Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A,je kateri mali štajerc bolan...? 23.1.2005 11:03:19
|
|
|
|
india
|
Za sedaj, trkam po lesu, smo zdravi, le Marku iz noska v potokih teče! Je pa vse polno otrok bolanih po šolah in vrtcih! Kakšno diagnozo pa sta dobila? In zdravila??? Bogi Frutek!!Cartka in lupčke od nas! :duda::duda::duda:
|
|
|
|
A,je kateri mali štajerc bolan...? 23.1.2005 11:15:27
|
|
|
|
Teni_
|
Teja je tudi zdaj na srečo zdrava. Tudi jaz trkam po lesu. Od kar je dobila tisti sirup je vredu. Upam, da se Filip čimprej pozdravi. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
A,je kateri mali štajerc bolan...? 23.1.2005 11:18:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Naju sicer v četrtek ni bilo tam. David je bil cepljen, pa je potem imel reakcijo na cepljenje. Rahlo povišano temperaturo in fleke po telesu, ki so se pojavili šele po kopanju. Naj se mali Filip čimprej pozdravi!!!!
|
|
|
|
A,je kateri mali štajerc bolan...? 23.1.2005 11:19:34
|
|
|
|
frutka_
|
Saj v bistvu ni nč težjega ampak jemlje samo Lekadol ter obiskov se morava izogibati in oni nas. Jutri imava kontrolo, vročine več ni, je pa kot mali volk... LP:bravo:
|
|
|
|
A,je kateri mali štajerc bolan...? 23.1.2005 11:24:36
|
|
|
|
Mojca20
|
Ni štajerc, je pa mali Ljubljančan. Mu tok iz nosa teče, da komaj sprotamo brisat Spala nisva skoraj nič, saj revček ne more dihati. :( Nima vročine, je pa smrkav in kiha. Ali gre lahko ven? Rada bi šla na sončka,pa ne vem ali bova naredila še večje škode!? Kaj pravite?:zmeden2:
|
|
|
|
A,je kateri mali štajerc bolan...? 23.1.2005 11:36:13
|
|
|
|
Blink1
|
Ja, Neja je OK. Hvala bogu... Filip pa se naj kar pozdravi...pa cartat ga je treba dosti9nebesa Ko je bila neja bolna nama je dohtar rekel, da lahko greva ven, če ni vročine...
|
|
|
|
A,je kateri mali štajerc bolan...? 23.1.2005 12:17:24
|
|
|
|
Ro-La
|
Laneju iz noska teče- posledica vrtca:(, drugače je ok, spimo pa še manj kot prej (danes vsega skupaj 2 uri:(( )
|
|
|
|
A,je kateri mali štajerc bolan...? 23.1.2005 13:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
so tud Primorci bolni..cepajo en za drugim..V Novi gorici pa so pri eni deklici vzeli bris in našli pravo pravcato gripo:((
|
|
|
|
A,je kateri mali štajerc bolan...? 23.1.2005 13:29:12
|
|
|
|
Kenny
|
Zgleda, da je prineslo tudi na Dolenjsko!:zmeden: Pri nas sta dva od treh bolna, ampak gre že na bolje! Vsem bolnim malčkom želim čimprejšnje okrevanje in veliko crtanja!:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?