@
|
Hojla, bejbike! Jaz se oglašam med zadnjimi, ker še pridno delam v službi in imam ravno zdaj najbolj noro obdobje v letu in dve novi sodelavki, ki ju vpeljujem... Delam od osmih do petih - šestih, potem pa pridem domov in... me vrže na kavč! :zmeden: Ponavadi nimam več moči in volje, da bi spet sedla za računalnik... Pa rada bi kakšne slikice dala na album, pa večkrat kaj napisala... Buši je že lepo okrogel. Ene nosečniške hlače so že na zadnji luknji ;););) - no, sicer pa so S številka, vse M so mi še prav in še imajo "fora". Kilce tudi gredo gor. Kakšnih 8-9 se jih je nabralo, na srečo večinoma samo v trebušček. Spim - že celo življenje - rada, veliko in kot ubita. Malo jamram, ko se obračam (bojda - ne bi vedela;) ), sicer pa ugotavljam, da ne morem več jesti za mizico pred televizijo, ampak moram lepo disciplinirano v jedilnici. Kar pa se nakupov tiče... nič velikega še nimam... samo nekaj cotik, pa še to bolj vrhnja (taka frajerska) oblačilca za našega :modri:, sam bog pa ve, kaj se pod to obleče ;););) ... se bom ukvarjala, ko začnem s porodniško. Do 28.3. pa je še nekaj časa, a ne? Imena? Sto njih in nobeno! :zmeden::zmeden::zmeden: Všeč mi je npr. Tilen, Tim, Mark, Vid, Črt, Bor, Tine... ampak odgoovor je še vedno v vetru izgubljen (bi rekel Bob Dylan). Sicer pa sem končno prišla do knjige Izziv poroda, o kateri ste tako pisale in zraven berem še Mozart za otroke. Naš žabi tako posluša z mamico malo klasike, pa Mehičane Mana, pa malo Predina, pa malo grške glasbe (priljubljena destinacija njegovih tastarih, pa naj se navadi), pa malo ritmov ga mi dajemo in z lučko ga jezimo. Evo. To je to. Lepo razvajajte svoje brcajoče trebuščke, papa Afna
|