico in ležalnik. Oblekice in voziček pa dobiva ta vikend.

Lepo se imejte, cartajte se

Sončnica :sloncek:

(odgovor članu barby*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?