|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CTG
31.1.2008 9:43:35   
teja28
Pozdravljene,
jutri sem narocena na CTG v Ljubljanski porodnisnici, pa me zanima, ce katera ve, koliko casa to traja. In kako je z guzvo?
Hvala vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CTG
31.1.2008 9:47:13   
Anonimen
Vidim, da si še bolj nova, zato izrekam dobrodošlico na RR. Prilagam link in, da ti bo lažje, veliko odgovorov boš dobila, če uporabiš iskalnik.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1067455&mpage=1&key=ctg&#1067901

(odgovor članu teja28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2008 9:48:27   
špelin@
Če je še tako, kot je bilo, potem se boš načakala... user posted image  Vzemi s seboj dosti za pit, ker je v čakalnici suh zrak in vroče, pa kakšno lahko malico, da se ti od večurne lakote ne zvrti. In nekaj za branje ali pa spodbudi čakajoče sotrpinke k čveku user posted image

Mogoče pa boš imela srečo in boš hitro na vrsti - držim pesti user posted image

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2008 10:13:52   
teja28
hvala za odgovore. se bom opremila z vsem mogocim ... predvsem s potrpezljivostjouser posted image  

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   CTG
31.1.2008 11:08:10   
majuška
Menda imate ctg prej kot pa jaz. Prvega imam komaj 2 dni čez rok. Tu je taka navada da te prej ne dajo na ctg, s čimer pa se nikakor ne strinjam. Če že ne iz mirne vesti da je z bebekom vse ok, te pa ziher zanima zvok srčeka. Ne vem no.

majuška

(odgovor članu teja28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2008 13:05:36   
Naja30
CTG traja 20 minut.

(odgovor članu majuška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?