|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Partis
30.1.2008 18:57:51   
Anonimen
A mi prosim nekdo v parih stavkih razloži kaj moram pazit tam? Kaj moram uploadat, kako?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Partis
30.1.2008 19:02:25   
nanka
Moj mož ti sporoča, da moraš paziti edino na to, da kolikor podatkov vzameš dol, toliko jih moraš sejati naprej. Zdaj se je partis ločil na dva dela, na partis in blink.si. Blink gostuje na drugem strežniku in moj mož se rajši poslužuje blinka, vleče podatke pa tudi s Partisa. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2008 19:04:18   
Anonimen
Kaj to konkretno pomeni? Da moram film ki je zloadan, pustiti v isti mapi vsaj en čas oz. ne smem dat remove, ko je fertik al kako?
A je blink bolj prijazen?

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2008 19:12:08   
nanka
Blink in partis delujeta na istem principu, samo mojemu se zdi, da ima blink boljšo ponudbo. Partis je imel ekipo, ki je razpadla na dva dela in zato je moj ostal zvest tistemu, ki ima blink. Si je pa tudi kupil gostovanje, vplačal določeno vsoto in lahko dol potegneš toliko podatkov kolikor gb si kupil. Ja, drugače pa moraš tako dolgo oddajati podatke dokler ne dosežeš tistega kar si dol potegnila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2008 19:14:42   
Tiamo
nanka ima vse prav...ja moraš pustit v mapi za uploadat tisto kar si zdownloadaš...no ali pa plačaš nekaj malega donacije in je stvar precej lažja 

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2008 19:25:56   
Anonimen
Samo kakor jaz vem blink ne deluje več ali so spet stran zamenjaliuser posted image

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2008 19:27:54   
nanka
Najbrž so stran zamenjali, sem preverila med zaznamki, in me poveže na njihovo stran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2008 19:27:54   
tina a
Tudi jaz ti priporočam Blink. Meni osebno je bolj všeč in ponudba je definitivno boljša. Najbolje je, da si pač ustavriš mapo kamor se ti bodo downloadane zadeve shranjevale. Stvari, ki jih boš polovdala moraš pustiti tam in ne smeš spreminjati. Za download pa rabiš tudi uTorrent. To je program s katerim zadeve down in up - loadaš. Kaj več ti o tem lahko napiše moj dragi, ampak ga trenutno ni doma.

Priporočam pa ti, da si najprej downloadaš nekaj kar presej ljudi išče ... To pomeni, da je malo sejalcev in velikooo odjemalcev ... ali pa še bolje da poiščeš nekaj kar je freeleech (po domače zastonj). Tukaj se ti šteje samo upload in ne tudi download.

Če še kaj ni jasno .. Pa povej, da ti razložim.

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2008 19:28:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Najbrž so stran zamenjali, sem preverila med zaznamki, in me poveže na njihovo stran.

jaz sem jo tudi imela med zaznamiki pa mi napiše, da me povezuje na partisuser posted image . A mi lahko napišeš naslov?

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2008 19:28:58   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Samo kakor jaz vem blink ne deluje več ali so spet stran zamenjaliuser posted image

Imeli so težavo decembra, ampak so jo uspešno odpravili ... in show se nadaljuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2008 19:30:32   
tina a

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

jaz sem jo tudi imela med zaznamiki pa mi napiše, da me povezuje na partisuser posted image . A mi lahko napišeš naslov?

http://mojblink.com/login.php?returnto=%2F

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2008 19:32:40   
Anonimen
Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa bila še zadnjič jezna na mojega, ker je doniral €, naslednji dan pa stran ni več delovala

(odgovor članu tina a)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2008 19:41:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tina a

Za download pa rabiš tudi uTorrent. To je program s katerim zadeve down in up - loadaš.

To vem, sam konkretno me znaim, ko je stvar zloadana, ne smem dati remove? Mora ostati v uTorrentu ali samo v mapi, kamo mi shranjuje? Potemtakem lahko film enostavno prekopiram drugam, v download mapi pa ostane kopija?

(odgovor članu tina a)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.1.2008 19:42:38   
tina a
Imeli so probleme z domeno (vsaj zdi se mi da se tak reče). In potem se je to v roku 14 dni porihtalo. In nekje januarja ali pa konec decembra je krožilo naokoli, da so se spet povezali s Partisom, kar pa ni res. Vem, da je moja kolegica izgubila precej uploada ... Poslala je mail in so ji s Partisa javli, da sedaj sam oni delujejo in ji dali neki uploada ... Ampak meni Blink še vedno čist cool dela in vsak dan "vlečem" dol z njega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2008 19:44:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Za download pa rabiš tudi uTorrent. To je program s katerim zadeve down in up - loadaš.

To vem, sam konkretno me znaim, ko je stvar zloadana, ne smem dati remove? Mora ostati v uTorrentu ali samo v mapi, kamo mi shranjuje? Potemtakem lahko film enostavno prekopiram drugam, v download mapi pa ostane kopija?

zakaj bi ga pa kopirala? Če bi ga rada zapekla na cd  ga zapeči iz te mape, film pa pusti v mapci, dokler ti v programi ne piše  da si ga zloadala 1.0.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.1.2008 19:45:18   
Anonimen

Imeli so probleme z domeno (vsaj zdi se mi da se tak reče). In potem se je to v roku 14 dni porihtalo. In nekje januarja ali pa konec decembra je krožilo naokoli, da so se spet povezali s Partisom, kar pa ni res. Vem, da je moja kolegica izgubila precej uploada ... Poslala je mail in so ji s Partisa javli, da sedaj sam oni delujejo in ji dali neki uploada ... Ampak meni Blink še vedno čist cool dela in vsak dan "vlečem" dol z njega.

sem se prijavila in delujeuser posted image user posted image user posted image še vsi podatki so ostali, tako da se mi k sreči razmerje ni zbrisalo. Hvala še enkratuser posted image

(odgovor članu tina a)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.1.2008 19:48:44   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ostati mora na uTorrent. Če boš dala samo odstrni ga odmakne ven iz uTorrenta, če boš dala odstrni in pobriši podatke pa gre zadeva v koš. Tako da mora ostati stvar ki si jo polovdala in v mapi in na uTorrent.

Bo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.1.2008 19:49:46   
tina a

sem se prijavila in delujeuser posted image user posted image user posted image še vsi podatki so ostali, tako da se mi k sreči razmerje ni zbrisalo. Hvala še enkratuser posted image

Super. Vesela, da sem lahko pomagala. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.1.2008 21:30:48   
AiMa
Moj ma prav poseben status na Blinku glih zaradi omenjenih donacij. No, kok nama prav pride, ne vem, se pa lahk hvalimuser posted image user posted image

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.1.2008 23:57:39   
lex
jaz tud najdem na blinku vse kar me zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu AiMa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.