|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moški in enozloženke
31.1.2008 23:53:55   
karmy
evo še ena tema da se malo nasmejemo.... pa tudi da se mal stresem nad moškimi... in nad njihovimi enozloženkami ali z neverjetno kratkimi odgovori kot so:

-ja
-ne
-ne vem
-eh ja
-sej bo
- mogoče
- no ja
-bomo vidli
-res je
- laž je
- pir
-spanje
-tv
-net

se mi zdi da je jih je bog ustvaril samo za te enozloženke in mini odgovore, ker drugega ne znajo govortuser posted image user posted image user posted image pol se pa kaj pogovarjaj s kom ko ti samo to govoriuser posted image no pa sem se mal spihala, pa je malo boljše

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moški in enozloženke
1.2.2008 1:00:49   
Rožica I
Pozabila si še na:

- aha
- mh
- hm

user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2008 6:44:12   
VERONICA
Zanimivo je da opisano ne drži na delu recimo. Si zamisliš da bi gdo tako komuniciral s šefom? Gor opisano se obnašajo samo tam kjer si to lahko privoščijo, in to je doma.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2008 7:08:35   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Pozabila si še na:

- aha
- mh
- hm

user posted image user posted image user posted image

... pa na "oh in ah", tik pred orgazmom recimo .... svojim ali partnerkinim .... user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2008 7:18:40   
Anonimen
Ne vem koliko zloženka je tole, pri nas zelo pogosta:

U mičku paternu (zamenjajte prvi črki, da dobite pravilno, drugače bi se cenzuriralo)

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2008 7:30:07   
fragola99
user posted image user posted image user posted image  ALBINCA, TI SI FACA!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2008 8:36:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

se mi zdi da je jih je bog ustvaril samo za te enozloženke in mini odgovore, ker drugega ne znajo govortuser posted image user posted image user posted image pol se pa kaj pogovarjaj s kom ko ti samo to govoriuser posted image no pa sem se mal spihala, pa je malo boljše

Zato pa smo ženske ustvarile kofetkanje, da lahko čvekamo z enako zgovornimi predstavnicami istega spola user posted image .

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2008 9:31:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ne vem koliko zloženka je tole, pri nas zelo pogosta:

U mičku paternu (zamenjajte prvi črki, da dobite pravilno, drugače bi se cenzuriralo)

Faca user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2008 10:21:53   
mateyka
ja, ful fajn za govort k je okol ful otrok user posted image hmm.. mogoče pa.. - upam, da to govori sam v pojstli, a al binca? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2008 12:00:14   
aluš
Ja, pa še tisto enozložnico zamomlja, ali pa ima polna usta hrane, da ne veš, a je mislil ja al ne, al ne vem. Čez pol ure se je pa sposoben skregat, da je rekel ja.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2008 12:47:32   
Anonimen
Joj, vsi so isti. Moj je natančno 1x na mesec sposoben resnega polurnega pogovora. Njemu je to kot maraton, po tem ponavadi zaspi od utrujenosti. In to moram prav čakat kdaj bo napočil ta dan da se kaj zares zmeniva. Vse ostalo je: pit, jest, spat, aha, mhm, kakor hočeš, daljinca..........user posted image

(odgovor članu aluš)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2008 13:09:40   
Margareta
ja pa še sekret 

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2008 13:22:16   
piščanc
a pol imam samo jaz čvekača. eno stvar lahko razlaga tudi eno uro, pa z različnih zornih kotov. jaz se pa delam da ful vneto poslušam, ah ja.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2008 18:59:29   
Suzy.
Znajo ja, eni znajo. Mene od vsega najbolj razp*****, ko se pogovarjava, čez eno uro se pa medlo spominja, da ja, sva se pogovarjala ampak nima pojma o čem.
Veliko je krega pri nas, ko trdi, da mu česa nisem povedala.
A ima še katera takega? user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2008 19:08:13   
Suzy.
Piščanc, sem že mislila, da vaju poznam, pa sem prebrala opis in nista ta prava.
Poznam tudi jaz enega, ki tolk govori, da sploh do besede ne prideš.

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.2.2008 19:26:50   
LoCa
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

a pol imam samo jaz čvekača. eno stvar lahko razlaga tudi eno uro, pa z različnih zornih kotov. jaz se pa delam da ful vneto poslušam, ah ja.

ne, js mam tudi tipa, k se ne zna ustavit user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.2.2008 21:28:05   
mami_miki
hm je tisti number 1user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.2.2008 21:46:45   
Gina

Moj je tudi tak. Pa po tel. se tudi ure dolgo lahko pogovarja. Jaz rada čvekam, moj pa glih tolk, če ne še bolj. ubogi otroci.user posted image user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.2.2008 21:52:45   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Moj je tudi tak. Pa po tel. se tudi ure dolgo lahko pogovarja. Jaz rada čvekam, moj pa glih tolk, če ne še bolj. ubogi otroci.user posted image user posted image

OMG, pol pa noče nehat, pa zameri, če ga nočem več poslušat, ker se njemu zdi pomembno, da VSE pove....user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sta še aktualna zvoka...
******* in
*******,
ampak sreča, da jih moj moški ne uporablja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.2.2008 2:15:48   
Anonimen
"Naša" najbolj pogosta beseda je pa - ojoooooj (to ponavadi leti name). user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
6.3.2008 12:57:42   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

-ja
-ne
-ne vem
-eh ja
-sej bo
- mogoče
- no ja
-bomo vidli
-res je
- laž je
- pir
-spanje
-tv
-net

- ja bom
- to pa prvič slišimuser posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.3.2008 17:15:15   
tehnofil
Prepričan sem, da vaše multiple zloženke pa obravnajo pomembne stvariuser posted image . Lahko ste vesele, da se vsaj delajo da poslušajo. Sam moram včasih večkrat prekiniti pogovor o teh vaših pomembnih stvareh in zahtevati da se že enkrat izjasni bistvo. Bistvo. Povej že bistvo, al te pa sploh ne bom več poslušal. Če ne, prej vse zvem, kera je kaj in še celo kaj o njihovih ne vem kerih sorodnikih. Mislm.

Kadar slišite enozloženke, vedite, da govorite nepomembne ali vsaj manj pomembne stvari. Torej je čas da se vprašate, "Je res potrebno o tem govoriti ali je to samo zaradi moje želje bo govoričenju."

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.3.2008 20:36:38   
Peteršilj
moj pa ma  stalno zadnjo besedo, ko reče da dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?