Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: upira se mi kisla hrana 1.2.2008 12:37:47
|
|
|
|
Naja30
|
Možno je. Mogoče je pa psiha, ker si tako želiš. Počakaj še ta teden in bo vse jasno. Držim pesti za plusek!
|
|
|
|
RE: upira se mi kisla hrana 1.2.2008 13:13:43
|
|
|
|
valentina2006
|
Takrat, ko si močno želimo , je naša psiha čist ... Tud pr nas je blo tko. Jest zase lahko rečem, da do 1 mesca nisem mela kakšnih posebnik težav al pa znakov ... Držim pesti za .
|
|
RE: upira se mi kisla hrana 1.2.2008 13:45:17
|
|
|
|
metuLJchy
|
psiha težko, ker po 2,5 letih sem upanje dala že prav na zadnji tir, ta mesec še posebej, ker sem bila itak prepričana da ni ratalo in do tega upiranja hrane sploh nisem pomislila da je možno da sem
|
|
|
|
RE: upira se mi kisla hrana 1.2.2008 13:48:50
|
|
|
|
Lorencia
|
Po tako dolgem trudu da bi bila ...ti resnično želim, da ti znaki niso plod domišljije, ampak dejansko novega življenja v tebi...vsekakor nam javi, kako je na stvari. Držim pesti! seveda želim tudi vsem ostalim vso srečo, vključno sama sebi
|
|
|
|
RE: upira se mi kisla hrana 1.2.2008 15:07:26
|
|
|
|
Lea2007
|
Še moje mnenje.... Vsako telo je svoj individum, ... ne vem, jaz nimam kakih posebnih znakov, da sem nosečka, razen povečanih prsi, ok pa drugi mesec mi je blo slabo za znor... Hotela sem reči glede tega, da se ti spremeni okus, pa nek kovinski okus, pa oster vonj...kaj pa jaz vem,..jaz pri sebi nisem nič opazila, pa sem se prav trudila,... Jaz sicer upam, da zagledaš . Samo glede teh znakov se pa ne obremenjuj, rata takrat, ko se ti še sanja ne, da bo. Je pa psiha kraljica ja, kaj zna vse naredit.
|
|
|
|
RE: upira se mi kisla hrana 1.2.2008 15:16:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Držim pesti zate!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?