|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponaredki
31.1.2008 21:49:34   
jakaracman
Torej ponaredki jih nosite, zakaj ja , zakaj ne?
Sama jih ne nosim, če nimam  za LV torbico jo ne kupim.Ne grem recimo v Benetke in jo potem kupim za 20 eur.Enostavno si stvar kupim originalno, če moj žep doseže, saj ne kupujem za to, da bodo drugi videli,ampak za mojo dušo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponaredki
31.1.2008 22:00:48   
spelaz
Jaz tud kupujem originale - če pa so zame predragi si pač kupim drugo znamko, ki je ugodnejša. Mam kr meje - 160 eur za Hugotovo majčko mi je mal tu mač, za ful lep plašč od Hogota pa bi dala 500 eur.

Drugač pa so "moje" znamke: Esprit, Lacoste, čevlji Geox, Nike, veliko tudi kupujem v Zari, S Oliver, Street One, včasih še Benetton, tommy hilfiger.

Sem pa cujnarca - vedno bi kako novo mela user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2008 22:06:36   
Strawberrie Cherrie
luis vuitton ima lahko torbice po 20€ pa je ne bi kupila, ker mi ne sedejouser posted image user posted image SPLOHuser posted image user posted image

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2008 22:10:36   
Anonimen
Ne ne nosim ponaredkov, niti približno. Mi je totalno ceneno to.
Se mi zdi da ponaredke nosijo bl "vanabe bogataši". Kao glej kolk mamuser posted image ......pa vsak z možgani na tri kilometre opazi da je ponaredek.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2008 22:10:56   
jakaracman
To je samo primer, a bi kupila fake colmarjev kombinezon v katerem bi švicala ali ne.

Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2008 22:13:00   
Moyca_
jaz pa nosim tudi ponaredke, če mi je stvar všeč.

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2008 22:13:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

To je samo primer, a bi kupila fake colmarjev kombinezon v katerem bi švicala ali ne.

Ne.
Mi je smešno k ma kar na enkrat pol ljubljane, da ne govorimo o populaciji na krvavcu Spyder bundeuser posted image ....kao originaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2008 22:18:14   
jakaracman
Veš Karin , da sem zadnjič ugotavljala na smučišču takole:slovenci definitivno peak performance, hrvati goldwin, colmar, bosanci pa spyder.Pa preden si kakšna spet prste polomi sama nima nobene take firme in to kar sem napisala ni znak nacionalizma.So preproste ugotovitve dekliča, ki je srkalo čaj in opazovalo okolico in ugotavljalo ponaredke oz nagnjenost pripadnost firmam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.1.2008 22:28:42   
Anonimen

Ne.

Ker ne kupim kombinezona Colmar zato, da bo gor nalepka, ampak ker vem, da original nalepka zagotavlja nesvicanje..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2008 6:33:25   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Ne.

Ker ne kupim kombinezona Colmar zato, da bo gor nalepka, ampak ker vem, da original nalepka zagotavlja nesvicanje..user posted image

Enako. Sploh pa ponavadi izberem kombinezon, kjer je znamka samo na obveznem logotipu napisana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2008 8:11:15   
Marogica
TOrej...ne kupujem ponaredkov, ker si s tem ne nabijam samozavesti. Če bi že imela denar, potem original ali pa raje kakšen poceni šit, ki pa mi je všeč.

Kar pa se Colmarja tiče.....prvi komplet, v katerem me na smučanju ne zebe...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2008 8:51:33   
Felicity
Ne kupujem ponaredkov. Nikoli.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2008 9:00:58   
Anonimen
Zavestno jih ne kupujem user posted image . Je pa po naših trgovinah teh ponaredkov malo morje... Cote so pri nas takoj za cigaretami po kaznivih dejanjih. Tud v Emporiu so jih že našel... Pa ne gre to za cote, kjer je BZ napisana čez pol puloverja, ampak tko, da še generalni uvoznik ni znal ločiti, ali je to to ali ne.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2008 9:32:28   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

TOrej...ne kupujem ponaredkov, ker si s tem ne nabijam samozavesti. Če bi že imela denar, potem original ali pa raje kakšen poceni šit, ki pa mi je všeč.

Kar pa se Colmarja tiče.....prvi komplet, v katerem me na smučanju ne zebe...

Enako.

:)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2008 9:55:59   
kofetek2010
Ne, jih ne.
In mi je najbolj hecno, ko vidim koga, ki je v kakšnem fejku z napisom čez cela prsa in cel hrbet... po možnosti čist narobe napisano.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.2.2008 10:03:28   
taška30
Ne.
Meni gredo ti napisi ful na živce. To mi je kot da bi delal reklamo za tisto firmo oz. se hvalil s tem, kaj imaš. Tudi pri originalih ne maram, da se vidi napis firme, razen tako, čisto diskretno.
Mislim, da bi prej oblekla 'fejk' brez napisa (razen na notranji etiketi), kot pa original z vidnim (relativno velikim) napisom.user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.2.2008 10:30:29   
helloKitty
Ne, nikol. user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.2.2008 10:50:11   
skokica01
Jaz sem si kupila feak parfum Chanel. Pa ga ne morem nosit. Sem ga že dala naprej.
Iz te izkušnje sem se naučila, da raje original kot pa feak, tako da imam večinoma brande, ki so mi cenovno dostopni in so ponavadi "no name".

Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.