Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj ne morem naložit slik z digitalca n... 1.2.2008 11:22:30
|
|
|
|
daddyP
|
O katerem digitalcu je govora? Pri večini sploh ne rabiš nalagat programa ampak ti digitalca zazna kot zunanji disk in potem enostavno copy-paste varianta. Ko vtakneš kabel v USB ti računalnik zazna novo opremo?
|
|
|
|
RE: Zakaj ne morem naložit slik z digitalca n... 1.2.2008 11:26:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak ne morem odpreti menuja na digitalcu Zakaj bi to počela? Slike nalagaš preko računalnika.
|
|
|
|
RE: Zakaj ne morem naložit slik z digitalca n... 1.2.2008 11:32:08
|
|
|
|
kjava
|
Canona mam. Nataša, tako piše v navodilih:Preverite, ali je na LCD zaslonu fotoaparata prikazan Menu Direct Transfer. Pritisnite MENU, če ni prikazan. Pa ena lučka bi mogla pri tem modro utripat. No pri men je tema, ne pali gumb menu. A mi lahko pol prosim razložite postopek? Mogoče je važno tud to, da mam Windows xp. Piše namreč, da je način v navodilih za vse razen za windows 2000. A pol tud za xp ne velja. Se opravičujem, nimam prav veliko pojma o računalnikih in zgleda tud o digitalcih ne
|
|
|
|
RE: Zakaj ne morem naložit slik z digitalca n... 1.2.2008 11:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
A si šla pogledat na moj računalnik, če ti zazna še en disk(fotoaparat)? Jaz imam sicer Olympusa ampak ga priklopim, prižgem fotoaparat, pritisnem pc in se mi napiše gibljivi disk in potem naložim slike na računalnik.
|
|
|
|
RE: Zakaj ne morem naložit slik z digitalca n... 1.2.2008 11:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj če mora biti digitalc ob priklopu najprej ugasnjen, potem pa ga prižgeš? Midva imava enega, ki mora biti ugasnjen, da lahko kopiram slike, enega pa, da mora biti prižgan. Krneki.
|
|
|
|
RE: Zakaj ne morem naložit slik z digitalca n... 1.2.2008 11:40:44
|
|
|
|
kjava
|
O, hudo, no. Sem šla res pod moj računalnik in so slike not. Hvala ninny A zdej jih moram pa copy pastat al kaj? Ja, nataša, po navodilih mora biti ugasnjen pred priklopom.
|
|
|
|
RE: Zakaj ne morem naložit slik z digitalca n... 1.2.2008 11:42:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni za kaj . Ja, lahko jih copy paste delaš.
|
|
|
|
RE: Zakaj ne morem naložit slik z digitalca n... 1.2.2008 11:47:08
|
|
|
|
kjava
|
Super! Hvala vsem za pomoč . Pa le ni RR še za staro šaro
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?